Moderator: gor965
Sunt copiate, "decupate" si postate cu acordul tau sau iar au facut deontologii de aici o romaneasca?gor965 scrie: Pozele sunt descarcate de pe facebook, .......... si sunt decupate din varianta originala care prezinta marcaj.
Cam tot ce e pe facebook e public, insa nu ptr. uz comercial. Daca vad o poza cu o masina care-mi place, pot prelua imaginea, o pot posta pe blog, sau forum, mentionez sursa (Facebook sau autorul de drept) insa sub nici o forma nu pot face avantaj comecial cu respectiva imagine. N-o poti edita, nu ai voie s-o tiparesti, s-o publici pe sit-uri de vanzari, magazine on-line, etc. Problema nu e ca nu exista acord de "decupare" si postare oriunde in alta parte, din partea autorului...problema e ca cel care a platit ptr. poze detine drepturile comerciale si el stabileste cum si unde se pot posta imaginile. Sub nici o forma nu trebuiau decupate marcajele, ptr. ca se incalca atat drepturile de autor cat si drepturile comerciale...si nu mai spun ce dragoste este intre Orhei si Dan City !Albert scrie:Sunt copiate, "decupate" si postate cu acordul tau sau iar au facut deontologii de aici o romaneasca?gor965 scrie: Pozele sunt descarcate de pe facebook, .......... si sunt decupate din varianta originala care prezinta marcaj.
gor965 scrie:Cam tot ce e pe facebook e public, insa nu ptr. uz comercial. Daca vad o poza cu o masina care-mi place, pot prelua imaginea, o pot posta pe blog, sau forum, mentionez sursa (Facebook sau autorul de drept) insa sub nici o forma nu pot face avantaj comecial cu respectiva imagine. !Albert scrie:Sunt copiate, "decupate" si postate cu acordul tau sau iar au facut deontologii de aici o romaneasca?gor965 scrie: Pozele sunt descarcate de pe facebook, .......... si sunt decupate din varianta originala care prezinta marcaj.![]()
![]()
Mda..ce sa stie nenicu' ala despre ce e vorba pe internet.Dan Mateianu scrie:Salut,
Fotografiile le-am primit eu pe email de la d-nul Orhei, care m-a rugat sa le public pe forumul Crapmania.ro.
Le-am primit fix in forma pe care am postat-o, iar d-lui era subiectul principal in poze.