Moderator: gor965
Vali Vesa scrie:George,
Atunci schimbam pe C1 cu C8
Amandoua proaste. C8 este inchis si retras.oanavictor scrie:Vali Vesa scrie:George,
Atunci schimbam pe C1 cu C8
nu se poate schimba un capat de stand cu un mijloc ...
a 18 .......cel mai slab cap de sector .............b 6 cel mai slab loc de pe balta........poate le mai amesteci un picgor965 scrie:Nu stiu cata unanimitate o sa aveti in legatura cu tipul de grila adoptat, dar eu cred ca grila cu nr. 12 e cea mai echilibrata din punct de vedere zonal (pe reguli CIPS) iar grila X de mai sus e cea mai echilibrata din punct de vedere valoric ! Orice alte diferente pot aparea din cu totul alte motive decat selectarea standurilor (starea vremii, lucrari de curatare, modul de abordare a pescuitului, nada, etc)
p.s.
Grila nr. 12 (reordonata) :
Cum sa fie B6 cel mai slab loc de pe balta ? Dintre toatea standurile care au participat la cele 2 concursuri desfasurate, B6 a iesit pe locul 2 pe sector (la cupa Rig era B13, a iesit pe 4, dar pe locurile 1 si 3 au fost B3 si B2 care nu au fost si la CN) !oanavictor scrie:a 18 .......cel mai slab cap de sector .............b 6 cel mai slab loc de pe balta........poate le mai amesteci un picgor965 scrie:Nu stiu cata unanimitate o sa aveti in legatura cu tipul de grila adoptat, dar eu cred ca grila cu nr. 12 e cea mai echilibrata din punct de vedere zonal (pe reguli CIPS) iar grila X de mai sus e cea mai echilibrata din punct de vedere valoric ! Orice alte diferente pot aparea din cu totul alte motive decat selectarea standurilor (starea vremii, lucrari de curatare, modul de abordare a pescuitului, nada, etc)
p.s.
gor965 scrie:Cum sa fie B6 cel mai slab loc de pe balta ? Dintre toatea standurile care au participat la cele 2 cncursuri desfasurate, B6 a iesit pe locul 2 pe sector (la cupa Rig era B13) !oanavictor scrie:a 18 .......cel mai slab cap de sector .............b 6 cel mai slab loc de pe balta........poate le mai amesteci un picgor965 scrie:Nu stiu cata unanimitate o sa aveti in legatura cu tipul de grila adoptat, dar eu cred ca grila cu nr. 12 e cea mai echilibrata din punct de vedere zonal (pe reguli CIPS) iar grila X de mai sus e cea mai echilibrata din punct de vedere valoric ! Orice alte diferente pot aparea din cu totul alte motive decat selectarea standurilor (starea vremii, lucrari de curatare, modul de abordare a pescuitului, nada, etc)
p.s.
Pe criteriul zonal, am incercat sa combin cel mai bun loc de pe balta cu cel mai slab...si rezulta grila de mai jos :oanavictor scrie:b 8 ar trebui sa aibe neaparat un cap de sector .......este cel mai slab cotat loc de pe balta ........in 2 concursuri a prins in total 80 kg .