nu ne umplem de pene sa facem comunicate oficiale . Va scriu ca la prieteni pe care va stiu pe garla . Vreau numai sa va spun ce am inteles eu din sedinta de ieri a AGVPS , inainte de a se da vreun verdict :
- 3 oameni cu carte MULTA , si cu "ceva" experienta in concursuri prin tara si unii prin strainate , au avut de "luptat" cu 3 persoane direct intersesate de "ciolan" - in speta Oana ( patron de balta la Darvari ) , Iuga ( cu canalul lui TV de unde castiga ) si Serbu ( cu magazinul lui de pescuit si cu vasalitatea OBSESIVA fata de Oana , generata poate de varsta apropiata si de o "oftica" perpetua pentru ca a fost dat afara dintr-un concurs organizat de APCR - pentru peste mort !!! - de fapt singura echipa din Romania , care in concursurile interne a "reusit" sa puna un peste teapan pe saltea !!!!! , SIC )
In afara lui Andrei Vladeanu , legat strict de Senzor , dar care vine cu expertiza tehnica si cu 6 editii de CM in spate , eu si cu Cezar nu sustineam decit principii ale APCR si o intreaga panoplie de medalii , lucruri certe nu promisiuni , cu cea mai mare deschidere fata de democratia pescarilor , in asumarea de catre cei implicati in organizare - practic am disociat functia de implicarea activa si am lasat pescarilor organizarea CN .
- Acesti 3 domni au reusit sa ma faca sa rosesc pentru prima data , prin atacurile si minciunile murdare , adresate mie - in fata unui om pe care il respect si care ma cunoaste sub adevarata mea entitate si ma refer la dl. Selaru . Din punctul meu de vedere dialogul a fost practic imposibil , in ciuda unei decente cerute de forul care ne gazduia - dovada ca D-l Selaru s-a scuzat de citeva ori si a plecat din sala .
- Multi dintre cei care mi-au cerut sa ma ocup de o buna regula si de formarea unui sistem competitional pe termen lung , cu o larga democratie , au crezut ca timpul lor este mai pretios decit al meu , fara sa ma intrebe nimeni si pasind "pisica" din curtea lor in curtea cui ? Eu prost ca am crezut in astfel de scenarii ....de prietenie ... ( exemplu de demagogie este Iuga care imi propune ceva si la sedinta ma ataca la modul grobian ) !! lLus Sorin Rudeanu care astazi imi sugera ca timpul lu pentru discutii este limitat , de parca al meu este la dispozitia celor care ma invoca si dup acare dispar ...., tot sa le fie bine , si magarul sa traga ...... NU l-am vazut pe d-l Sorin Rudeanu sa isi afirme public vreo alegere publica , care sa insemne ceva , strict legat de AGVPS - are si el o gramada de titluri internationale , si avea un cuvint de spus - dar struto - camila e VALABILA in Romania si astazi !!!
- toata lumea a acceptat statutul imaginat de mine si postat pe site , dar un singur lucru nu le-a permis sa accepte COMPROMISUL , pentru binele pescarilor ! Numele de APCR !!!!
Sa va ginditi de acum incolo daca sistemul care este posibil sa iasa din Consiliul AGVPS , merita atit efort , numai pentru 4 litere !
Sincer va scriu , si dupa rezultatul final , voi mai scrie cite ceva , dar asa cum suntem organizati acum ( D-l Oana a venit cu 7 cluburi , care de abia isi gasesc o echipa de 9 pescari legitimati oficiali , noi am venit cu adeziunea unor cluburi care au facut ceva pina acum - Oradea , Constanta , Piatra Neamt , o parte din Brasov , etc si nu am gasit sprijinul celor care ne-au provocat in acest demers

In schimb daca AGVPS va considera munca noastra de pina acum , reactiile noastre la frauda , samd , CA SUNT OK si avem expertiza necesara , ne vom asuma si acest proiect GREU - dat fiind calitatea partenerilor de discutie . Nu numai Oana sta cu fundul in 2 luntrii si sunt multi presedinti care vor ceva - va asigur ca sub noul sistem avesti presedinti vor capata ceea ce merita - adica DEMOCRATIE !!!!
Sanatosi sa fim de sarbatori !
Si ma rog la D-zeu ca sa scap din rahatul asta ......