Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de EX-UL »

@toti cei interesati

nu ne umplem de pene sa facem comunicate oficiale . Va scriu ca la prieteni pe care va stiu pe garla . Vreau numai sa va spun ce am inteles eu din sedinta de ieri a AGVPS , inainte de a se da vreun verdict :

- 3 oameni cu carte MULTA , si cu "ceva" experienta in concursuri prin tara si unii prin strainate , au avut de "luptat" cu 3 persoane direct intersesate de "ciolan" - in speta Oana ( patron de balta la Darvari ) , Iuga ( cu canalul lui TV de unde castiga ) si Serbu ( cu magazinul lui de pescuit si cu vasalitatea OBSESIVA fata de Oana , generata poate de varsta apropiata si de o "oftica" perpetua pentru ca a fost dat afara dintr-un concurs organizat de APCR - pentru peste mort !!! - de fapt singura echipa din Romania , care in concursurile interne a "reusit" sa puna un peste teapan pe saltea !!!!! , SIC )
In afara lui Andrei Vladeanu , legat strict de Senzor , dar care vine cu expertiza tehnica si cu 6 editii de CM in spate , eu si cu Cezar nu sustineam decit principii ale APCR si o intreaga panoplie de medalii , lucruri certe nu promisiuni , cu cea mai mare deschidere fata de democratia pescarilor , in asumarea de catre cei implicati in organizare - practic am disociat functia de implicarea activa si am lasat pescarilor organizarea CN .
- Acesti 3 domni au reusit sa ma faca sa rosesc pentru prima data , prin atacurile si minciunile murdare , adresate mie - in fata unui om pe care il respect si care ma cunoaste sub adevarata mea entitate si ma refer la dl. Selaru . Din punctul meu de vedere dialogul a fost practic imposibil , in ciuda unei decente cerute de forul care ne gazduia - dovada ca D-l Selaru s-a scuzat de citeva ori si a plecat din sala .
- Multi dintre cei care mi-au cerut sa ma ocup de o buna regula si de formarea unui sistem competitional pe termen lung , cu o larga democratie , au crezut ca timpul lor este mai pretios decit al meu , fara sa ma intrebe nimeni si pasind "pisica" din curtea lor in curtea cui ? Eu prost ca am crezut in astfel de scenarii ....de prietenie ... ( exemplu de demagogie este Iuga care imi propune ceva si la sedinta ma ataca la modul grobian ) !! lLus Sorin Rudeanu care astazi imi sugera ca timpul lu pentru discutii este limitat , de parca al meu este la dispozitia celor care ma invoca si dup acare dispar ...., tot sa le fie bine , si magarul sa traga ...... NU l-am vazut pe d-l Sorin Rudeanu sa isi afirme public vreo alegere publica , care sa insemne ceva , strict legat de AGVPS - are si el o gramada de titluri internationale , si avea un cuvint de spus - dar struto - camila e VALABILA in Romania si astazi !!!
- toata lumea a acceptat statutul imaginat de mine si postat pe site , dar un singur lucru nu le-a permis sa accepte COMPROMISUL , pentru binele pescarilor ! Numele de APCR !!!!
Sa va ginditi de acum incolo daca sistemul care este posibil sa iasa din Consiliul AGVPS , merita atit efort , numai pentru 4 litere !

Sincer va scriu , si dupa rezultatul final , voi mai scrie cite ceva , dar asa cum suntem organizati acum ( D-l Oana a venit cu 7 cluburi , care de abia isi gasesc o echipa de 9 pescari legitimati oficiali , noi am venit cu adeziunea unor cluburi care au facut ceva pina acum - Oradea , Constanta , Piatra Neamt , o parte din Brasov , etc si nu am gasit sprijinul celor care ne-au provocat in acest demers :oops: ) si gasesc un bun prilej in virtutea unei judecati proaste a AGVPS - sa le urez sa se duca dinsii IMPREUNA pe mai departe cu aceste cluburi si cu presedintele Oana , si sa ne vedem noi de pescuitul de performanta , pe care pina acum l-am pus in slujba tarii naostre .
In schimb daca AGVPS va considera munca noastra de pina acum , reactiile noastre la frauda , samd , CA SUNT OK si avem expertiza necesara , ne vom asuma si acest proiect GREU - dat fiind calitatea partenerilor de discutie . Nu numai Oana sta cu fundul in 2 luntrii si sunt multi presedinti care vor ceva - va asigur ca sub noul sistem avesti presedinti vor capata ceea ce merita - adica DEMOCRATIE !!!!
Sanatosi sa fim de sarbatori !
Si ma rog la D-zeu ca sa scap din rahatul asta ......

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George Cosbuc :

"Flamand si goi, far-adapost,
Mi-ai pus pe umeri cat ai vrut,
Si m-ai scuipat si m-ai batut
Si cane eu ti-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vant,
De ai cu iadul legamant
Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
Rabdam poveri, rabdam nevoi
Si ham de cai, si jug de boi;
Dar vrem pamant!

N-avem puteri si chip de-acum
Sa mai traim cersind mereu,
Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
Stapani luati din drum!
Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!"

Stiti voi ptr cine sunt aceste versuri ! :evil:

PS Florentin Iuga, esti direct raspunzator ptr tot circul asta din ultima vreme, si , mai devreme sau mai tarziu va veni vremea sa dai socoteala pescarilor romani pentru ceea ce ai facut. Slugarnicia fata de Oana nu te va face lider niciodata. Omul nu o sa uite niciodata ca acum 2 ani erai printre cei mai inversunati impotriva lui si te va arde cand ti-e lumea mai draga..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Imi cer scuze fata de Corbel Serbu , pentru ca am scris ca are magazin - mi-a afirmat ca de 1 an de zile a inchis pravalia ! Spune domnia sa ca nu este singura echipa din Romania care a pus peste mort pe saltea , si iau afirmatia de buna .
Totusi , asa cum i-am si spus , nu inteleg inca ce il mana in lupta , ca fost membru APCR , sa denigreze aceste 4 litere la modul in care o face public - in conditiile in care ne-am inteles telefonic ca noul statut propus de noi este OK si il accepta ca fiind foarte democratic .
Nu stiu daca ai sa-mi raspunzi Cornele - dar chiar e o intrebare pertinenta ! Fa-ma sa cred ca cele 2 ore de dialog telefonic , platit de tine :lol: , au dezlegat ceva mistere atit din personalitatea mea cit si din a ta .

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Val Pangica

In pagina 3 a acestui topic Sorin Rudeanu expune cat se poate de clar si de public pozitia Carpig Club.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Rudeanu

pacat ca numai acolo s-a putut scrie - iar timpul asta pe care il invocam cu totii ar trebuii sa aiba aceeasi insemnatate atit pentru unii cit si pentru altii , de bine de rau toti muncim si putini au ca filon financiar pescuitul .
Putin , foarte putin - pentru un proiect valabil in conditiile actuale . Nu dezvolt , dar reiterez , putina implicare si multa responsabilitate aruncata pe citiva umeri .
Ultima oară modificat Mar Dec 15, 2009 21:27 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Cristi.... Piticu ar fi avut multe de spus, mai ales la cate a patimit si el din cauza lui Oana si a acolitilor... :oops: :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”