Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de barbumarius »

Inainte sa inceapa sedinta vorbeam la telefon cu Gabi Sandu pe care il intrebam daca o sa vina si el sau cineva din cadrul clubului, la care el mi-a raspuns ca o sa ii reprezint eu.Personal am luat totul ca pe o gluma dar alte persoane care erau in preajma mea nu au inteles acelasi lucru.
Acum cateva minute am vorbit cu Gabi(care este la o petrecere si nu poate interveni).Pozitia clubului Planet Carp este ca adera la noul APCR.

PS Scuze pentru confuziile create.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Val Pangica jr scrie:il rog pe Gabi Sandu sa isi precizeze pozitia fata de acest fapt.
Clubul Planet Carp merge impreuna cu APCR. :D

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

barbumarius scrie:Inainte sa inceapa sedinta vorbeam la telefon cu Gabi Sandu pe care il intrebam daca o sa vina si el sau cineva din cadrul clubului, la care el mi-a raspuns ca o sa ii reprezint eu.Personal am luat totul ca pe o gluma dar alte persoane care erau in preajma mea nu au inteles acelasi lucru.
Acum cateva minute am vorbit cu Gabi(care este la o petrecere si nu poate interveni).Pozitia clubului Planet Carp este ca adera la noul APCR.

PS Scuze pentru confuziile create.

Marius, ma bucur ca ai precizat acest lucru.... :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Multumesc Gabi si Marius - suntem intr-o competitie pentru credibilitate atit de acerba astfel incit orice comentariu sau postare facuta este disecata de juristi angajati de unii din cei care scriu pe aici . Va multumesc ca s-a rezolvat aceasta problema ! Sper ca pina la urma sa se dovedeasca ca au platit acesti juristi degeaba . Mai bine ii puneau la treaba sa isi imagineze ceva CONCRET pentru viitor .

Ca sa citez si poetul nepereche - "E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune ...."

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DrHook scrie:domnule Oana,nu inteleg de ce nu ati participat la sedinta chiar daca nu sunteti membru APCR,dar din cate stiu eu dumneavoastra ati fost presedintele delegatiei Romaniei la C M din Franta si trebuie sa va spuneti punctul de vedere si sa raspundeti pentru cele intamlate impreuna cu staful technic.Dunmeavoastra nu aveti respect pentru pescarii de crap din romania,macar aveti demnitate si recunoasteti greselile facute.NU UITATI CA ATI REPREZENTAT ROMANIA.Nu lotul national pe dumneavoastra.cu pespect pentru toti cei care au fost prezenti la sedinta.

Domnule Florin Genes ,scuze dar ........nu am inteles bine numele clubului din Buzau unde sunteti presedinte :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

cornelserbu scrie:imi pare rau ca voi fi putin off topic si-mi cer scuze, dar vad ca tot posteaza pe aici un baiat care se crede cel putin buricul pamantului...

@ cristi ionita

baietel, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti, atunci ai si acordul meu

sa sti ca nici n-ai inventat limba romana si cu atat mai putin logica...iti spun de logica fiindca acum m-ai convins ca nu e o chestiune precara la tine, ci lipseste cu desavarsire, ai insa o circumstanta atenuanta si anume patima...patima cu care-l acuzi pe oana fara sa-l cunosti, patima cu care iti permiti sa vorbesti urat despre niste oameni fata de care ar trebui sa te simti fericiti ca te baga in seama si mare gresala fac, asta pentru ca tu nu esti viitorul pescuitului la crap, esti doar un pusti impertinent care din cauza ca nu si-a vazut lungul nasului a fost dat afara de peste tot...daca mateianu te-a aruncat de nu te-ai vazut, daca oana nici nu te baga in seama, daca cei de pe forumul carp-zone s-au plictisit de tine, daca pe mine ma calci pe nervi pentru ca denaturezi adevarul de data asta din prostie, de ce nu te apuci, baiete, de altceva, ca pe aici pe la pescuitul crapulu, deocamdata nu prea ai aratat nimic...sunt copii care pescuiesc bine si care-si mai vad si de traba, in schimb tu ai intrecut deja orice masura...pote cazi putin pe ganduri si nu ai sa te grabesti sa-mi raspunzi din nou cu prostii lipsite de logica...n-ai avut nici macar atata cap sa-ti dai seama motivul pentru care am folosit cuvantul martir...e greu, tata...foarte greu, dar poate cu timpul, cie stie...la pescuit, insa, iti spun eu, n-ai nicio sansa.

Urat,chiar nu ma asteptam la un atac la persoana...

1.De unde m-a aruncat Vladut Mateianu de nu m-am vazut?
2.De unde pana unde s-au plictisit cei de pe forumul infopescar(ca asa se numeste;)) de mine?
3.De ce am intrecut masura?Aici trebuie sa posteze doar presedintii de cluburi si patronii de balti?
4.Stati linistit ca stiu de ce ati folosit cuv "martir"-vroiam doar sa va enervez si vad ca mi-a reusit.
5.Despre cine am vorbit urat?

Totusi va dau dreptate in unele privinte:deocamdata nu prea am aratat nimic in pescuitul crapului,dl Oana nu ma baga in seama,nu am inventat limba romana(dar spre deosebire de altii am invatat-o) si nici logica.

P.S.:Corect este "stii" :D
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie:@ cristi ionita

baietel, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti, atunci ai si acordul meu

sa sti ca nici n-ai inventat limba romana si cu atat mai putin logica...iti spun de logica fiindca acum m-ai convins ca nu e o chestiune precara la tine, ci lipseste cu desavarsire, ai insa o circumstanta atenuanta si anume patima...patima cu care-l acuzi pe oana fara sa-l cunosti, patima cu care iti permiti sa vorbesti urat despre niste oameni fata de care ar trebui sa te simti fericiti ca te baga in seama si mare gresala fac, asta pentru ca tu nu esti viitorul pescuitului la crap, esti doar un pusti impertinent care din cauza ca nu si-a vazut lungul nasului a fost dat afara de peste tot...daca mateianu te-a aruncat de nu te-ai vazut, daca oana nici nu te baga in seama, daca cei de pe forumul carp-zone s-au plictisit de tine, daca pe mine ma calci pe nervi pentru ca denaturezi adevarul de data asta din prostie, de ce nu te apuci, baiete, de altceva, ca pe aici pe la pescuitul crapulu, deocamdata nu prea ai aratat nimic...sunt copii care pescuiesc bine si care-si mai vad si de traba, in schimb tu ai intrecut deja orice masura...pote cazi putin pe ganduri si nu ai sa te grabesti sa-mi raspunzi din nou cu prostii lipsite de logica...n-ai avut nici macar atata cap sa-ti dai seama motivul pentru care am folosit cuvantul martir...e greu, tata...foarte greu, dar poate cu timpul, cie stie...la pescuit, insa, iti spun eu, n-ai nicio sansa.

Cornele, tocmai ei sunt viitorul pescuitului din Romania.....Tineretul va reprezenta Romania peste cativa ani, iar Cristi este unul dintre pescarii talentati din noua generatie.
Si , daca nu este de acord cu tine , nu inseamna ca ai dreptul sa il jignesti ! :oops:
Eu consider ca deductia lui Cristi este corecta.
Nu este nevoie sa-mi raspunzi.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Vladut Mateianu scrie:@oana victor

4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.

In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...
Trebuie luata in considerare parerea tuturor cluburilor de pescuit la crap pentru a putea forma o liga. Faptul ca unii sau altii vor sa creeze o forma de asociere pentru a crea premisa organizarii unei viitoare ligi nu inseamna ca aceasta va fi validata sau ca toti ceilalti vor urma in acelasi spirit gregar aceasta organizatie.
Din punctul meu de vedere ar trebui discutat altfel pe aceasta tema si in nici un caz la maniera cativa oameni delegati, doi absenti si unul prezent au hotarat in numele Romanilor.E cam peste gard asa dupa parerea mea. Deviza "cine vrea bine, cine nu vrea...ar trebui sa incerce sa vrea..." nu cred ca mai merge, mai ales dupa multele evenimente neplacute de anul acesta si in nici un caz aceasta deviza nu da dovada de calm si luciditate.
Numai bine
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

constantin emilian scrie:
Vladut Mateianu scrie:@oana victor

4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.

In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...
Trebuie luata in considerare parerea tuturor cluburilor de pescuit la crap pentru a putea forma o liga. Faptul ca unii sau altii vor sa creeze o forma de asociere pentru a crea premisa organizarii unei viitoare ligi nu inseamna ca aceasta va fi validata sau ca toti ceilalti vor urma in acelasi spirit gregar aceasta organizatie.
Din punctul meu de vedere ar trebui discutat altfel pe aceasta tema si in nici un caz la maniera cativa oameni delegati, doi absenti si unul prezent au hotarat in numele Romanilor.E cam peste gard asa dupa parerea mea. Deviza "cine vrea bine, cine nu vrea...ar trebui sa incerce sa vrea..." nu cred ca mai merge, mai ales dupa multele evenimente neplacute de anul acesta si in nici un caz aceasta deviza nu da dovada de calm si luciditate.
Numai bine
D-le Emilian noi respectam dreptul Dvs de afiliere catre orice asociatie care considerati ca va reprezinta mai bine interesele de participare ca lot de sportivi la Campionatul National de Crap . In schimb trebuie sa intelegeti si Dvs si Dl. Serbu - de abia am incetat discutia telefonica cu dinsul - ca dorinta este necesara dar nu si suficienta ! ( fara falsa modestie ) , sa doriti sa deveniti membrii APCR in cca 1- 2000 luni de acum incolo si Adunarea generala a cluburilor afiliate DEJA sa nu va voteze afilierea .
Prin urmare , orice se dezvolta din aceasta calitate - statut de membru , posibilitate de a participa la Campionatul National , samd , cade din start . Cred ca nu va veti supara ca 14-15 cluburi vor vota sau NU , impotriva afilierii ulterioare a clubului Pelicanul si va vor cere socoteala ca ati sustinut din motive personale o varianta alternativa , care se va dovedi neviabila , prin care jigniti si dezavuati munca atitor si atitor pescari din tara asta , care si-au imaginat un sistem care sa functioneze ceva vreme de acum incolo , pe principii sportive , egale si verificabile financiar .
Postatea mea este atit o invitatie de a veni alaturi de noi cit si o remarca ca este posibil ( repet - este posibil ! si nu este amenintare !!! ) - ca cei care vor face parte deja din APCR sa nu va mai doreasca alaturi de noua structura . Cred ca sunt destul de clar si nu pot fi acuzat de amenintari de genul celor care le face presedintele Dvs . Eu am afirmat o posibilitate , dar care depinde de ceilalti ...... pescari si cluburi din tara asta . Asta e democratie !
Ultima oară modificat Dum Dec 06, 2009 18:25 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Eu consider ca deductia lui Cristi este corecta
chiar putin imi pasa !

iar cand spun ceva, sa sti si tu ca nu are de ce sa-mi fie rusine, fiinca ma gandesc inainte sa spun...

daca asta-i viitorul pescuitului, atunci sa sti ca avem mari probleme !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”