Moderator: gor965
Clubul Planet Carp merge impreuna cu APCR.Val Pangica jr scrie:il rog pe Gabi Sandu sa isi precizeze pozitia fata de acest fapt.
barbumarius scrie:Inainte sa inceapa sedinta vorbeam la telefon cu Gabi Sandu pe care il intrebam daca o sa vina si el sau cineva din cadrul clubului, la care el mi-a raspuns ca o sa ii reprezint eu.Personal am luat totul ca pe o gluma dar alte persoane care erau in preajma mea nu au inteles acelasi lucru.
Acum cateva minute am vorbit cu Gabi(care este la o petrecere si nu poate interveni).Pozitia clubului Planet Carp este ca adera la noul APCR.
PS Scuze pentru confuziile create.
DrHook scrie:domnule Oana,nu inteleg de ce nu ati participat la sedinta chiar daca nu sunteti membru APCR,dar din cate stiu eu dumneavoastra ati fost presedintele delegatiei Romaniei la C M din Franta si trebuie sa va spuneti punctul de vedere si sa raspundeti pentru cele intamlate impreuna cu staful technic.Dunmeavoastra nu aveti respect pentru pescarii de crap din romania,macar aveti demnitate si recunoasteti greselile facute.NU UITATI CA ATI REPREZENTAT ROMANIA.Nu lotul national pe dumneavoastra.cu pespect pentru toti cei care au fost prezenti la sedinta.
cornelserbu scrie:imi pare rau ca voi fi putin off topic si-mi cer scuze, dar vad ca tot posteaza pe aici un baiat care se crede cel putin buricul pamantului...
@ cristi ionita
baietel, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti, atunci ai si acordul meu
sa sti ca nici n-ai inventat limba romana si cu atat mai putin logica...iti spun de logica fiindca acum m-ai convins ca nu e o chestiune precara la tine, ci lipseste cu desavarsire, ai insa o circumstanta atenuanta si anume patima...patima cu care-l acuzi pe oana fara sa-l cunosti, patima cu care iti permiti sa vorbesti urat despre niste oameni fata de care ar trebui sa te simti fericiti ca te baga in seama si mare gresala fac, asta pentru ca tu nu esti viitorul pescuitului la crap, esti doar un pusti impertinent care din cauza ca nu si-a vazut lungul nasului a fost dat afara de peste tot...daca mateianu te-a aruncat de nu te-ai vazut, daca oana nici nu te baga in seama, daca cei de pe forumul carp-zone s-au plictisit de tine, daca pe mine ma calci pe nervi pentru ca denaturezi adevarul de data asta din prostie, de ce nu te apuci, baiete, de altceva, ca pe aici pe la pescuitul crapulu, deocamdata nu prea ai aratat nimic...sunt copii care pescuiesc bine si care-si mai vad si de traba, in schimb tu ai intrecut deja orice masura...pote cazi putin pe ganduri si nu ai sa te grabesti sa-mi raspunzi din nou cu prostii lipsite de logica...n-ai avut nici macar atata cap sa-ti dai seama motivul pentru care am folosit cuvantul martir...e greu, tata...foarte greu, dar poate cu timpul, cie stie...la pescuit, insa, iti spun eu, n-ai nicio sansa.
cornelserbu scrie:@ cristi ionita
baietel, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti, atunci ai si acordul meu
sa sti ca nici n-ai inventat limba romana si cu atat mai putin logica...iti spun de logica fiindca acum m-ai convins ca nu e o chestiune precara la tine, ci lipseste cu desavarsire, ai insa o circumstanta atenuanta si anume patima...patima cu care-l acuzi pe oana fara sa-l cunosti, patima cu care iti permiti sa vorbesti urat despre niste oameni fata de care ar trebui sa te simti fericiti ca te baga in seama si mare gresala fac, asta pentru ca tu nu esti viitorul pescuitului la crap, esti doar un pusti impertinent care din cauza ca nu si-a vazut lungul nasului a fost dat afara de peste tot...daca mateianu te-a aruncat de nu te-ai vazut, daca oana nici nu te baga in seama, daca cei de pe forumul carp-zone s-au plictisit de tine, daca pe mine ma calci pe nervi pentru ca denaturezi adevarul de data asta din prostie, de ce nu te apuci, baiete, de altceva, ca pe aici pe la pescuitul crapulu, deocamdata nu prea ai aratat nimic...sunt copii care pescuiesc bine si care-si mai vad si de traba, in schimb tu ai intrecut deja orice masura...pote cazi putin pe ganduri si nu ai sa te grabesti sa-mi raspunzi din nou cu prostii lipsite de logica...n-ai avut nici macar atata cap sa-ti dai seama motivul pentru care am folosit cuvantul martir...e greu, tata...foarte greu, dar poate cu timpul, cie stie...la pescuit, insa, iti spun eu, n-ai nicio sansa.
In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...Vladut Mateianu scrie:@oana victor
4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.
In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
D-le Emilian noi respectam dreptul Dvs de afiliere catre orice asociatie care considerati ca va reprezinta mai bine interesele de participare ca lot de sportivi la Campionatul National de Crap . In schimb trebuie sa intelegeti si Dvs si Dl. Serbu - de abia am incetat discutia telefonica cu dinsul - ca dorinta este necesara dar nu si suficienta ! ( fara falsa modestie ) , sa doriti sa deveniti membrii APCR in cca 1- 2000 luni de acum incolo si Adunarea generala a cluburilor afiliate DEJA sa nu va voteze afilierea .constantin emilian scrie:In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...Vladut Mateianu scrie:@oana victor
4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.
In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
Trebuie luata in considerare parerea tuturor cluburilor de pescuit la crap pentru a putea forma o liga. Faptul ca unii sau altii vor sa creeze o forma de asociere pentru a crea premisa organizarii unei viitoare ligi nu inseamna ca aceasta va fi validata sau ca toti ceilalti vor urma in acelasi spirit gregar aceasta organizatie.
Din punctul meu de vedere ar trebui discutat altfel pe aceasta tema si in nici un caz la maniera cativa oameni delegati, doi absenti si unul prezent au hotarat in numele Romanilor.E cam peste gard asa dupa parerea mea. Deviza "cine vrea bine, cine nu vrea...ar trebui sa incerce sa vrea..." nu cred ca mai merge, mai ales dupa multele evenimente neplacute de anul acesta si in nici un caz aceasta deviza nu da dovada de calm si luciditate.
Numai bine
chiar putin imi pasa !Vladut Mateianu scrie:Eu consider ca deductia lui Cristi este corecta