HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de petre iulian »

@ Gabi Tomulescu

am si eu o intrebare pentru tine care ma framanta de mai demult dar nu am vrut sa mai creez valuri .

totalul de la fisa ta de arbitraj este la fel ca cel afisat ca ," cantar oficial final". E vorba de Bunget .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

nu Iuliane pe fisa de la Bunget a mai fost inregistrat un peste de 3,63 kg (parca), prins la ora 20 si cantarit la ora 21, peste cu care dealtfel depasisem echipa Planet de pe sectorul nostru cu 200 g. Cand am ajuns acasa abea am vazut ca acest peste nu a mai fost luat in calcul, si ca defapt am fost trecuti ca locul 3 pe sector. nu am inteles de ce s-a procedat asa...am intrebat dar nu m-i s-a raspunc. Arbitrul sef pe sectorul nostru a fost Tica Filimon care a contabilizat pestele pe fise. o sa caut si fisa.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:arbitrii erau platiti de clubul Carping dar erau de la Piatra Neamt. Acuma sincer nu stiu daca erau si membrii PLanet Carp.
Da Piticu a avut incredere in Gabi Sandu. Noi ne-am vazut de pescuit. Acum dupa ce s-a intamplat am deschis si noi ochii.
dar sa sti ca nu vreau sa denaturez prea mult discutia principala. tu ce vrei sa-mi demonstrezi ceva ce ti-am recunoscut mai devreme.
Am fost prosti si creduli.
La Lates erati frati cu moldovenii; in finala lucrurile sau schimbat si dupa spusele tale "ati fost excrocati";
P.S. lasa vicele in pace ca poate are dreptate :lol: :lol: :lol:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Gabi Sandu: daca ai ceva de spus scrie pe net nu la telefon 8) 8) 8)

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

frati e mult spus zarguzon...nu exagera. dar aveam incredere in ei ca si in voi ca si in orice lot, si nu m-am gandit niciodata ca vine cineva la Campionatul National sa "combine" titlul.

ai vazut ca ne-am luat masuri speciale vis-a-vis de cineva la turneul asta. Nu.
deci ne putea arde oricine.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Pasa

Mesaj de Pasa »

@mircea
Cred ca dormi tu de mult si nu te mai lua de Zarguzon
@gabi
Eu zic sa mergi la AGVPS sa faci contestatie ca sigur le iei titlul inapoi
Planet sunt hoti uuuuuuuuuuuu HOTI au furat sila si la Bunget Lates si Moara Hoti Hoti Uuuuuuuuuuuu Uuuuuuuuuuuu sa stea acasa o astfel de echipa rusine care nu a participat nici la Sacel Rusine Uuuuuuuuuuu ori cum nimeni nui considera campioni sunt daia de carton care au furat Uuuuuuuuuu
Gabi sa ne intilnim sati dau fisele alea sa vedem atunci Hoti de la planet ce mai zic Uuuuuuuuu rusine
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

Ca sa-l parafrazez pe Vladut Mateianu circula un zvon cum ca Nea Cici ar fi primit 2000 de euro
pentru aceasta finala si un altul cum ca, Costel Stanila ar fi avut biletul de avion pentru Anglia
in buzunar in momentul tragerii la sorti.
Daca e asa rusine celor care au castigat aceasta finala folosind asemenea mijloace :oops: :oops: :oops:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dupa cum s-a desfasurat acest cn cred ca persoana cea mai potrivita sa insoteasca lotul PLANET in anglia ar fi fost sorin rudeanu.
parerea mea, fara sa parafrazez pe nimeni.
The One Team

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

andrei vladeanu scrie:dupa cum s-a desfasurat acest cn cred ca persoana cea mai potrivita sa insoteasca lotul PLANET in anglia ar fi fost sorin rudeanu.
parerea mea, fara sa parafrazez pe nimeni.

Si a mea dar sa nu mai spui la nimeni te rog. :wink: :wink: :wink:

Pasa

Mesaj de Pasa »

Darius Handrea scrie:Ca sa-l parafrazez pe Vladut Mateianu circula un zvon cum ca Nea Cici ar fi primit 2000 de euro
pentru aceasta finala si un altul cum ca, Costel Stanila ar fi avut biletul de avion pentru Anglia
in buzunar in momentul tragerii la sorti.
Daca e asa rusine celor care au castigat aceasta finala folosind asemenea mijloace :oops: :oops: :oops:
@DARIUS
EU CRED CA TE INSELI IN PRIVINTA LUI NEA CICI SI A LUI STANILA ASTA SIGUR ESTE VRAJEALA MOLDOVENILOR NISTE HOTI CARE VOR SA DISTRAGA ATENTIA DE LA FURTURILE LOR SI O ARUNCA PE NEA CICI SI STANILA SUNT SIGUR CA NU ESTE ADEVARAT UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTIIIII DE LA PLANET UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”