Imi pare rau , dar trebuie sa spun iarasi ceva oficial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Imi pare rau , dar trebuie sa spun iarasi ceva oficial

Mesaj de EX-UL »

Am vazut ca se incearca o mediere intre Liga si APCR , un sistem competitional subtire si nerelevant , revin si afirm iarasi cu tarie - APCR are aprobarea AGVPS pentru organizarea Campionatului National de Crap din Romania , la dispozitia asociatiilor cluburi care vor sa faca parte din sistem . Nu il cautati pe Che Guevara la noi , s-a mutat la vecini si a imbracat tricoul ala furat de Oana in Franta , doar pentru fronda fatza de APCR !
Nu este cazul sa facem scenarii false , doar pentru ca cineva nu recunoaste acest verdict ! Stati calmi , sper ca in saptamina care urmeaza sa se gaseasca timp , sa se afirme in media TV si scrisa , acest acord . Nu putem dispune de timpul celor care hotarasc ceva la AGVPS , trebuie sa avem rabdare ca lucrurile sa vina pe fagasul firesc . In acest rastimp se pot organiza 20 ligi , 3 federatii , si 498 cluburi de crap ...... , sistemul va fi la fel de democratic pentru toti - noi primim cu placere pescarii dedicati fenomenului , nasol va fi pentru cei care se vor constitui in tot soiul de inventii si vor vedea ca au platit degeaba ( pentru ca un statut de asociatie ca APCR costa ceva bani !, poate la liga se face pe sponsorizare :lol: ) ! Dar hai sa ne bucuram de zapada , de sorici , de sarmale , de sky , de jumari de porc , de miros de scortisoara si de brad si mai vedem in citeva zile cine si cind a mintit ! Fara Xanax ..... :lol:
Esentele tari se tin in sticle mici si se distileaza cu pasi marunti . Nu dau judecata nimanui , dar in saptamina Craciunului , trebuie sa trecem peste santaj ordinar ( Cornel Rosioru ) , peste postari de om beat , peste orice si sa na gandim ca in anul ce vine , in final , vom obtine ce dorim cu totii !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Imi pare rau , dar trebuie sa spun iarasi ceva oficial

Mesaj de Vladut Mateianu »

Frumose vorbe Val, hai sa incercam toti sa respectam spiritul Craciunului ! Daca reusim sa fim mai buni si mai corecti macar o saptamana, poate reusim si dupa Craciun ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val Pangica jr scrie:..................
Nu este cazul sa facem scenarii false , doar pentru ca cineva nu recunoaste acest verdict ! Stati calmi , sper ca in saptamina care urmeaza sa se gaseasca timp , sa se afirme in media TV si scrisa , acest acord .............................
Adevarul e ca in lipsa unei decizii SCRISE si comunicate AMBELOR tabere , toata lumea o stie pe-a lor !
Dl. Val , sincer , daca nu primeati acordul verbal de la AGVPS pana in acest moment , solutia de compromis postata pe sit-ul Ligii , cum vi-i s-ar fi parut ?
p.s
Finala CN pe balta unde se tine CM ar fi cel mai potrivit antrenament ...dar si cel mai costisitor ! :D
Sarbatori fericite la toata lumea ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, tu esti un om corect. De aceea te si intreb pe tine. Ce crezi ca ar trebui sa faca "liga lui oana" in clipa in care AGVPS-ul le va comunica oficial ca CN 2010 va fi organizat de APCR ? Astept raspunsul tau cu interes. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

Sănătate si Sărbători fericite !!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:George, tu esti un om corect. De aceea te si intreb pe tine. Ce crezi ca ar trebui sa faca "liga lui oana" in clipa in care AGVPS-ul le va comunica oficial ca CN 2010 va fi organizat de APCR ? Astept raspunsul tau cu interes. :wink:
Sincer ,parerea mea nu conteaza ,dar ca orice spectator (suporter ,observator ...nu stiu exact sa ma cataloghez) am spus AICI ca va fi un concurs de dosare ...iar cine pierde "concursul'' ar trebui sa accepte decizia AJVPS ,ca for decizional ! Razboiul intre G6 si APCR a durat destul si ar cam fi vremea sa se stinga ...AJVPS poate face treaba asta si e bine ca ambele tabere ,in demersul lor, au apelat la acelasi "judecator de pace" !
Exceptand recuzarea ,ori acuzarea de partinire a "judecatorului" ,daca una din tabere pierde are urmatoarele variante la dispozitie ... ori intra la guvernare ori intra in opozitie ! In ambele situatii trebuie stat cu ochii pe adversar ...la guvernare sa se urmareasca aplicarea intocmai a normelor si regulamentelor stabilite ,ori impuse ...iar in(din) opozitie , trebuie stat cu ochii pe greseala adversarului in asa fel incat proiectul initial respins sa poata (re)devenii o solutie salvatoare ! Acum ,fiecare stie mai bine in ce situatie poate beneficia de avantaje ori eventual pierderi si mai ales ,daca aceste pierderi si-i le poate permite ,ptr. ca cel putin teoretic ,peste tot in lume concurenta duce la progres...performanta ...bunastare ! :wink:
..parerea mea ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

daca am lasa deoparte problemele catorva persoane in legatura cu titulatura APCR ( titulatura care nu are ABSOLUT NIMIC DE A FACE cu viitorul mers al competitiei nationale)

atunci

cluburile si asociatiile s-ar constitui intr-o asociatie mare.
liderii, sistemele si regulamentele s-ar alege democratic.
oricine ar putea ajunge presedinte APCR, oricine ar putea fi cameramanul asociatiei (exemple absolut intamplatoare), indiferent de orientari, sentimente sau, mai ales, resentimente. cluburile si numai ele ar da directia competitiei crapiste nationale.

asociatia urmeaza sa aiba un site nou, mijloc principal de informare al membrilor. acesta va fi administrat de persoane desemnate de membri APCR, adica de cluburile si asociatiile de crap din Romania.
site-ul ar trebui sa aiba si forum, unde lumea sa poata dezbate. (cine doreste, pentru ca doar unui vanzator de peste de scara blocurilor sectorului 5 poate sa-i treaca prin cap ca "discutiile se pot purta statutar aici sau acolo. sau oriunde." discutiile nu se pot ingradi si nici muta undeva. cu atat mai mult statutar, pentru ca devine o chestiune neconstitutionala.)

APCR urmeaza sa se reorganizeze foarte curand si pe 16 ianuarie o sa se semneze actul constitutiv.
care este problema, concret, domnilor?

care este problema?
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Dupa cum bine ati citit si voi in cele scrise de Vladeanu, ei renunta practic la toata munca lor, munca care a dus la dezvoltarea pescuitului la crap in Romania.
Sincer cred ca macar putin respect trebuie aratat celor care au muncit ca acest fenomen sa ia un contur sa fie dezvoltat si care acum are pretentia maxima(AUR LA MONDIALE).
Daca nu ar fi existat Vladeanu, Mateianu, Rosioru, Oana, Cristi Mitrea, Cornel Iacob, Bogdan Guguianu, Sorin Rudeanu, si multi altii noi nu am fi avut cum sa vorbim despre pescuitul la crap in regim de concurs la acest nivel.

Cu scusele de rigoare daca am jignit, va urez multa sanatate, chibzuinta, impacare si reconciliere.
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:daca am lasa deoparte problemele catorva persoane in legatura cu titulatura APCR ( titulatura care nu are ABSOLUT NIMIC DE A FACE cu viitorul mers al competitiei nationale)
Daca nu are nimic de a face cu ce va fi,de ce sa nu se numeasca

ASOCIATIA GENERALA A PESCARILOR DE CRAP [AGPC] :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pentru ca noul statut zice:

"...CONTINUAREA protocolului incheiat in 2005 cu agvps...."
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”