Impresii arbitraj APS la CN la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: Impresii arbitraj APS la CN la crap

Mesaj de Gabi Tomulescu »

da maestre e prima etapa si pe masura ce vom inainta in competitie o sa fie mult mai tensionata...stiu asta din anii trecuti.

jur ca eu am zis ca la aceste Calificari o sa fiu cu ochii in patru ca sa fac contestatii echipelor care gresesc si pe care le am in raza vizuala...dardupa ce a inceput concursul mi-a trecut. NU AM AVUT TIMP ...din cauza ca aveam alte preocupari in stand...si alte lucruri de studiat. Sper sa avem in continuare norocul sa prindem peste pentru a nu avea timp sa -mi treaca prin cap chestii reprobabile...cred ca e o boala totusi si se si ia ca orice molima.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

lasa contestatiile gabi. anul asta nu cred ca mai are cine sa te lase acasa! :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Mary2005 scrie:si nu inteleg de ce nu imi da ti avertisment .... poate va simtiti mai bine ....

eronat domnule Cornel .. la un singur peste a intrat Dan Marinita in apa si asta de frica pichetilor care erau foarte aproape si ne a facut sa pierdem 2 pesti...

dupa acordul D-nei Zarguzon de a duce mai departe pichetii nu am mai intrat in apa decat cu minciogul...

si este adevarat ca arbitrii erau foarte aproape si la fiecare peste veneau spre standul nostru .. de ce nu ne au dat avertisment ?.....
nu eu trebuia sa va dau avertisment, ci arbitrii, daca n-au facut-o...traba lor, sau poate aveati circumstante atenuante....

atat ceea ce spui tu, cat si ce spune dan marinita care mi-a dat telefon si am inteles despre ce era vorba, este contrar adevarului...de doua ori tica va vazut pe amandoi in apa, unul cu minciogul si unul cu pestele-n dril...mi-a aratat si i-am spus ca nu e treaba noastra ci a arbitrilor...probabil ca ei au considerat ca e o.k. cu toate ca nu era regulamentar...

inca o data, v-as ruga sa va vedeti de treaba si sa nu-mi mai spuneti mie ca nu e adevarat ceea ce am vazut cu ochii mei :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

cornelserbu scrie:
Mary2005 scrie:si nu inteleg de ce nu imi da ti avertisment .... poate va simtiti mai bine ....

eronat domnule Cornel .. la un singur peste a intrat Dan Marinita in apa si asta de frica pichetilor care erau foarte aproape si ne a facut sa pierdem 2 pesti...

dupa acordul D-nei Zarguzon de a duce mai departe pichetii nu am mai intrat in apa decat cu minciogul...

si este adevarat ca arbitrii erau foarte aproape si la fiecare peste veneau spre standul nostru .. de ce nu ne au dat avertisment ?.....

...de doua ori tica va vazut pe amandoi in apa, unul cu minciogul si unul cu pestele-n dril...mi-a aratat si i-am spus ca nu e treaba noastra ci a arbitrilor...probabil ca ei au considerat ca e o.k. cu toate ca nu era regulamentar...

ACUM POATE SUNTE TI MAI APROAPE DE ADEVAR ....PRIMA OARA ATI SPUS CA ZIUA LA FIECARE PESTE SCOS AM INTRAT IN APA ......

inca o data, v-as ruga sa va vedeti de treaba si sa nu-mi mai spuneti mie ca nu e adevarat ceea ce am vazut cu ochii mei

NU MAI INTELEG ... PANA LA URMA CINE NE A VAZUT DOMNUL TICA SAU DUMNEAVOASTRA ?
:!:
CS Natural Carp

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ marian

tica v-a vazut si m-a chemat sa vad si eu

se pare ca vrei sa fi ironic...nu te prinde, te stiu om serios

cred ca ar trebui sa incheiem subiectul...s-a intamplat, am spus-o aici si nu in timpul concursului, tocmai pentru a va atentiona ca pe viitor sa fiti mai atenti spre binele vostru, n-ati patit nimic, deci faptul este consumat si...fir intins !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

nu eu trebuia sa va dau avertisment, ci arbitrii, daca n-au facut-o...traba lor, sau poate aveati circumstante atenuante....

atat ceea ce spui tu, cat si ce spune dan marinita care mi-a dat telefon si am inteles despre ce era vorba, este contrar adevarului...de doua ori tica va vazut pe amandoi in apa, unul cu minciogul si unul cu pestele-n dril...mi-a aratat si i-am spus ca nu e treaba noastra ci a arbitrilor...probabil ca ei au considerat ca e o.k. cu toate ca nu era regulamentar...

inca o data, v-as ruga sa va vedeti de treaba si sa nu-mi mai spuneti mie ca nu e adevarat ceea ce am vazut cu ochii mei :!:[/quote]

Nea Cornel ce ai vazut cu ochii tai trebuia sa aduci la cunostinta arbitrilor atit in calitate de concurent cat si de organizator ; daca nu ati pomenit nimic despre acest lucru in timpul concursului ce valoare mai are acum.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

cornelserbu scrie:@ marian

cred ca ar trebui sa incheiem subiectul...s-a intamplat, am spus-o aici si nu in timpul concursului, tocmai pentru a va atentiona ca pe viitor sa fiti mai atenti spre binele vostru, n-ati patit nimic, deci faptul este consumat si...fir intins !

Da Nea Cornele , dar nu vreau sa se creada ca am facut intentionat ....

e prima participare la calificari si nu stiam ca nu avem voie amandoi in apa .. in regulament nu scrie
CS Natural Carp

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adi zarguzon

n-ai fost fe faza

1. totul pleaca de la niste fotografii facute tocmai de observatorul carpzone

2. n-as vrea sa mai faca asa, spre binele lor asa cum am mai spus...

recunosti ca n-ai fost pe faza ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Mary2005 scrie:
cornelserbu scrie:@ marian

Da Nea Cornele , dar nu vreau sa se creada ca am facut intentionat ....

e prima participare la calificari si nu stiam ca nu avem voie amandoi in apa .. in regulament nu scrie
pai eu ce rahat mananc aici, mai mariane...tocmai asta vreau, sa nu mai faceti asa si sa fiti sanatosi si sa plecati in franta... :D

scrie in regulament, dar, zau, nu-l iau acum iar la citit nici pentru tot aurul din lume...oare :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

cornelserbu scrie: pai eu ce rahat mananc aici, mai mariane...tocmai asta vreau, sa nu mai faceti asa si sa fiti sanatosi si sa plecati in franta... :D
sa fiti sigur de asta ....
CS Natural Carp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”