Intrebare TAVP

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Intrebare TAVP

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Greseala s-a facut in clipa in care cativa "tovarasi" l-au montat pe Victor Oana in fruntea acestui turneu, in speranta ca astfel ii vor da o palma lui Rosioru, care timp de 4 ani a obtinut medalii pe banda rulanta cu echipa. Bineinteles, furate ! :wink: Si iata cum astfel acest turneu s-a transformat inca de la inceput intr-o rafuiala personala condusa de "presedintele turneului", rafuiala gen mahala, in care Andrei a primit amenintari cu bataia, doar ptr simplul motiv ca nu a fost de acord cu modul in care V. Oana raspunde unor intrebari legate de acest turneu
cei "cativa" tovarasi de care amintesti, nu sunt "altii" decat andrei vladeanu, iar aranjamentul s-a facut intr-un restaurant pe doamnei, la o bere, intre cei doi care acum se cearta :wink: ...ce rost are sa dezinformam oamenii ???

eu va rog totusi sa va potoliti si sa nu mai faceti din tantar armasar, fiindca numai voi ati facut sa ajunga pescuitul la crap un fel de troaca...cand spun voi, ma refer la cei doi care au pus tara la cale intr-o carciuma si la toti cei care se baga fara sa stie despre ce este vorba...oare ???

in alta ordine de idei si tot ca sa nu dezinformam, citind topicul, n-am vazut nicio amenintare cu bataia, in schimb apelative jignitoare, cu duiumul...cine a-nceput, n-are rost sa mai numim, fiindca se poate citi...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

si inca ceva...un lucru pe care l-am obsevat pana in acest moment, nu victor oana conduce acest turneu...eu ca organizator, mi-am dat seama ca turneul este condus din umbra de andrei vladeanu

si o mica dovada...in privinta oricarei neintelegeri, zarguzon a vorbit intai cu andrei vladeanu, iar parerea lui a fost un fel de lege nescrisa

eu nu sunt contra la asa ceva, dar va rog incercati sa fiti corecti si sa spunem lucrurilor pe nume...pe victor oana, vladeanu l-a tras in piept...ce se asteapta acum...ca ala sa-i cante in struna si apoi sa ia doar bobarnacele, pe care vad ca unii le dau chiar inainte de inceperea turneului...aveti limita, domnilor si ganditi-va bine inainte sa mai scrieti ceva...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: propun ORGANIZATORILOR AVP si APCR
nu stiu cum sa numesc chestia asta, instigare, denigrare, bataie de joc, misto ieftin...pacat ca n-am si eu un dex... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Ne mai concuram si noi sau ii puneti cruce?! :twisted:
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: cei "cativa" tovarasi de care amintesti, nu sunt "altii" decat andrei vladeanu, iar aranjamentul s-a facut intr-un restaurant pe doamnei, la o bere, intre cei doi care acum se cearta :wink: ...ce rost are sa dezinformam oamenii ???

eu va rog totusi sa va potoliti si sa nu mai faceti din tantar armasar, fiindca numai voi ati facut sa ajunga pescuitul la crap un fel de troaca...cand spun voi, ma refer la cei doi care au pus tara la cale intr-o carciuma si la toti cei care se baga fara sa stie despre ce este vorba...oare ???

in alta ordine de idei si tot ca sa nu dezinformam, citind topicul, n-am vazut nicio amenintare cu bataia, in schimb apelative jignitoare, cu duiumul...cine a-nceput, n-are rost sa mai numim, fiindca se poate citi...
completamente gresit!
"aranjamentul" de la o bere a fost facut pt intocmirea procesului verbal al federatiei. nu are nicio legatura cu turneul. intre timp lucrurile au evoluat intr-un alt mod, pe care am sa-l reamintesc, pt ca vad ca spui ca l-am tras in piept pe stapanul tau.

la prima sedinta de stabilire a campionatului national, la darvari, in noua formula de conducere cu oana (in premiera) la timona am fost invitat impreuna cu rosioru. am asistat la procesul nostru, la o vanatoare de vrajitoare, in care am fost poftiti sa ne dam la fund cativa ani, pentru ca speriem lumea. au fost de acord cu acest lucru: Serbu, Cotelici, Oprea, Oana, si (partial) Iuga. martori: Vesa, Rudeanu, Sandu.
la plecare ti-am spus, tie personal, ca lucrurile nu vor ramane asa. nu aveau cum.
ulterior m-a sunat oana si m-a tinut 2 ore la telefon ca sa-mi spuna sa tac din gura ca el imi jura ca ma ia in franta la cm. i-am spus raspicat ca nu am ce sa discut si ca am fost umilit in public la sedinta la care am fost invitat sa ma dau la fund cativa ani, impreuna cu rosioru. a 2 a mare umilire am primit-o ieri cand oana m-a facut "individ dubios al revistei avp".

asadar. cu brandul CN de pescuit la crap inscris de APCR la OSIM, cu rosioru in functie la AGVPS, cu mine la AVP, cu Zarguzon, Rudeanu si Guguianu doritori sa se implice in proiect, am organizat ulterior turneul.
unde l-am tras in piept pe oana?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel

Ai facut si cateva observatii bune, dar cu altele esti pe langa..... Daca nu cunosti, singura asociatie care are dreptul sa inscrie OFICIAL echipa Romaniei la CM este APCR-ul , adica Cornel Rosioru ! Iar organizatorul este AVP, de aceea turneul ii poarta numele.... :wink:

Din pacate, AVP si APCR au lasat pe altiui sa se ocupe (organizatori de etape + presedinte turneu) si au aparut urmatoarele probleme :
1. Zarguzon nu mai este lasat sa conduca arbitrajul. Motivul : este prea corect.
2.Arbitrii de la APS nu mai sunt doriti. Motivul : sunt scumpi si corecti.
3.Organizatorii de etape participa la etapa organizata de ei.Tot ei contribuie la deciziile in caz de descalificare. :!:
4.Se doreste infiintarea unei supra comisii care sa ia decizile. Acoperire legala.
5.Amenintari cu bataia facute de presedintele V. Oana celui care a facut posibil acest turneu(Andrei Vladeanu) si care incearca sa fie corect si sa aiba toti o sansa, nu doar sa fie cotizanti, cum ii considera "altii"..... :oops:

Iar la intrebari ca a mea, "ce se intampla daca la o mansa(Darvari spre exemplu), din 30 de echipe reusesc doar 15 sa puncteze ? " , raspunsul este la misto, dat de presedintele turneului ! Plus ca mai sunt cateva zile pana la prima mansa, banii incasati de mult, dar baltiile neplatite..... :oops:

Iar pe concurenti ii doare in c.u.r de ce ii asteapta, de altfel la 500 de lei investiti ce pretentii sa ai.....de fapt asta a fost si ideea :taxa mica, nu maraie nimeni si merge cine trebuie. :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hai sa-ti raspund punctual

1. zarguzon este lasat sa conduca arbitrajul...intraba-l !
2. arbitrii aps, deja stiu ce au de facut...totul este aranjat cel putin din partea organizatorilor etapei de pe hobaia
3. etapa de la hobaia este organizata de clubul pescarilor si clubul crapu', iar director de etapa este razvan dobrescu...l-ai vazut cumva printre participanti ? :wink:
4. nu se mai doreste nimic, s-a discutat deja cu arbitrii aps si acestia vor fi suverani...
5. exista cumva dovezi ???

ce-nseamna baltile neplatite...s-a tinut concursul si baltile au fost neplatite...vezi ca aberezi, iar chestia asta ma supara foarte tare...nu ma fa sa spun lucruri pe care sigur le vei regreta...balta se plateste penrtu mansa a doua...eu am facut prostia sa dau un avans de 66%...cred ca deja e cam mult si in cazul cand tu vorbesti ce nu trebuie, afla ca restul de 33% va fi achitat in data de 5 iulie, dupa desfasurarea mansei la care se plateste balta, punct.

asta spunei-o si lui andrei sa nu mai tipe la telefon sa-i dau banii inainte ca la curve...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Vladut Mateianu scrie:@cornel

Ai facut si cateva observatii bune, dar cu altele esti pe langa..... Daca nu cunosti, singura asociatie care are dreptul sa inscrie OFICIAL echipa Romaniei la CM este APCR-ul , adica Cornel Rosioru ! Iar organizatorul este AVP, de aceea turneul ii poarta numele.... :wink:
Vreau sa fac o mica precizare.
APCR are dreptul de a organiza campionatul national.
Inscrierea echipei la CM o face AGVPS.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:

Din pacate, AVP si APCR au lasat pe altiui sa se ocupe (organizatori de etape + presedinte turneu) si au aparut urmatoarele probleme :
1. Zarguzon nu mai este lasat sa conduca arbitrajul. Motivul : este prea corect.

Zarguzon este conducatorul corpului de arbitrii,are toata libertatea pe care o confera regulamentul ,nu se pune la indoiala corectitudinea lui pentru ca altfel nu ar fi fost propus si acceptat ,dar trebuie sa raspunda in fata unei comisii pentru deciziile dure pe care le ia daca acestea sunt contestate :!:

2.Arbitrii de la APS nu mai sunt doriti. Motivul : sunt scumpi si corecti.

Arbitrii APS SUNT CEI CE VOR OFICIA COMPETITIA ,Cu toate ca 40 la suta din taxa de participare vor fi cheltuiti cu diurna lor . :!: ESTE ENORM RAPORTAT LA TAXA DE CONCURS Eu sunt suparat pe negociatori pentru ca nu au stiut sa se tocmeasca cum trebuie ,DESI OFERTA LE PERMITEA ACEST LUCRU :!: cat despre cat de corecti si competenti sunt ,ramane sa ne convingem :!:

3.Organizatorii de etape participa la etapa organizata de ei.Tot ei contribuie la deciziile in caz de descalificare. :!:

Nu toti organizatorii de etapa participa ,iar deciziile nu vor fi luate de acestia ,regulamentul facandu-i INCOMPATIBILI :!:

4.Se doreste infiintarea unei supra comisii care sa ia decizile. Acoperire legala.

DIXIT :!:

5.Amenintari cu bataia facute de presedintele V. Oana celui care a facut posibil acest turneu(Andrei Vladeanu) si care incearca sa fie corect si sa aiba toti o sansa, nu doar sa fie cotizanti, cum ii considera "altii"..... :oops:

Amenintarea a fost facuta pentru faptul ca am fost INSULTAT SI JIGNIT PRIN FOLOSIREA DE CATRE vladeanu a cuvantului NEMERNIC la adresa mea ,amenintarile neavand nici o legatura cu competitia sau pescuitul in general .
Ori cum i-mi retrag si i-mi cer scuze pentru prima amenintare ,pentru ca s-ar putea sa-i placa si atunci nu mai are rost sa fie pedepsit :!: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plus ca mai sunt cateva zile pana la prima mansa, banii incasati de mult, dar baltiile neplatite..... :oops:
Despre ce balti vorbim si cand trebuiesc platite :?: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

punct de vedere al oficialului AVP al turneului

1. zarguzon va raspunde in fata unei comisii, dar nu in timpul concursului, ci ulterior.
2. nu arbitrii sunt scumpi, ci taxele sunt mici. le-ati pus la batjocura, acum suportati consecintele. stiti bine ca eu v-am propus taxe intre 1000 - 1500 lei. negociator a fost zarguzon, pe care eu l-am insotit la capatul bucurestiului, la sediul APS. pt ca aceasta asociatie nu a vrut, probabil, sa se depalseze la darvari, sa dea socoteala in fata tronului.
3. total eronat. in nicio discipilina sportiva nu judeca concurentii un alt concurent.
4. corect. comisia va judeca intre etape.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”