JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie: Dane te rog nu face pe psihologul cu mine. Stiam exact ca asta vrei sa spui. dar aveai pregatit si raspunsul in cazul in care spuneam ca "DA".
Te rog sa nu ma jignesti, stiu si eu lucrui legate de viata asta sau de sport.
asta nu e un argument ca asa sa facut.
Un singut lucru iti spun demonstrati ca s-a premeditat totul si faceti ce vreti vo. Spanzurati-l pe Rudeanu. Dar nu mai bagatelizati rezultatul nostru al, celor din stand.
Nu fac psihologie cu tine. Nu doream sa te acuz public in situatia in care stiai grila.
Iti bateam obrazul intre noi doi si atat.
Unde ai observat ca te jignesc. Respectul dintre doi oameni nu se anuleaza in urma unei astfel de dispute ... Cel putin la mine ...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Mihai scrie:Un singut lucru iti spun demonstrati ca s-a premeditat totul si faceti ce vreti vo. Spanzurati-l pe Rudeanu. Dar nu mai bagatelizati rezultatul nostru al, celor din stand.

REZULTATUL VOSTRU SA DATORAT FURTULUI LUI rudeanu...CA VOI ATI MUNCIT IN STAND SI NU ATI STIUT DE FURACIUNE ESTE ALTA POVESTE....VI SA SPUS CLAR: FELLICITARI PENTRU REZULTAT, NU CONTESTAM PESCARII DIN STAND CI DOAR PE rudeanu CARE A FURAT 17 CLUBURI SI CREDEA CA RAMANE NEDESCOPERIT.

PS: sunt in stare sa platesc testul cu poligraf facut la un centru acreditat, daca iese negativ....???...daca iese pozitiv sunt 1000 % ca toti vor veni la etapele 2 si 3 doar sa faca act de prezenta si va vor aplauda....vine rudeanu la test ?
Nu ai auzit ca a plecat in concediu ... :D

mazare

Mesaj de mazare »

gabi scrie:
pai iti spun eu ca asta e sistemul. un lot care a avut un cap de sector nu va mai avea altul pina la sfarsit.va pescui obligatoriu pe grile fara cap de sector.
Asta se va face de la tragerea la sorti... ca loturile lace au avut deja capat de sector sa traga la sorti dintre grilele fara capete de sector. intelegi?
[/quote]

da Gabi ai dreptate dar daca in etapa a-2a pica Pelicanul pe grila voastra si face 1-1-1 va avea 47 de pct iar in etapa a-3a sa pice Lufarul pe aceeasi grila si sa faca si ei 1-1-1 vor avea 44 de pct iar sansele k voi sa prindeti cele mai proaste locuri sunt nule (vezi grila planet iasi pe care voi nu o mai puteti prinde ca are un cap de sector c1 loc care a fost varza dpvd al pescuitului ) deci calculeaza si spune-ne si noua rezultatul final
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci, vei avea succes

BOGDAN MUNTEANU

***CAMPION NAȚIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
*** CC CORBU ***

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabi scrie: Pai sti de ce..pentru ca oricum sunt singurul din Carping care frecventeaza acest forum. Asta se poate verifica. restul nu scriu mai nimic. Baby mai intra cateodata dar foarte rar. Eu am inceput "pescuitul" pe acest forum si i-am ramas fidel.
Rudeanu nu intra pe acest forum de ani buni de zile...stiu asta de la el. si nici nu o va face acum mai ales ca azi a plecat in concediu.

Nu esti singurul, stai linistit. Toata lumea citeste, chit ca recunosc sau nu ! Rudeanu nu mai intra de cand a fost facuta public manevra prin care a sustras 100 de milioane in 2004 de la echipa nationala, din care faceam si eu parte pe atunci.... banii nostri Gabi, munciti , ptr care am indurat 3 manse caniculare la Hobaia !
Lupul isi schimba parul, dar naravul ba....

PS Si chiar nu v-a prezentat grilele ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Vladut Mateianu scrie:

Multumesc, ce a fost de aratat am aratat. Deci , organizatorul Rudeanu, care sustine tare si raspicat ca grilele au fost prezentate public cu o seara inainte, dar ca nu s-a uitat nimeni peste ele ptr ca erau pe un scaun :oops: :mrgreen: nici macar pe proprii lui pescari nu ia instiintat despre grile ! :lol: Tu chiar ne iei de prosti ? Nu intelegi in ce te bagi luand apararea unui om care si-a batut joc de totii pescarii prezenti la acest concurs ? Ti-au mai zis si altii, stai in banca ta ca nu te acuza nimeni de nimic, tu iti faci mereu datoria in standul in care esti angajat, indiferent de numele clubului si de conducerea lui, bravo tie. Dar nu te baga la altceva...
daca asta vroiai sa demonstrezi ca Rudeanu nu ne-a spus noua(sportivilor Carping) grilele...felicitari ai demonstrat.
nici nu a fost greu...trebuia sa ma intrebi in timpul concursului ...ti-as fi raspuns la fel.
Eu nu-mi permit sa iau pe nimeni de prost...tu da.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Razvan Ulmeanu scrie:
shimanobig scrie:Vladute ,acum stiti ce ar ramane de facut?
Sa va scoateti palariile in fata lu AV si sa va cereti scuze ,daca vreti sa fiti cinstiti si corecti dar mai ales domni.
La-ti facut cu oua si cu otet,ciorditor,smenar,vagabont si manar insa doar din dorinta oarba de a realiza o vendeta persoanala mai mult.
Vladute tu sti ca eu personal fata de tine si fata de AV am o stima si un respect enorm.Pentru mine voi doi ramaneti colosii pescuitului la crap din Romania si nu spun asta din curtoazie,este ceea ce cred,insa.......PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT LA CORBU SI PENTRU ACEST FIASCO.....ESTI SINGURUL VINOVAT(in fata mea)
Ai dat prilej la bagabonti sa se foloseasca de tine la fel ca si cu un prezervativ.Te-au folosit si te-au pishat.
Daca tu ca si formator de opinie ,om cu o influenta enorma in carpfishing-ul romanesc,nu ai fi fost orb in acel razboi dus impoltriva lui AV ,acum trecea prima etapa iar la ora asta se felicitau cluburile si participantii,nu se plangea lumea ca fetitele.PAI FETITE SI SUNTETI IN FATA LOR VLADUTE,V-AU DAT FUSTITELE JOS SI V-AU REGULAT CA LA MANUAL.Inca din primavara umblau vorbe ca ,anul acesta va fi anul Carping.
Asta e nene,capul jos si fustita sus ca mai sunt doua etape.
Tu la cine te referi ma cand folosesti pluralul in postarile tale?

Daca tot intrebi.......sa-ti si raspund, la tine in special :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:@ Zarguzon

Pe Cristi Rudeanu.
Ce legatura are Cristi Rudeanu cu grilele?

Gabi Tomulescu

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie: Dane te rog nu face pe psihologul cu mine. Stiam exact ca asta vrei sa spui. dar aveai pregatit si raspunsul in cazul in care spuneam ca "DA".
Te rog sa nu ma jignesti, stiu si eu lucrui legate de viata asta sau de sport.
asta nu e un argument ca asa sa facut.
Un singut lucru iti spun demonstrati ca s-a premeditat totul si faceti ce vreti vo. Spanzurati-l pe Rudeanu. Dar nu mai bagatelizati rezultatul nostru al, celor din stand.
Nu fac psihologie cu tine. Nu doream sa te acuz public in situatia in care stiai grila.
Iti bateam obrazul intre noi doi si atat.
Unde ai observat ca te jignesc. Respectul dintre doi oameni nu se anuleaza in urma unei astfel de dispute ... Cel putin la mine ...
ma "jignesti" prin felul in care faci cu mine teste de sinceritate fara sa te gandesti macar ca stiu ce ai vrea sa auzi ca raspuns.
e adevarat ca nu jignesti direct ...dar eu simt exact ce urmaresti.
si eu te respect in continuare...

chiar e plecat in concediu...la sedinta o sa vin eu cu Floraru. :D :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Am aflat cine e de vina pentru toate astea: Andrei Vladeanu :lol:
Daniel Ciuchendea

Gabi Tomulescu

Zarguzon Adi scrie:
gabi scrie:@ Zarguzon

Pe Cristi Rudeanu.
Ce legatura are Cristi Rudeanu cu grilele?
Zarguzon incepi si tu cu intrebari psihologice.
nu stiu numai ca stie despre sistemul de grile si cum vor beneficia loturile de pozitiile de capat de sector. adica fiecare lot va avea cate un cap de sector pina la final. intelegi?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”