JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,

Solutiile sunt urmatoare:

1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

gabisandu scrie:Grilele trebuiau facute de pescari asa cum au fost facute pana acum. Ce dracu sa caute un calculator in pescuit.
Grilele la CM or fi trase de calculator dar se dau cu o seara inainte pentru a fi studiate de loturi. Aici nu le-am primit.
Punctajul a fost contestat vehement la sedinta de manageri si singurul argument pentru actualul sistem de punctare a fost ca nu stiu ce matematician a zis ca e perfect. Perfect pe dracu.
faptul ca nu s-au prezentat grilele cu o seara inainte este o greseala.
Nu trebuia sa plecati de acolo pina nu se dadea fiecarui manager o lista cu grilele care compun varianta extrasa.
Une ai dreptate ai. Si ai zis ca se face 1-1-1 si aici ai avut dreptate. :wink:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Alexandru Mihai
pescar de competitie

gabi scrie:
Alexandru Mihai scrie:Alo Vladut eu stiu ca au fost 12 variante de grile din care Dl Mugurel Ionescu cu mana dumnealui a tras la sorti una din ele. varianta din care facea parte si grila asta.
...sa nu spui ca pe fiecare varianta de grile exista grila asta ca se poate verifica.
Asta s-a intamplat la sedinta din seara precedenta concursului.
A doua zi s-au tras grilele propriuzis...stiai asta?

Gresit, varianta de grila sa extras joi dimineata...cred mai mult ca sigur ca aceasta grila se afla in fiecare plic.
Pardon esti dezinformat...Varianta de grile s-a tras miercuri seara
Joi dimineata s-au tras la sorti grilele de catre fiecare club in parte.
Gabi, joi dimineata, Dl Mugurel a extras plicul cu numarul 12 daca nu ma insel...miercuri seara sau tras repartizarea pescarilor pe sectoare.

Anthony Hopkins

Gabi Tomulescu

Zarguzon Adi scrie:
gabi scrie:
Vladut Mateianu scrie:@gabi

Toti de pe balta eram mai mult decat curiosi sa vedem grilele cu o seara inainte(conform normelor CIPS) dar am fost anuntati ca le va face dimineata calculatorul cu un soft special (minciuna dovedita, rudeanu a recunoscut public ca de fapt grilele le-a facut un angajat).....
Faptul ca nu vi le-a aratat nici voua (cu toate ca erau publice, dar lasate la intamplare pe un scaun... :oops: ) nu face decat sa confirme frauda, excrocul nu este prost, stia ca are oameni corecti in lot, care ar fi observat grila "norocoasa" si ar fi inceput discutiile.....

Asa ca, a preferat sa mearga pe burta. Pana cand i s-a infundat. :oops:
Alo Vladut eu stiu ca au fost 12 variante de grile din care Dl Mugurel Ionescu cu mana dumnealui a tras la sorti una din ele. varianta din care facea parte si grila asta.
...sa nu spui ca pe fiecare varianta de grile exista grila asta ca se poate verifica.
Asta s-a intamplat la sedinta din seara precedenta concursului.
A doua zi s-au tras grilele propriuzis...stiai asta?
Parca nu stiai nimic de grile acum vad ca ti-a revenit memoria.
Nu Mary am sunat la telefon si am intrebat. nu te-ai fi gandit la asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:L-am intrebat pe Cristi Rudeanu cum s-au facut grilele ca nu cumva sa ma bag in ceva si sa ma fac de cacat.

Grilele nu s-au facut cu nici un soft de la Fipss-a inteles gresit. el sustine ca a spus numai ca asa se fac grilele de catre FIPS si vom adopta si noi sistemul acesta.
A fost creeat un program de calculator cu ajutorul caruia dai valori descrescatoare locurilor de la capul de sector catre mijloc. programul le amesteca si rezulta grile care sa aiba punctaje apropiate.

Au fost facute 12 astfel de variante diferite din care cum am mai spus, una s-a tras la sorti la sedinta de miercuri seara de catre Dl Mugurel Ionescu (reprezentant AGVPSR) personal.

Exista filmata aceasta tragere la sorti?
Exista si filmarea cu tragerea la sorti a grilelor ?
sa se uite cineva pe ele ...si sa vada daca s-a facut vreo infractiune
CINE A FACUT SFOTUL ESTE UN MARE PROST ,standul c1 nu are nici o legatura cu c 18 cu toate ca sunt capete de sector.

Gabi Tomulescu

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie: ma "jignesti" prin felul in care faci cu mine teste de sinceritate fara sa te gandesti macar ca stiu ce ai vrea sa auzi ca raspuns.
e adevarat ca nu jignesti direct ...dar eu simt exact ce urmaresti.
si eu te respect in continuare...

chiar e plecat in concediu...la sedinta o sa vin eu cu Floraru. :D :D :D
Esti luat din prea multe directii si poate asta este motivul pentru care crezi ca "fac teste cu tine".
Sunt absolut sigur ca nu ai nici cea mai mica vina in ce se intampla. Ti-am spus mai devreme : jucatorii care castiga un meci blatuit nu stiu acest lucru !
Tot ce incerc este sa ma intelegi ca nu acuz nefondat.

Incercam doar sa te pun in situatia mea la acest CN .

1. Am fost mintiti de catre Cristi Rudeanu ca grilele sunt facute cu un soft de la CIPS-FIPS ( sunt peste 10 martori )
2. A existat o grila extrem de buna facuta inca nu se stie de cine , dar care a trecut prin mana lui Cristi Rudeanu :!: .
3. A fost propus un sistem de punctare de catre Cristi Rudeanu . Decizie luata in 30 secunde ! Acest sistem avantajeaza maxim pe cei care prind o grila foarte buna.
4. Grila cu pricina a fost luata de lotul lui Cristi Rudeanu.

Si sa-ti mai spun una !
La plecarea de la Corbu ne-am intalnit la prima benzinarie de pe autostrada mai multi concurenti printre care : Tibi Manascu , Andrei Vladeanu , Maxx ... si Sorin Rudeanu .
La acuzele ca au existat grile care puneau vecine echipe de la aceleasi doua loturi Sorin Rudeanu a spus ca nu a sesizat asa ceva cand a verificat grilele !!! :!:
El stia grilele ! Asta este cu punctul 5 ...

Ce parere ai daca in loc de Sorin , Cristi si Carping era scris Maxx , Mitranescu si Carp-Zone ? Care era pozitia ta ? Asta incercam sa te intreb ...
Daca asa ti-a spus e foarte posibil ca el sa le fi stiut eu de unde vrei sa stiu.

Probabil ca pozitia mea ar fi fost influentata de ce s-ar fi intamplat atunci. Daca iesea scandal saream si eu la scandal.
Exact cam cum se face acum.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie:L-am intrebat pe Cristi Rudeanu cum s-au facut grilele ca nu cumva sa ma bag in ceva si sa ma fac de cacat.

Grilele nu s-au facut cu nici un soft de la Fipss-a inteles gresit. el sustine ca a spus numai ca asa se fac grilele de catre FIPS si vom adopta si noi sistemul acesta.
A fost creeat un program de calculator cu ajutorul caruia dai valori descrescatoare locurilor de la capul de sector catre mijloc. programul le amesteca si rezulta grile care sa aiba punctaje apropiate.

Au fost facute 12 astfel de variante diferite din care cum am mai spus, una s-a tras la sorti la sedinta de miercuri seara de catre Dl Mugurel Ionescu (reprezentant AGVPSR) personal.

Uite aici grilele cu punctajul "echilibrat" conform teoriei de mai sus in care standurile 1-9 primesc respectiv 1-9 puncte , iar standurile 10-18 primesc respectiv 9-1 punct:

Carping 7+2+1 = 10
Baricada 1+7+9 = 17
PlanetPN 3+9+2 =14
Green Lake 8+7+3 =18
Ovidius 1+3+7= 11
Corbu 6+6+7 =19
Mr. Fishing 9+3+8=20
Extrem Carp 5+8+5= 18
Overten 7+9+4= 20
Lufaru 4+4+4=12
Planet Iasi 4+5+1 =10

Ce soft tare ! Sau cata minciuna ???

Gabi Tomulescu

Dan Mitranescu scrie:

Uite aici grilele cu punctajul "echilibrat" conform teoriei de mai sus in care standurile 1-9 primesc respectiv 1-9 puncte , iar standurile 10-18 primesc respectiv 9-1 punct:

Carping 7+2+1 = 10
Baricada 1+7+9 = 17
PlanetPN 3+9+2 =14
Green Lake 8+7+3 =18
Ovidius 1+3+7= 11
Corbu 6+6+7 =19
Mr. Fishing 9+3+8=20
Extrem Carp 5+8+5= 18
Overten 7+9+4= 20
Lufaru 4+4+4=12
Planet Iasi 4+5+1 =10

Ce soft tare ! Sau cata minciuna ???
P'asta n-am prins-o.

dar daca trageai tu grila noastra ce ai fi facut...poti sa-mi spui?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Gabi, in poza de mai jos ai sa vezi plicurile cu grilele...poza facuta joi dimineata...

ps: ai sa imi zici ca in cutii sunt plicurile cu casutele pentru rezerve si manageri...gresit...sunt 2 cutii...uitate atent.
cnc1155.jpg
cnc1155.jpg (137.47 KiB) Vizualizat de 949 ori

Anthony Hopkins

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,

Solutiile sunt urmatoare:

1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari

Pai si infractorul sa scape nepedepsit ? Nu este corect, maine poimaine vine altul si-si incearca "norocul".....sa iasa CN ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”