cioara scrie:Mai nebunule,lotul Soimul si-a aparat sansele pana la sfarsit,iti mai spun odata : NU AM CEDAT VRE- UN PUNCT,doar ca nu a vrut p..a mea sa mai nadesc ,adica sa mucesc o noapte de dragul tau,chiar daca santem prieteni{sau nu?}pt ca nu ma obligi tu sau oricine altcineva sa mai muncesc o noapte doar ca sa fi tu campion.sau ca poate vroia nebuna mea din chiloti ,dar daca nu a avut 6000 euro nu a vrut sa se mai scoale. stii f bine ca am recunoscut imendiat ca am avut prin conjuctura care s-a creeat puterea sa decid campioni. asa ca iti mai spun odata Gabi,daca tot vorbim de dreptate hai sa ne vedem greselile noastre si dupa aia sa-i acuzam pe altii. eu iti repet,imi iau fapta,tu? a stai,am uitat,nu stii ce s-a intamplat cu apa ca erai in stand,pescuiai.............. frumosule,chipesule,aratosule,imaculatuleeee!
Frate eu te respect la fel, si consider ca suntem prieteni.
Eu ti-am spus ce am avut de spus referitor la 2010, tu mi-ai spus la fel, am acceptat si aveai dreptate ca nu ai mai aruncat nada in apa. Foarte corect.
Da acu ce vrei Nicule sa spun ca am luat 1-1-1 doar din cauza grilei. Asta nu o so fac niciodata.
Se va vedea daca grila asta mai da asemenea rezultat.Da de ce nu a comentat nimeni cand eu eram pe 18, da pe 17, da pe 12, da pe 6. abea cand am urcat pina pe 1 s-au trezit instinctele.
Sa traiesti Cioara si numai bine.
Cu apa de la Tancabesti stiu ca a scazut, dar nu stiu cine a hotarat asta (daca a hotarat cineva). banuiesc ca Vladeanu in viziunea ta...dar sa mor daca eu stiu ceva, esti nebun.
Si poti sa-mi spui cum vrea "nebuna ta", dar de mine ai auzit vreodata sa fac ceva nasol?
iti spun eu ca nu si nici n-o sa auzi vreodata. daca se demonstreaza ca Rudeanu a facut manevra asta cu grila special pentru noi sau ca Gogu a veni la tragere cu bila in mana eu plec din Carping in secunda doi si nici nu ma mai intorc vreodata. Eu am coloana frate si nu am razbit prin viata decat asa. spre deosebire de multi.
In romania este singura tara unde functioneaza prezumtia de vinovatie, nu de nevinovatie cum ar fi normal.
Se striga hotul far dovezi. Urat,
Daca a facut ceva sa plateasca. Foarte sincer spun. Dar dovediti asta.