JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Andrei I »

tibi_m scrie:Acum pot sa va anunt ca emisiunea de la radio ramane in vacanta, dar...la cererea publicului de maine seara avem PVTV live din studiourile de la bucuresti in aceeasi structura ca live-ul de la corbu combinat cu formatul CarpFishing Radio show.
Deci de maine seara urmariti PVTV live in dezbatere cu invitati pe cele mai fierbinti subiecte ale momentului.
O sa anuntam invitatii maine.
Nu ii mai anuntati deloc sa nu fie vreun atentat terorist :))
Milionar excentric

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

gabisandu scrie:
Alexandru Mihai scrie:Iar rudeanu ce greseala sa recunoasca? - pe aia cu grilele -
Dar Cristi Rudeanu a recunoscut ca grila lor nu avea ce cauta printre grile.
Gabi...rudeanu a spus ca are programul de la FIPS CIPS...nu ca acel program il face cineva...si Cristi Rudeanua spus benzinarie pe A2...citez: m-am uitat INAINTE peste grile si nu am observat acest lucru...el stia de grile...sa uitat inainte...pai parca nu stiau grilele...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

DINU 2

Mesaj de DINU 2 »

tibi_m scrie:Acum pot sa va anunt ca emisiunea de la radio ramane in vacanta, dar...la cererea publicului de maine seara avem PVTV live din studiourile de la bucuresti in aceeasi structura ca live-ul de la corbu combinat cu formatul CarpFishing Radio show.
Deci de maine seara urmariti PVTV live in dezbatere cu invitati pe cele mai fierbinti subiecte ale momentului.
la ce ora ??

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

DINU 2 scrie:
la ce ora ??
Probabil de la 18-21.
Maine vom anunta toate detaliile

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

problema grilelor a stat cam in felul urmator .........
timp de 3 zile cat am stat pe balta am tot cautat pe net in arhiva diferitelor natiuni care au concurat la campionatul mondial de crap croatia ,franta ,portugalia ,belgia dar si a cips+fips si am reusit sa gasesc cateva grile de concurs pe care au concurat aceste tari .........rezultat ........nici o grila nu a avut drept beneficiara o natiune cu un 1 si un 2 ..........in concluzie la sfarsitul competitie am mers la domnul Mugurel Ionescu ,oficialul agvps si l+am rugat sami arate corespondenta purtata cu cips+fips implicit grila trimisa de aceasta ..........el a raspuns ca nu a existat grila de la cips pentru ca aceasta nu sepune la dispozitie si ca numai domnul Mateolli presedintele cips are acest program iar la campionatul mondial el vine cu programul intr+o valiza si extrage personal grila .
Intreband+ul atunci pe ce grila sa concurat ,el a raspuns ca a venit rudeanu cu niste variante in niste plicuri .
In acel moment am spus ca nu este corect si nici legal ceea ce sa facut ,pentru ca loturile nu au fost informate despre acest lucru desii hotararea grilelor a fost luata de catre loturi la propunerea si garantia lui rudeanu cristi ca aceste grile vor fi niste grile oficiale puse la dispozitie de cips ,in mod clar atunci a realizat beleaua in care a fost tarat fara voia lui de catre excrocul international si sa scapat ca ..........PROBABIL DORITI ANULAREA ETAPEI ........IAR DACA DORESC ACEST LUCRU LOTURILE SA SE FACA DE CATRE FIECARE CLUB SESIZARI OFICIALE LUNI LA AGVPS ........am multumit si am plecat inapoi in balon la cristi rudeanu si l+am intrebat cine a facut grilele ..........el a inceput sa se balbaie si sa balmajeasca niste vorn'be neintelese .......iar singurul lucru pe care l+am inteles a fost repetarea de cateva ori ........DE CE TIPI ,NU MAI TIPA ASA TARE ,..........pe urma a spus ca grilele au fost scoase pe calculator ...........dar tot refuza sa spuna cine a fost cel care a folosit calculatorul .............iar dupa circa 15 minute a recunoscut ca grilele au fost facute de catre un om din............... ROMANIA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

tibi_m scrie:
DINU 2 scrie:[quote="tibi_
la ce ora ??
Probabil de la 18-21.
Maine vom anunta toate detaliile[/quote]

INVITATI DE MAINE SUNT andrei vladeanu si rosioru cornel :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Adevarul este ca AV a fost capul lucrari, el a venit la corbu sa faca joaca lui Rudeanu :wink:
Adevaratul vinovat este av si APCR-ul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemultumiti sunt asteptati la sarulesti......nu sariti :lol: :lol:
Balta Puiesti

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cioara scrie:Mai nebunule,lotul Soimul si-a aparat sansele pana la sfarsit,iti mai spun odata : NU AM CEDAT VRE- UN PUNCT,doar ca nu a vrut p..a mea sa mai nadesc ,adica sa mucesc o noapte de dragul tau,chiar daca santem prieteni{sau nu?}pt ca nu ma obligi tu sau oricine altcineva sa mai muncesc o noapte doar ca sa fi tu campion.sau ca poate vroia nebuna mea din chiloti ,dar daca nu a avut 6000 euro nu a vrut sa se mai scoale. stii f bine ca am recunoscut imendiat ca am avut prin conjuctura care s-a creeat puterea sa decid campioni. asa ca iti mai spun odata Gabi,daca tot vorbim de dreptate hai sa ne vedem greselile noastre si dupa aia sa-i acuzam pe altii. eu iti repet,imi iau fapta,tu? a stai,am uitat,nu stii ce s-a intamplat cu apa ca erai in stand,pescuiai.............. frumosule,chipesule,aratosule,imaculatuleeee!
Frate eu te respect la fel, si consider ca suntem prieteni.
Eu ti-am spus ce am avut de spus referitor la 2010, tu mi-ai spus la fel, am acceptat si aveai dreptate ca nu ai mai aruncat nada in apa. Foarte corect.
Da acu ce vrei Nicule sa spun ca am luat 1-1-1 doar din cauza grilei. Asta nu o so fac niciodata.
Se va vedea daca grila asta mai da asemenea rezultat.Da de ce nu a comentat nimeni cand eu eram pe 18, da pe 17, da pe 12, da pe 6. abea cand am urcat pina pe 1 s-au trezit instinctele.
Sa traiesti Cioara si numai bine.
Cu apa de la Tancabesti stiu ca a scazut, dar nu stiu cine a hotarat asta (daca a hotarat cineva). banuiesc ca Vladeanu in viziunea ta...dar sa mor daca eu stiu ceva, esti nebun.
Si poti sa-mi spui cum vrea "nebuna ta", dar de mine ai auzit vreodata sa fac ceva nasol?
iti spun eu ca nu si nici n-o sa auzi vreodata. daca se demonstreaza ca Rudeanu a facut manevra asta cu grila special pentru noi sau ca Gogu a veni la tragere cu bila in mana eu plec din Carping in secunda doi si nici nu ma mai intorc vreodata. Eu am coloana frate si nu am razbit prin viata decat asa. spre deosebire de multi.
In romania este singura tara unde functioneaza prezumtia de vinovatie, nu de nevinovatie cum ar fi normal.
Se striga hotul far dovezi. Urat,
Daca a facut ceva sa plateasca. Foarte sincer spun. Dar dovediti asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai nebunilorrr! Am sudat doo zile de numai pot sa tiu ochii deschisi. Cum dreaq sa citesc tot ce-ati scris voi aicea?! Zice-ti-mi si mie daca in doojdepagini a aparut Fane ca-i domeniu` lui. Pa Val l-am vazut :mrgreen: . Baaah! Apa e in corbu de acopera toti pestii de pe orice potentiala pista de gongurs. Baaaah! Bah s-a inventat telifonu`. Bah pune-ti mana pa iel de rezolvati cazu` asta si nu uitati ca pa Corbu o sa aiba loc si CM-u`. Nu bagatelizati asta. Chestia trebuie rezolvata la guler alb, nu asa. Nu faceti al`ceva decat sa-i da-ti motiv de "distractie" lu` federalu` s`atat.
Injurati-ma acu`, da` termenati cu mascarada in public. Fac si io apel laaa..........,cineva dantre voi. Domnu` Nicuuu! Gabiii! Nea Victoreeee!
Ascultati-ma Breh si pa mine :cry: !
Urban culture.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Pana sa inceapa CM spuneam ceva pe Baricada, acum se pare ca s-a adeverit!?
Poate mai invata cineva din greseli.
Pacat de munca depusa de cei care au participat.
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 22:55 de către paulletta, modificat de 3 ori în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”