JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Si daca Agvps nu va actiona cu diplomatie si curaj, voi merge mai departe , pana la Cips, ca sa vada ce se poate intampla si la CM...
poti sa mergi si la haga, pilhane.
o sa te intrebe aia: "cine l-a pus pe escroc sa faca cn-ul?"
cand o sa raspunzi: "noi", o sa te trimita acasa sa te mai gandesti la ce-ai facut...
Vad ca se poarta cand imi dai cei 1000 euro domnule Andrei Vladeanu.
Ultima oară modificat Mar Iun 19, 2012 18:33 de către Zarguzon Adi, modificat 1 dată în total.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Si daca Agvps nu va actiona cu diplomatie si curaj, voi merge mai departe , pana la Cips, ca sa vada ce se poate intampla si la CM...
cand o sa raspunzi: "noi", o sa te trimita acasa sa te mai gandesti la ce-ai facut...
Si daca te puneau pe tine cum era?
"Keep it simple!"

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:

Se poate sa ai dreptate. Totusi, am sa incerc. Si te asigur ca nu voi fi singur ! Majoritatea cluburilor participante la CN suntem de acord intr-o privinta : vinovatul trebuie sa plateasca ptr ce a facut, altfel va exista altul data viitoare ! :(
incearca, in strainatate s-ar putea sa mai ai o sansa.
pe aici, pe la noi, din punctul meu de vedere ai ajuns ca in povestea ai cu ciobanul si lupii.
a strigat de atatea ori la misto ca vin lupii, incat atunci cand chiar au venit nu s-a mai alertat nimeni cand a strigat...

eu vreau sa spun doar ca sistemul e prost, de fapt nici nu exista. conducere sau for tutelar, de asemenea. escroci au fost, sunt si o sa mai fie.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gor965 scrie:Ca sa nu mor prost, intreb : cum fac grilele cei de la CIPS cu soft-ul lor ?...adica, ce treaba au ei cu standurile care au castigat nu stiu ce concurs privat ?
In conditiile expuse in paginile anterioare cu privire la modalitatea de alcatuire a unui punctaj valoric egal (medie ponderata) ptr. toate loturile, grila de mai jos, facuta (teoretic) dupa criteriul unui sector zonal, e ok ?

Imagine
este perfect cum ai demonstrat ,nu au nici o treaba cu standurile care au castigat dar ...........NICIODATA O NATIUNE INTR+UN CONCURS CU 18 TARI NU VA AVEA UN 1 SI UN 2 ...........INTAMPLAREA INTAMPLATOARE ESTE ACEEA CA DUPA CE AI UN 1 SI UN 2......LUCRU IMPOSIBIL DE ALTFEL ..... MAI TE TREZESTI PE CAP SI CU CEL MAI BUN LOC DIN A CONSIDERAT CEL MAI PROST DE PE BALTA ........ASTA ASA CU TOTUL INTAMPLATOR .....SI NICI MACAR NU +TI DAI SEAMA CA AI CASTIGAT LA 10 DIN 49 !!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:
Si daca te puneau pe tine cum era?
si mai rau.
nu asta e discutia,
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
incearca, in strainatate s-ar putea sa mai ai o sansa.
Corect! Atunci sa se faca o informare pentru Mateolli & Co precum ca, folosindu-se de numele FIPS-CIPS si de softul lor pentru elaborarea grilelor, organizatorul CN-ului din Romania a tras teapa la 17 cluburi...iar AV il sustine si il apara...si critica sistemul creat tot de el in "tz" ani de hegemonie... :D :lol:
"Keep it simple!"

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Am citit fiecare post de aici si nu inteleg de ce acum dupa ce s-a terminat mansa s-a trezit lumea sa acuze?????Bai fratilor, nu ati bagat de seama ca nu sunt "oo" kinder pe masa? Nu ati bagat de seama in momentul tragerii la sorti ca ceva nu este ok? Ca vad ca asta se invoca aici-tragere la sorti"pe nashpa". Ok, dar voi erati legati la ochi in momentul tragerii???? La inceputul topicului s-a spus ca acest Carstocea a afirmat ca se face cum vrea el indiferent de votul vostru...Trebuia sa va luati traista in bat si sa plecati dupa garla...Cel mai simplu daca asa pune omul problema ca e garla lui. Grila vietii pe care a pescuit Carping ati stiut-o toti de la extragere. De ce nu ati inceput sa aruncati cu oua in ei si in Rudeanu atunci???? Eu nu iau apararea nimanui, nu va cunosc personal pe niciunul insa mi se pare absurd ca voi-pescari de competitie cu"n" concursuri la activ sa vedeti astfel de greseli si bagabonteli si sa nu va sesizati decat dupa ce s-a terminat totul. Stau si ma intreb daca tragea grila cu pricina orice alt club care mai era baiul.... Am spus-o si cateva pagini mai in spate ca nu mi se pare normal ca un organizator sa si participe... Daca m-as fi dus eu acolo care sunt aspirant la titulatura de"pescar de competitie" intelegeam sa nu bag de seama asemenea erori, insa voi care aveti participari la concursuri garla.... Parerea mea este ca totul este tipic romanesc. Sa ne dam in cap ca asta stim noi cel mai bine...Nu stiu cine a scris aici ca va trimite mesaje pe toate blogurile din afara ca sa stie lumea ca se fac manarii. Faceti fratilor tara de cacat, dati-va cu tesla-n oo ca la asta suntem asi. In loc sa va adunati dracu la o carciuma toti care va dati experti si aveti branduri puternice in portofoliu si sa faceti sa fie bine, pe voi va intereseaza sa scrieti la cips-fips, pe bloguri straine ce se intampla. Pai de ce dracu se intampla ce se intampla an de an?? E mama sau bunica de vine? Nu voi aveti painea si cutitul?? Am senzatia ca voi sunteti precum hotii... Cand sunt doi la fapta deja sunt prea multi si isi dau suturi...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gor965 scrie:Ca sa nu mor prost, intreb : cum fac grilele cei de la CIPS cu soft-ul lor ?...adica, ce treaba au ei cu standurile care au castigat nu stiu ce concurs privat ?
In conditiile expuse in paginile anterioare cu privire la modalitatea de alcatuire a unui punctaj valoric egal (medie ponderata) ptr. toate loturile, grila de mai jos, facuta (teoretic) dupa criteriul unui sector zonal, e ok ?

Imagine
Este perfecta.
Dupa aceasta se incepe verificarea practica a grilelor de catre pescari si se fac schimbari, daca este cazul, pastrand cat se poate punctajul mediu pentru fiecare grila in parte.
Punctajul pentru grilele actuale l-ai facut ? :D
Crezi ca poate exista un soft care sa fi facut acea grila ? Ca de verificat este clar ca a fost "verificata" grila ... :D

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

la fel ca si kelu84 am citit cu interes si placere toate posturile din acest topic. am urmarit cn-ul de la inceput pana la sfarsit. toate transmisiunile pv-tv. nici eu nu inteleg de ce lumea nu a tipat asta atunci. daca se poate priviti inregistrarea primei transmisii pv-tv, cea cu bogdan draga. inca concursul nu incepuse . echipele se asezau in standuri. Tot ceea ce a zis el si pe un ton calm si resemnat este ca grila carping este una foarte buna . In aceeasi fraza el a mai spus ca si cea a celor de la energy este buna dar parca nu chiar ca a celor de la carping. la fel au stat lucrurile si cu invitatii ce i-au urmat lui bogdan dragan inclusiv domnul oana. acelasi ton usor iritat dar impacat cu gandul. nu trebuie sa ma credeti trebuie doar sa urmariti inregistrarile. intrebarea mea, ca a multor alti neutrii ,este de ce nu s-a facut taraboi mare atunci , pe loc??? nu si-a dat nimeni seama ca existau vecini de la 2 cluburi pe sectoare diferite??? nu si-a dat nimeni seama ca grilele au fost scoase din joben abia dimineata?? e absurd sa ziceti ca nimeni , nimeni nu si-a dat seama de toate astea cu macar 2 minute inaintea inceperii concursului. la orice competitie sansele de succes ale unei contestatii sunt infinit mai mari daca ea se face inaintea inceperii concursului propriu zis. chiar si cu 1 minut inaintea inceperii acestuia. o seara buna si succes maine.
Buia Mihnea

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

MihneaBV scrie:la fel ca si kelu84 am citit cu interes si placere toate posturile din acest topic. am urmarit cn-ul de la inceput pana la sfarsit. toate transmisiunile pv-tv. nici eu nu inteleg de ce lumea nu a tipat asta atunci. daca se poate priviti inregistrarea primei transmisii pv-tv, cea cu bogdan draga. inca concursul nu incepuse . echipele se asezau in standuri. Tot ceea ce a zis el si pe un ton calm si resemnat este ca grila carping este una foarte buna . In aceeasi fraza el a mai spus ca si cea a celor de la energy este buna dar parca nu chiar ca a celor de la carping. la fel au stat lucrurile si cu invitatii ce i-au urmat lui bogdan dragan inclusiv domnul oana. acelasi ton usor iritat dar impacat cu gandul. nu trebuie sa ma credeti trebuie doar sa urmariti inregistrarile. intrebarea mea, ca a multor alti neutrii ,este de ce nu s-a facut taraboi mare atunci , pe loc??? nu si-a dat nimeni seama ca existau vecini de la 2 cluburi pe sectoare diferite??? nu si-a dat nimeni seama ca grilele au fost scoase din joben abia dimineata?? e absurd sa ziceti ca nimeni , nimeni nu si-a dat seama de toate astea cu macar 2 minute inaintea inceperii concursului. la orice competitie sansele de succes ale unei contestatii sunt infinit mai mari daca ea se face inaintea inceperii concursului propriu zis. chiar si cu 1 minut inaintea inceperii acestuia. o seara buna si succes maine.
Pentru ca toti l-au crezut pe Rudeanu ca grilele au fost facute la softul FIPS-CIPS. Cand si-au dat seama ca au fost dusi cu presul a izbucnit scandalul.
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”