JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de RSC »

barbumarius scrie:Ce se intampla daca in mansa finala nu vor veni 5-6 cluburi sau chiar mai multe?
Cluburile si membrii acestora pierd dreptul de a participa la CN timp de 3 ani.... iar membrii lor o sa fie arestati preventiv 29 de zile pentru sustragere de sub sechestru.
"Keep it simple!"

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Decizia AGVPS pe prima pagina Crapmania.ro -> http://www.crapmania.ro/articole/compet ... -agvps-328

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

florian scrie: nu cumva va invartiti intr-un cerc vicios,daca clubul Senzor si-a luat resposabilitatea grilelor si domnul Orhei se va ocupa de arbitri.?
Viciu de procedura...dar e situatie de criza.
Ultima oară modificat Mie Iun 20, 2012 15:41 de către RSC, modificat 1 dată în total.
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

florian scrie:
Vladut Mateianu scrie:Decizie oficiala, luata in baza votului cluburilor (felicitari Agvps ptr transparenta si impartialitate) :

1. Mansa 1 se anuleaza, clubul Carping nu va fi exclus ci lasat sa participe in continuare.
2. Punctajul va fi cel propus de Dan Mitranescu, cel Cips-Fips, cel mai bun din 2 manse va castiga.
3.Grilele vor fi facute de cluburi, clubul Senzor luindu-si responsabilitatea sa le afiseze luni pe site-uri si sa le verifice corectitudinea, impreuna cu absolut oricine doreste asta.
4.Organizatorul Rudeanu nu mai are nicio atributie, de angajarea arbitrilor si tragere la sorti urmand sa se ocupe Oliviu Orhei, presedintele comisiei de crap din cadrul Agvps, care s-a retras cu aceasta ocazie din lotul Acvila.
5.Cantarele de noapte se vor face in prezenta martorilor, pr a se evita orice discutii ulterioare !
6. Standurile cu probleme majore (gen agatatura masiva) vor fi curatate de catre proprietarul lacului.
nu cumva va invartiti intr-un cerc vicios,daca clubul Senzor si-a luat resposabilitatea grilelor si domnul Orhei se va ocupa de arbitri.?
nu inteleg la ce te referi, senzor doar verifica cu atentie (si impreuna cu absolut oricine doreste si vine luni la ora 10 la agvps) grilele pe care se va concura etapa 1 si 2 ! si ptr ca de acum orice act oficial trebuie semnat, si-a luat obligatia de a semna... ATAT !

iar cu dl. orhei nu avem nicio legatura, dar il sustinem ptr ca este un om corect si cu destui bani ptr a se vinde ptr vreo combinatie....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florian

Mesaj de florian »

RSC scrie:
florian scrie: nu cumva va invartiti intr-un cerc vicios,daca clubul Senzor si-a luat resposabilitatea grilelor si domnul Orhei se va ocupa de arbitri.?
Nu cred ca Senzor si-a luat responsabilitatea grilelor, ci doar postarea lor pentru a putea fii analizate, discutate si finalizate in functie de imput-urile venite de la toate cluburile. Sper sa ia de la cluburi si acordul scris pentru grila finala de concurs...
pe prima pagina de pe CRAPMANIA este postat procesul verbal care s-a incheiat.Deci?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

florian scrie:
RSC scrie:
Nu cred ca Senzor si-a luat responsabilitatea grilelor, ci doar postarea lor pentru a putea fii analizate, discutate si finalizate in functie de imput-urile venite de la toate cluburile. Sper sa ia de la cluburi si acordul scris pentru grila finala de concurs...
pe prima pagina de pe CRAPMANIA este postat procesul verbal care s-a incheiat.Deci?
Am citit acum si mi-am modificat mesajul anterior.
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Decizia Agvps am postat-o eu, special ptr transparenta. Modelul de grile va fi expus cat mai devreme posibil, orice sfat sau sugestie fiind binevenite.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florian

Mesaj de florian »

Vladut Mateianu scrie: nu cumva va invartiti intr-un cerc vicios,daca clubul Senzor si-a luat resposabilitatea grilelor si domnul Orhei se va ocupa de arbitri.?
nu inteleg la ce te referi, senzor doar verifica cu atentie (si impreuna cu absolut oricine doreste si vine luni la ora 10 la agvps) grilele pe care se va concura etapa 1 si 2 ! si ptr ca de acum orice act oficial trebuie semnat, si-a luat obligatia de a semna... ATAT !

iar cu dl. orhei nu avem nicio legatura, dar il sustinem ptr ca este un om corect si cu destui bani ptr a se vinde ptr vreo combinatie....[/quote]

daca o sa iasa un lot x 1-1-1 nu cumva o sa o luati de la inceput. nu contest corectitudinea ta sau a domnului Orhei si chiar imi pare bine ca se vor decide castigatorii in stand si nu prin jocuri de culise si alte magarii.Dar cred ca cel mai bine era sa se ocupe cineva care cunoste bine fenomenul, nu are echipe inscrise in CN si nu are interese comerciale sau de alta natura.
oricum urez tuturor loturilor "fir intins" si fie ca cei mai buni sa castige.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Sper ca aveti un plan de rezerva pt. ca cu siguranta mansa 3 nu se va mai desfasura cu 18 cluburi si atunci nu stiu cum o sa punctati de la 1 la 18.
Era corect cu mansa 2 eliminatorie pt. ca oricum nu o sa mai vina cluburi clasate de la 10 la 18 si in mansa 3 sa mearga primele 10.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

florian scrie:
daca o sa iasa un lot x 1-1-1 nu cumva o sa o luati de la inceput. nu contest corectitudinea ta sau a domnului Orhei si chiar imi pare bine ca se vor decide castigatorii in stand si nu prin jocuri de culise si alte magarii.Dar cred ca cel mai bine era sa se ocupe cineva care cunoste bine fenomenul, nu are echipe inscrise in CN si nu are interese comerciale sau de alta natura.
oricum urez tuturor loturilor "fir intins" si fie ca cei mai buni sa castige.
In principiu iti dau dreptate, dar in cazul de fata toate cluburile o sa conlucreze pentru a scoate o grila de concurs cat mai echilibrata.

ps: exista vreun proces verbal de la sedinta precedenta, unde este mentionat ca grilele o sa fie facute de FIPS-CIPS?
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”