Ok, hai sa incerc sa dau eu niste info despre aceste lacuri.
Tot ce voi scrie este ceea ce cunosc eu despre aceste lacuri si experientele mele pe aceste ape.
Brasenose 1&2 sunt lacuri comerciale, day ticket waters, cu foarte mult peste si nu foarte mare. Nu cred ca sunt multi peste 25lb. Aici cel mai prolific pescuit este cel cu naditor, cu pelete CSL sau Halibut (Trout) inmuiate bine in CSL. La carlig un pop-up mic (14mm max) sau o bila critic echilibrata. Baltile astea sunt un fel de Doripesco al nostru.
Celelalte 2 lacuri sunt diferite. Au pesti mai mari( de la 20lb in sus) si mult mai greu de prins, data fiind presiunea la care sunt supusi in tot cursul anului.
Referitor la nade si momeli cred ca v-ati dat seama cu totii din numele complexului ca nu are sens sa mergi cu alta nada decat Ritchworth. Iar cele mai bune rezultate le dau in aceasta ordine: KG1, Multiplex, Ultraplex si Complex. Ca nade de interceptie cele mai bune cred ca sunt celebrele Tutti Frutti.
Daca mai vreti alte detalii, intrebati-ma concret ce anume va intereseaza si voi mai sapa pe la prieteni si voi face tot ce-mi sta in putinta sa va ajut.
Toate cele bune, Mihai.
Mirror, mirror in the lake, please give me a screaming take
Salut Mihai si multumesc ptr informatii !
Crezi ca o sa pescuiesti in 2010 pe aceste lacuri ? Care sunt adancimile si care este ph-ul apei ? Sunt foste balastiere ?
Poti sa pui poze cu lacurile ?
din info de la englezii mei de aici Mike are dreptate...
Am gresit eu in treaba cu bazinele, Hardwick Lake si Smiths Pool este pus la numar ca un singur lac,
sunt unite cu un mic canal, Brasenose One si Brasenose Two intra, inca, pe lista.
Salut Vladut.
Da, voi pescui pe aceste lacuri. In special pe Hardwick si Smiths pool. Am o invitatie de la un amic, care nu vrea sa ma lase sa pescuiesc pe alte ape, din ianuarie pana-n martie, si vrea sa iasa Romania campioana mondiala. Mama lui e romanca, si avem discutii destul de aprinse pe tema asta cu taica-su care are impresia ca daca joaca pe teren propriu au Mari sanse la titlu. Rubish...
Referitor la PH si adamcime lasa-mi cateva zile pt ca daca la PH habar nu am ce sa-ti zic, adamcimea difera in functie de sezon, adica cat a plouat sau nu.
Vorbim luni, pt ca eu sunt la pescuit acum si telefonul imi cam face figuri cu semnalul.
Numai bine, Mihai.
Mirror, mirror in the lake, please give me a screaming take