LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Mesaj de Victoras Petcu »

buhac constantin scrie:A.V
Este parerea unui membru din lotul Acvila- Bucovina -Pepsi .

Dl Buhac,ce se intimpla? Nu mai are Acvila aripi? Lotul Acvila a ajuns "Combinata Acvila"? Dta si al meu CUMATRU stiu ca nu ati dorit, ca Acvila sa fie o "combinata"!!!!! :wink:
Victoras Petcu

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Stima maxima pentru cel mai mare patron de balta .
Acvila are cele mai puternice aripi .
Acvila nu se combia .
AVPS Acvila este un brend si nu va fi niciodata adepta concubinajului .
Nu confundati concubinajul cu sponsorii .
Noi avem semnat un contract prin care am garantat ca vom purta echipamentele cu siglele oferite de sponsorii in Romania la Calificari in Ilalia la Campionatul Mondial , in Franta la Cupa Mondial si in S.U.A pe toata durata desfasurari competitiilor !

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

buhac constantin scrie:Madalin
Cum ce treaba are ?
Baboieru nu este la Senzor ?
Nea Costica,ca tot se poarta exemplele din fotbal....si Moraes era tranferat la steaua de jiji si el semnase cu Metalurg Doneţk :lol: :lol:

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

[Stai doua secunde tipule,in momentul in care spui ca te doare direct in cot de Tata Nitu ,pescar care in viata lui nu a deranjat pe absolut nimeni ,doar ptr simplu fapt ca tu vrei sa nu se devanseze etapa ca asa vor apometrele soacrei tale,inseamna ca ai BUBA.
In momentul in care te inhami la o cursa de calificare la mondiale,preconizezi sau iei in calcul si varianta asta automat.
Oricum vad ca esti foarte vehement si sincer iti spun ca voi fi foarte fericit cand vei vedea ca a iesit intocmai pe dos de cum iti doreai tu.
Te rog nu-mi raspunde la mesaj ca m-am trezit foarte ciufut si se poate sa te iau la mascari :wink:[/quote]
:lol: :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:[Stai doua secunde tipule,in momentul in care spui ca te doare direct in cot de Tata Nitu ,pescar care in viata lui nu a deranjat pe absolut nimeni ,doar ptr simplu fapt ca tu vrei sa nu se devanseze etapa ca asa vor apometrele soacrei tale,inseamna ca ai BUBA.
In momentul in care te inhami la o cursa de calificare la mondiale,preconizezi sau iei in calcul si varianta asta automat.
Oricum vad ca esti foarte vehement si sincer iti spun ca voi fi foarte fericit cand vei vedea ca a iesit intocmai pe dos de cum iti doreai tu.
Te rog nu-mi raspunde la mesaj ca m-am trezit foarte ciufut si se poate sa te iau la mascari :wink:
:lol: :lol:[/quote]

..... mesaj modificat moderator /Cristian Matei/ va rog nu transformati in camp de lupta
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

shimanobig scrie:
bcgcraiova scrie:[Stai doua secunde tipule,in momentul in care spui ca te doare direct in cot de Tata Nitu ,pescar care in viata lui nu a deranjat pe absolut nimeni ,doar ptr simplu fapt ca tu vrei sa nu se devanseze etapa ca asa vor apometrele soacrei tale,inseamna ca ai BUBA.
Te rog nu-mi raspunde la mesaj ca m-am trezit foarte ciufut si se poate sa te iau la mascari :wink:
:lol: :lol:

............ modificat moderator
NU ESTI PE TREABA TA ,DIN ID-UL MEU TI-A SCRIS ALTUL.........DACA STII LA CINE TE REFERI

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Asa sunt oltenii, se cred smecheri de oras da sunt doar niste provinciali obisnuiti . Uitati-va la patronul lor, Mititelu si o sa va dati seama ca am dreptate. Hai Steaua maine !
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

s-a sters....moderator

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ba da. am s-o sterg eu.
dar in primul rand vreau sa stiu, bcg, daca este adevarat ca ai trimis astfel de mesaje de amenintare.
The One Team

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

''Hrăneşte-ţi inima cu pace. Aceasta înseamnă să traieşti în pace cu tine însuti. Dacă inima este plină de neîncredere şi egoism, capul nu găseşte niciodată căi către pace. Pacea începe acolo unde se termină ura şi lăcomia. Lumea nu poate fi schimbată cu violenţa, ci numai cu inima''

Lao Tase
CS Oltenia Fishing

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”