Moderator: gor965
Stimate BREEduard Mosneanu scrie:Bre, nu asa se "masoara" promovarea)))
Ce calcul ai facut......... nu-i de mirare ca acest campionat nu e promovat corespunzator...........oliviu orhei scrie:In cazul in care crapmania.ro nu revine într-un timp cât mai scurt asupra hotărâri comunicate, de renunțare la colaborare pentru Campionatul AGVPS, voi fii nevoit să fac o pagina pe facebook pentru promovarea evenimentului. Numai dacă calculăm simplu 500 de participanți la campionat și toți care PARTICIPĂ au numai 1000 de prietenii care nu sînt comuni.
Oare cum va fi provarea evenimentului.
Evenimentul poate fii văzut de cel puțin 500.000 de persoane.
De exemplu numai eu am 4950 de prietenii.
Mai există și alte alternative de promovare.
oliviu orhei scrie:Stimate BREEduard Mosneanu scrie:Bre, nu asa se "masoara" promovarea)))
Poate ne înveți, cum
Tot ce am spus eu era fara costuri.Eduard Mosneanu scrie:oliviu orhei scrie:Stimate BREEduard Mosneanu scrie:Bre, nu asa se "masoara" promovarea)))
Poate ne înveți, cum
Daca fac reclama "Coca-Cola", intr-un grup de 1.000.000 persoane random, da` din ele vreo 500.000 sunt fani Pepsi, vreo 200.000 beau doar apa si vreo 200.000 beau bauturi decarbogazificate, si din restu` de 100.000, doar 10% cumpara o sticla-n plus de Cola, nu e asa eficienta campania mea.
Din toate numerele alea de mai sus, din "500.000" persoane, mai bine de jumatate nu au treaba cu pescuitu`.
O campanie de promovare trebuie sa se bazeze pe cifre/piata/clienti CONCLUDENTE.
Prietenii fiecaruia de pe facebook, nu reprezinta o nisa, pe cand forumul, era![]()
Mai repede poti sa faci campanii platite pe Facebook, de promovare, in care sa si targhetezi publicul
Nu ai inteles nimic. Fiecare club are sponsori care vor sa fie promovati pe canalele media. Cum este si Crapmania, lider de audienta pe segmentul pescuit.oliviu orhei scrie:In cazul in care crapmania.ro nu revine într-un timp cât mai scurt asupra hotărâri comunicate, de renunțare la colaborare pentru Campionatul AGVPS, voi fii nevoit să fac o pagina pe facebook pentru promovarea evenimentului. Numai dacă calculăm simplu 500 de participanți la campionat și toți care PARTICIPĂ au numai 1000 de prietenii care nu sînt comuni.
Oare cum va fi provarea evenimentului.
Evenimentul poate fii văzut de cel puțin 500.000 de persoane.
De exemplu numai eu am 4950 de prietenii.
Mai există și alte alternative de promovare.