frana caprita nu ai alt concurs pe unde sa ridici funduletzul in pozitia capra ?eugen dragnea scrie:@andrei1982
Iar te bagi in seama aiurea "cioflingare" ?

Moderator: gor965
frana caprita nu ai alt concurs pe unde sa ridici funduletzul in pozitia capra ?eugen dragnea scrie:@andrei1982
roman felix scrie:pretene andrei1982 daca vrei sa vb cu cineva din clubul energy sa vezi cum sta treba pe la club sau vrei sa tii evidenta clubului energy suna pe numarul 0752.831.874. este numarul meu si discutam ce vrei tu dar lasa postarile astea de prost gust ca la noi in lot nu tine credema .la noi in lot sint toti membri nu a fost nimeni dat afara de catre .DOMNUL VALI MARTOIU.
Cata Bv scrie:prietene de unde sti tu toate astea eu sunt parteneru lui si nu stiu.e iti spun eu ca nu este adevarat daca nu ai ce face nu mai posta toate prostiile pe net informeazate bine inainte ok.este si va fi in lot.vali martoiu nu a dat pe nimeni afara
andrei1982 scrie:Cata Bv scrie:prietene de unde sti tu toate astea eu sunt parteneru lui si nu stiu.e iti spun eu ca nu este adevarat daca nu ai ce face nu mai posta toate prostiile pe net informeazate bine inainte ok.este si va fi in lot.vali martoiu nu a dat pe nimeni afara
vorbe prin brasov spun ca a plecat el nu am inteles eu bine sau cine mia spus nu stia bine
Pffuuuuuuu! A incasat si comitetul de sprijin?Cata Bv scrie:Da foarte periculos Martoiu asta...om fara scrupule, care in loc sa isi amortizeze macar o parte din investitie a impartit toti banii castigati la campionat pescarilor , rezervelor si comitetului de sprijin. Nasol sa ai asa un presedinte de club, nu?)))))
Ba da...oricand esti dispus sa faci pe iedul si sa spui miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandrei1982 scrie:frana caprita nu ai alt concurs pe unde sa ridici funduletzul in pozitia capra ?eugen dragnea scrie:@andrei1982
se pare ca ai ceva la mansardaeugen dragnea scrie:Ba da...oricand esti dispus sa faci pe iedul si sa spui miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandrei1982 scrie:frana caprita nu ai alt concurs pe unde sa ridici funduletzul in pozitia capra ?eugen dragnea scrie:@andrei1982