Moderator: gor965
Pai asta era si scopul sa ajunga pe forum subiectul si sa fie imputat altora.remus_cta scrie:@boracarp_master scrie:asteptam documentele incendiera![]()
@Remus : stai linistit , sunt multi caini, care latra dar nu musca![]()
@razvan : eu ti-am zis , o sa isi da seama ala ca esti needucat
![]()
eu as vrea sa muste, dar din pacate nici cu latratu nu mai stie
va rog foarte mult sa parcurgeti cu atentie topicul de la capat.carp_master scrie:pai si ce ??? daca deschizi la casa poporului seamna ca balta din proiectul tau e mai echilibrat?
nu mi s-a parut sa aiba un accent anume.acum incerc pe diverse moduri sa dau de el dar nu mai vrea deloc sa fie vedeta baiatu.Razvan Ulmeanu scrie:@Carpmaster,carp_master scrie:asteptam documentele incendiera![]()
![]()
Stiu am gresit: Vladeanu e neprihanit!![]()
@Remus,
Tipul care te-a sunat avea un accent mai deosebit?
Mama, ce de comploturi! Sau compoturi nu stiu exact!toto `U`C scrie:Pai asta era si scopul sa ajunga pe forum subiectul si sa fie imputat altora.remus_cta scrie:@boracarp_master scrie:asteptam documentele incendiera![]()
![]()
eu as vrea sa muste, dar din pacate nici cu latratu nu mai stie![]()
prea complicata limba asta pt mine , imi cer scuze ....andrei vladeanu scrie:va rog foarte mult sa parcurgeti cu atentie topicul de la capat.carp_master scrie:pai si ce ??? daca deschizi la casa poporului seamna ca balta din proiectul tau e mai echilibrat?
problema baltii s-a discutat.
acum am trecut mai departe.
multumesc.
urmeaza punctul 2
Traiam si eu in filme cu multi ani in urmacarp_master scrie:conspiration theory , da era un film bun