Martalogul ala de Popescu se bag si el in seama cu lotul p.....li

[/quote]
Domnu Nicu,
Dacă se va întâmpla așa cum zic eu, vă cereți scuze publice prietenilor dumneavoastră care vor fi selecționați în lot și vor participa la CM?
Poate doriți să participați și la una din următoarele competiții!
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2012/01/10/turnee-interna%C8%9Bionale/[/quote]
Popescule an de an vi cu aceasi propunere ba mie ba altora,continua cu ce ai inceput ca doar
asa ai ajuns cunoscut,o sa ne amintim peste ceva timp ca era un batranel Popescu care sa chinuit ani la rand sa puna mana pe ciolan si pina la urma ciloanul ia fost luat de alti.
Pina una alta vezi cum o scoti la capat cu Colonelul,sa nu umble pe la dosare,ar fi pacat sa te duci la frana la varsta ta.[/quote]
Domnule Nicu,
De ce evitați să răspundeți la întrebare. A recunoaște o eroare este o chestiune de bărbăție. Cât privește colonelul, mă doare în cot. pot să mă caute la dosare cât vor. De aia se oftică unii că nu au cu ce mă agața. La ce deranj am făcut eu pe Calea Moșilor dacă aveam ceva pete demult mă aranjau băieții.
PS Dacă stăm unul lângă altul și ne facem o poză o să zică unii ca Popescu a ieșit cu taicăsu la plimbare. Punem pariu?

[/quote]
Doar nu vrei sa ai 1,90 la 60 de ani cind toata viata ai avut putin peste 1,60