NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie:Nu-i treaba ta, e treaba noastră.
Multumesc frumos, amabil ca de obicei SP :wink:
Și-a schimbat APCR sediul social sau tot pe Calea Moșilor 128 stă? Din câte știu, la AG din 18 dec. 2011 s-a dat ucazul ca toate asociațiile din APCR să-și ia CIS-uri și după autorizarea federației să dea năvală. E adevărat? Fiți amabil, ca de obicei! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E adevărat?

Popescu Stefan

DAVID NICU scrie:Bai da numai zmei pe aici,stati draq cuminti sa nu faceti vre-o fractura ca nu mai puteti participa la CN,CM............pl mea.

Martalogul ala de Popescu se bag si el in seama cu lotul p.....li :lol: :lol: :lol: :lol:
Domnu Nicu,
Dacă se va întâmpla așa cum zic eu, vă cereți scuze publice prietenilor dumneavoastră care vor fi selecționați în lot și vor participa la CM?
Poate doriți să participați și la una din următoarele competiții! :mrgreen:

AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2012/01/10/turnee-interna%C8%9Bionale/

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Popescu Stefan scrie:
DAVID NICU scrie:Bai da numai zmei pe aici,stati draq cuminti sa nu faceti vre-o fractura ca nu mai puteti participa la CN,CM............pl mea.

Martalogul ala de Popescu se bag si el in seama cu lotul p.....li :lol: :lol: :lol: :lol:
Domnu Nicu,
Dacă se va întâmpla așa cum zic eu, vă cereți scuze publice prietenilor dumneavoastră care vor fi selecționați în lot și vor participa la CM?

AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2012/01/10/turnee-interna%C8%9Bionale/

Popescule an de an vi cu aceasi propunere ba mie ba altora,continua cu ce ai inceput ca doar asa ai ajuns cunoscut,o sa ne amintim peste ceva timp ca era un batranel Popescu care sa chinuit ani la rand sa puna mana pe ciolan si pina la urma ciloanul ia fost luat de alti.

Pina una alta vezi cum o scoti la capat cu Colonelul,sa nu umble pe la dosare,ar fi pacat sa te duci la frana la varsta ta.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Confirmare oficiala : apcr si-a dat demisia din AGVPS. deci atacurile impotriva Agvps sunt f bine intemeiate... vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii... :lol: si unele vulpi, mai istete, mai isi pun si cativa purici din blana sa se jure ca asa este ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

DAVID NICU scrie:
Popescu Stefan scrie:

Domnu Nicu,

Popescule an de an vi cu aceasi propunere ba mie ba altora,continua cu ce ai inceput ca doar asa ai ajuns cunoscut,o sa ne amintim peste ceva timp ca era un batranel Popescu care sa chinuit ani la rand sa puna mana pe ciolan si pina la urma ciloanul ia fost luat de alti.

Pina una alta vezi cum o scoti la capat cu Colonelul,sa nu umble pe la dosare,ar fi pacat sa te duci la frana la varsta ta.
Domnule Nicu,
De ce evitați să răspundeți la întrebare. A recunoaște o eroare este o chestiune de bărbăție. Cât privește colonelul, mă doare în cot. pot să mă caute la dosare cât vor. De aia se oftică unii că nu au cu ce mă agața. La ce deranj am făcut eu pe Calea Moșilor dacă aveam ceva pete demult mă aranjau băieții.
PS Dacă stăm unul lângă altul și ne facem o poză o să zică unii ca Popescu a ieșit cu taicăsu la plimbare. Punem pariu? :lol: :lol: :lol: :lol:

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Martalogul ala de Popescu se bag si el in seama cu lotul p.....li :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Domnu Nicu,

AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2012/01/10/turnee-interna%C8%9Bionale/[/quote]

Popescule an de an vi cu aceasi propunere ba mie ba altora,continua cu ce ai inceput ca doar
asa ai ajuns cunoscut,o sa ne amintim peste ceva timp ca era un batranel Popescu care sa chinuit ani la rand sa puna mana pe ciolan si pina la urma ciloanul ia fost luat de alti.

Pina una alta vezi cum o scoti la capat cu Colonelul,sa nu umble pe la dosare,ar fi pacat sa te duci la frana la varsta ta.[/quote]

Domnule Nicu,
De ce evitați să răspundeți la întrebare. A recunoaște o eroare este o chestiune de bărbăție. Cât privește colonelul, mă doare în cot. pot să mă caute la dosare cât vor. De aia se oftică unii că nu au cu ce mă agața. La ce deranj am făcut eu pe Calea Moșilor dacă aveam ceva pete demult mă aranjau băieții.
PS Dacă stăm unul lângă altul și ne facem o poză o să zică unii ca Popescu a ieșit cu taicăsu la plimbare. Punem pariu? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Doar nu vrei sa ai 1,90 la 60 de ani cind toata viata ai avut putin peste 1,60 :lol: :lol: :lol: :lol:

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de doru_croc »

DAVID NICU scrie:Doar nu vrei sa ai 1,90 la 60 de ani cind toata viata ai avut putin peste 1,60 :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Popescu Stefan

Domnule Nicu, nu o mai dați la întors. Răspundeți la întrebare; vă cereți scuze de la cei pe care îi jigniți? Da sau nu. E o chestie de bărbat adevărat.

Popescu Stefan

Popescu Stefan scrie:Domnule Nicu, nu o mai dați la întors. Răspundeți la întrebare; vă cereți scuze de la cei pe care îi jigniți? Da sau nu. E o chestie de bărbat adevărat.
Mai ales că selecționer va fi Tata Nițu. Cred că omul acesta nu merită cuvintele dumneavoastră.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Popescu Stefan scrie:
Popescu Stefan scrie:Domnule Nicu, nu o mai dați la întors. Răspundeți la întrebare; vă cereți scuze de la cei pe care îi jigniți? Da sau nu. E o chestie de bărbat adevărat.
Mai ales că selecționer va fi Tata Nițu. Cred că omul acesta nu merită cuvintele dumneavoastră.

Ma parlitule cui sa ii cer scuze?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”