NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de Andrei I »

asa ma stii tu pa mine? dictator? nu dragule..numa de iti face placere sa te plangem si noi un pic...ca eu asta simt. iti place sa faci pe martirul...

Sau ca sa te intreb mai la obiect: Ce anume te deranjeaza? Ca prima data cand ai avut un concurent la AGVPS ai pierdut? Pai Vladeanu..sa stii ca o competitie asta presupune...mai multi competitori...si ca in orice competitie sunt niste arbitrii. De data asta ei au fost cumparati la propriu de o firma cu un proiect foarte tare. Cumparati legal...cu organizarea de evenimente conexe cu CM-ul de pescuit care le sunt pe plac arbitrilor (AGVPS). Au stiut unde sa ii gadile, frumos elegant ...se numeste inteligenta speculativa. Daca aceasta din urma calitate o regreti la tine, e de inteles...

Dracu' stie daca va fi mai bine decat cu voi...dar asa cum ai spus revolutia cere schimbare...si schimbarea e o necesitate oricand cineva sau ceva te plictiseste. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
Milionar excentric

dodo63

Mesaj de dodo63 »

@Vladut
Poate incerci foarte frumos sa folosesti tastatura fara "caps lock" ca se "aude" destul de stingent tonul tau...si alti poate vor sa doarma.
Daca te uitai la avatar si fiind invitat la sedinta iti poti da linistit seama de unde si cum sa ma iei... :idea:
Daca o tot arzi (de fapt nu numai tu) cu bugetul ala inseamna ca nu ai respect cum te lauzi fata "marea majoritate" a celor alaturi de care odata ai stat si care in "inconstienta" lor au fost de acord cu aprobarea lui
Multi ani inainte cu concursurile si la cat mai multe reusite!...stima pentru partea asta de activitate a ta si ar mai fi de remarcat cea cu pescuitul...insa la restul lasa-ma sa am cateva indoieli, daca ura sau razbunarea pe o anumita directie te face sa-ti pierzi logica si diplomatia vizavi de altii cu care nu ai nici o tangenta dar pe care indirect ii tarasti in noroi.
Cu facturile mai au si altii habar cat de cat, cat ar putea costa un tarus, o banda si plata lui nea' Vasile care le foloseste, asta ca sa nu pui tu, care nu ai vazut o factura sau un buget, o suspiciune de complice la frauda ca eticheta pe toti cei din APCR si sa o mai si trambitezi pe toate forumurile... :shock:
Si Basescu parca a anuntat ca se retrage si este tot presedinte, chestiile de acest gen se fac dupa cate stiu eu negru pe alb, asa ca eu raman la parerea mea ca altul a fost scopul neparticiparii tale la acea sedinta...oare si la implicarea in organizarea CM-ului ai facut-o tot la nivel declarativ ca atunci poate nu apari pe statul de "laude"
Nu ai de unde sa intelegi tu problemele mele dar nici nu este atributia ta...parerea mea este o mojicie in aceiasi masura in care parerea ta este catalogata la fel atunci cand ma asociezi indirect fara a ma cunoaste cu complicitatea la nu stiu ce ilegalitati.
Ajuta-ma Doamne, sa prind si eu un peste!...asta ca sa nu mai trebuiasca sa mint

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Andrei I scrie:. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
Axioma : Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși.
Andrei I,
Te inseli.
Mai sunt 2 sau 3 pescari care nu sunt deacord cu tine.
In rest.....BIG LIKE! :D :D :D :D
C. S. PELICANUL

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

carp_master scrie:organizat de cine?
@AV : te gandesti sa te alaturi Baricadei?

Ar putea sa se alature ca el a inventat o, si ia dat si numele :wink: :wink:.
Ce zici AV?
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:PS Poate nu cunosti, dar de anul acesta CN va fi organizat prin "munca patriotica" , cu bugetulla vedere, publicat constant pe forum....Adica transparenta totala. :wink:
felicitari. personal mi se pare o mare tampenie.

am inteles totusi ca va exista o taxa pt. cn.
in proiectul APCR aceasta nu exista.
Andrei,anul trecut s-a mers pe o taxa de 1100 euro/cn/club, anul asta se putea merge moca cu acelasi organizator :shock: ? am inteles bine :? ??

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:
Axioma : Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși.
razvan,
laxa dexu', tu cu el deschis si eu legat la ochi, nu avem ce discuta pe limba romana.
tu esti cu pumnii, cu zmardoiala...

vorbele sunt la mine, sa nu uiti.
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

mai avem ceva pentru aceasta seara?.....
maine pentru ca intram in weekend nu putem avea cite doua episoade?.... :D
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie: Sau ca sa te intreb mai la obiect: Ce anume te deranjeaza? Ca prima data cand ai avut un concurent la AGVPS ai pierdut? Pai Vladeanu..sa stii ca o competitie asta presupune...mai multi competitori...si ca in orice competitie sunt niste arbitrii. De data asta ei au fost cumparati la propriu de o firma cu un proiect foarte tare. Cumparati legal...cu organizarea de evenimente conexe cu CM-ul de pescuit care le sunt pe plac arbitrilor (AGVPS). Au stiut unde sa ii gadile, frumos elegant ...se numeste inteligenta speculativa. Daca aceasta din urma calitate o regreti la tine, e de inteles...

Dracu' stie daca va fi mai bine decat cu voi...dar asa cum ai spus revolutia cere schimbare...si schimbarea e o necesitate oricand cineva sau ceva te plictiseste. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
ce legatura are faptul ca lumea nu ma mai vrea pe mine cu cel ca a aparut un concurent la agvps care a cumparat legal cm-ul?
poate doar una circumstantiala.
pentru tine si prietenii tai care va bucurati ca s-a curatat vladeanu...
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

tu nu te cureti nici cu ariel si peria de sarma nici cu omo in masina cu bule. u'r too dirty
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:
razvan,
laxa dexu', tu cu el deschis si eu legat la ochi, nu avem ce discuta pe limba romana.
tu esti cu pumnii, cu zmardoiala...

vorbele sunt la mine, sa nu uiti.
Daca e vorba de dex-ul compus din 52 de carti al tau e, m-ai dovedit! :lol:
Speram sa nu te fi blocat pe definitia cuvantului ipocrit, cuvant ce te reprezinta din plin.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”