Moderator: gor965
Axioma : Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși.Andrei I scrie:. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
carp_master scrie:organizat de cine?
@AV : te gandesti sa te alaturi Baricadei?
Andrei,anul trecut s-a mers pe o taxa de 1100 euro/cn/club, anul asta se putea merge moca cu acelasi organizatorandrei vladeanu scrie:felicitari. personal mi se pare o mare tampenie.Vladut Mateianu scrie:PS Poate nu cunosti, dar de anul acesta CN va fi organizat prin "munca patriotica" , cu bugetulla vedere, publicat constant pe forum....Adica transparenta totala.![]()
am inteles totusi ca va exista o taxa pt. cn.
in proiectul APCR aceasta nu exista.
razvan,Razvan Ulmeanu scrie:Axioma : Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși.Andrei I scrie:. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
ce legatura are faptul ca lumea nu ma mai vrea pe mine cu cel ca a aparut un concurent la agvps care a cumparat legal cm-ul?Andrei I scrie: Sau ca sa te intreb mai la obiect: Ce anume te deranjeaza? Ca prima data cand ai avut un concurent la AGVPS ai pierdut? Pai Vladeanu..sa stii ca o competitie asta presupune...mai multi competitori...si ca in orice competitie sunt niste arbitrii. De data asta ei au fost cumparati la propriu de o firma cu un proiect foarte tare. Cumparati legal...cu organizarea de evenimente conexe cu CM-ul de pescuit care le sunt pe plac arbitrilor (AGVPS). Au stiut unde sa ii gadile, frumos elegant ...se numeste inteligenta speculativa. Daca aceasta din urma calitate o regreti la tine, e de inteles...
Dracu' stie daca va fi mai bine decat cu voi...dar asa cum ai spus revolutia cere schimbare...si schimbarea e o necesitate oricand cineva sau ceva te plictiseste. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
Daca e vorba de dex-ul compus din 52 de carti al tau e, m-ai dovedit!andrei vladeanu scrie:razvan,Razvan Ulmeanu scrie:Axioma : Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși.Andrei I scrie:. Lumea nu te mai vrea - AXIOMA. Ps. sunt beat !
laxa dexu', tu cu el deschis si eu legat la ochi, nu avem ce discuta pe limba romana.
tu esti cu pumnii, cu zmardoiala...
vorbele sunt la mine, sa nu uiti.