Moderator: gor965
Imi place ca an de an pescarii par optimisti si increzatori.eugen dragnea scrie:Trebuie neaparat gandita o forma de a scapa de "sugativele" astea cat mai repede...trebuie salvat CN 2013 prin implicarea tuturor cluburilor participante .
Nu trebuie sa iti raspund eu la intrebare, o poti face singur (pe ce ai dat tu bani strict legat de pescuit).eugen dragnea scrie:Unde sa cotizam Stefane? La ce te referi exact ?
Eu ma refeream strict la organizarea CN-ului de catre cluburile participante prin unu sau doi reprezentanti cu implicare directa si excluzand in totalitate orice reprezentare al AGVPS.
Singura forma in momentul asta ar fi sa dispara Fane ca a declansat un scandal cu impact legislativ si sa preia cineva Federatia, sau sa se infiinteze alta etc ca sa se poata prelua contractul de reprezentare-afiliere de la CIPS. Altfel problemele vor curge sir si recunoasterea sau accederea la competitiile internationale ca natiune nu va fi posibila.stefanmuraru scrie:Imi place ca an de an pescarii par optimisti si increzatori.eugen dragnea scrie:Trebuie neaparat gandita o forma de a scapa de "sugativele" astea cat mai repede...trebuie salvat CN 2013 prin implicarea tuturor cluburilor participante .
Cand naiba o sa veniti cu picioarele pe pamant si nu veti mai cotiza ?
asa s-a facut in ultima vreme si s-a schimbat schimbarea in timpul Cn-uluieugen dragnea scrie:Si ce facem cu capra care nu se intelege cu varza si lupul care abia asteapta sa f_ta capra calare pe varza ?!?!
Tot mai repede se asociaza toate cluburile care participa la CN strict pentru organizarea campionatului si voteaza democratic orice legat de acesta ,decat toata suflarea pescareasca intr-o asociatie unica .