O CARUTA DE NESIMTIRE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

O CARUTA DE NESIMTIRE

Mesaj de oanavictor »

O CARUTA DE NESIMTIRE!!!
ASA FACETI SI ACASA LA VOI?
Fişiere ataşate
caruta.jpg
caruta.jpg (191.07 KiB) Vizualizat de 2899 ori
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Costel Stanila

Re: O CARUTA DE NESIMTIRE

Mesaj de Costel Stanila »

La sedinta managerilor dl. Victor Oana i-a informat pe toti managerii cum se procedeaza cu gunoiul la sfarsitul concursului.. :!:
RUSINE celor care au procedat altfel... :oops: :oops:
Costel Stanila
A.P.C.R.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Costel Stanila scrie:La sedinta managerilor dl. Victor Oana i-a informat pe toti managerii cum se procedeaza cu gunoiul la sfarsitul concursului.. :!:
RUSINE celor care au procedat altfel... :oops: :oops:

Da scrieti domnule cine a lasat gunoiul,ce nu aveti curaj...................................
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

oanavictor scrie:O CARUTA DE NESIMTIRE!!!
ASA FACETI SI ACASA LA VOI?
Nu mai bine nominalizati exact standurile care au lasat asa?
Stiu sigur ca lotul nostru a adus gunoiul exact asa cum s-a discutat la sedinta de duminica ora 11.00.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

poate intra si i-si cere scuze ........asa ar fi frumos .......ca a uitat ........ca a fost bucuros ......suparat ....
plateste amenda ..............o savarina cu frisca .......sau un ecler cu ciocolata .......
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nea Victor,

Stie toata lumea care cunoaste balta despre ce stand este vorba. C9. Si tot asa banuiesc ca stie toata lumea ca 2 concurenti nu puteau sa produca atata gunoi in 3 zile de concurs. Am vorbit cu Marius si mi-a confirmat ca ei si-au pus gunoiul in butoi (ca de aia e pus acolo, pentru gunoi) dar in butoi si pe langa el si-au depozitat gunoaiele si arbitrii si alti concurenti de pe standurile din zona. Si asa cum il cunosc eu de meticulos si organizat pe Marius, sunt sigur ca nu si-a lasat mizeriile pe langa butoi.

Pacat totusi sa il acuzam fara sa stim. Oricum, daca repara ceva, imi cer scuze eu in numele lui, in calitate de manager al lotului.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

stefanmuraru scrie: Stiu sigur ca lotul nostru a adus gunoiul exact asa cum s-a discutat la sedinta de duminica ora 11.00.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:La sedinta managerilor dl. Victor Oana i-a informat pe toti managerii cum se procedeaza cu gunoiul la sfarsitul concursului.. :!: :

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

La cele spuse de Vali, vreau sa mai adaug ca nu am stiut ca trebuie ridicat gunoiul decat cand am ajuns la sediu.Era prea tarziu, deoarece resturile mele erau la fund si nici posibilitate sa il car pe tot nu aveam.
Daca ajuta cu ceva imi cer scuze, dar as intreba totodata pt. ce sunt puse butoaiele alea acolo?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie: Daca ajuta cu ceva imi cer scuze, dar as intreba totodata pt. ce sunt puse butoaiele alea acolo?
pentru eventuale cateva hartii ,mucuri de tigara ,se baga in butoi si se da foc .
BUTOAIELE SUNT FIXE,NU SE POT MISCA DIN CAUZA DE FURT.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”