la ce lege se face referire?oanavictor scrie:
AM DREPTUL LEGAL SA STIU CE SE FACE SAU CE SA FACUT CU BANII MEI .
.

Moderator: gor965
la ce lege se face referire?oanavictor scrie:
.
EU NU AM PRIMIT NICI UN BAN DE LA ROSIORU,PRIN URMARE NU AM CE SA DECONTEZ ,NU EU AM FOST CU DUBA ,NU EU AM CARAT BAGAJELE .andrei vladeanu scrie:pai normal ca trebuie sa ti-o stergi din minte pt ca altfel iti amintesti cum ai decontat tu 2200 de euro cu bonuri fiscale, bani pe care i-ai primit de la rosioru (in 2009, pentru transport duba).oanavictor scrie: VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU
n-ai decontat nimic, la tine un decont insemna o adunare facuta pe o agenda.
stai linistit ca acum lucram numai cu documente justificative, nu mai e ca pe vremea ta.
ORICE INSTITUTIE DIN ROMANIA SAU DIN LUME CARE LUCREAZA CU BANI PUBLICI -PRIVATI ESTE OBLIGATA SA JUSTIFICE TOATE CHELTUIELILE FACUTE CELOR CE AU CONTRIBUIT CU BANI LA ACEL FOND .Costel Stanila scrie:la ce lege se face referire?oanavictor scrie:
.
maestre, n-ai tu de unde sa stii cum stau lucrurile in viziunea mea si asta pentru ca te tot legi de exemplul cu caruta si caviarul pe care am incercat sa-ti explic ca-i o stupizenie, poate chiar mai mare decat felul cum vreti voi sa explicati lucrurile...rezuma-te simplu la motivul pentru care nu vreti sa dati o cifra si nicidecum predarea catre lotul castigator a banilor respectivi...o cifra, atat, ca sa stie si echipa care va castiga pe ce se bazeaza, ca de vorbele apcr-ului s-a cam saturat lumea...o simpla cifra rezolva totul, dar voi n-o dati fiindca va e frica de ceva probabil...andrei vladeanu scrie:pai tocmai asta-i problema, ca nu discutam de o simpla (sau amarata) de cifra. ci de un pachet de cheltuieli.cornelserbu scrie:si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
expresia "sa dati dracului" o scoti din context, fiindca fiind vorba de "o amarata de cifra" se intelege clar ca altu-i sensul !
din moment ce tu ai solicitat banii pentru ca apoi lotul sa sa deplaseze cu caruta si sa manace caviar, este clar ca avem o problema de perceptie a problemei.
iar o simpla cifra nu ar fi rezolvat nimic. de ce? pentru ca in vizunea ta suma respectiva urmeaza sa fie predata lotului castigator cu mentiunea - fir intins in italia!
ei bine, lucrurile nu stau asa.
sper ca m-ai inteles.
documenteaza-te, ca tot freci duda...Costel Stanila scrie:la ce lege se face referire?oanavictor scrie:
.
va urez distractie placuta!cornelserbu scrie: apropo...tine-te bine, azi s-a terminat concursul de la greaca pe care l-a castigat cineva iubit de tine...cred ca a ajuns acasa si-ti pregateste ceva misto...![]()
![]()
merci frumos...e totusi mai bine sa ramai cu distractia decat cu suspiciunile care planeaza deasupra capului mataleandrei vladeanu scrie:va urez distractie placuta!cornelserbu scrie: apropo...tine-te bine, azi s-a terminat concursul de la greaca pe care l-a castigat cineva iubit de tine...cred ca a ajuns acasa si-ti pregateste ceva misto...![]()
![]()
(cu asta ati mai ramas...)
sufletel, imi mentin afirmatiile, dar din pacate pentru tine si stanila, aici e vorba de bani, de bani stransi de voi ca taxa de participare si pentru care trebuie sa dati socoteala...n-ati vrut sa spuneti o cifra, ceea ce era foarte simplu, nu-i nimic, veti spune mai multe cat de curand, asa ca de acum incearca sa-ti cauti chitante si facturi nu postari vechi de ale mele...andrei vladeanu scrie:cat despre succesul lui vladut la greaca iti reamintesc o postare de-a ta facuta pe 12 mai 2011
timpul lor a trecut repede, au fost un foc de paie cu palalai mari si artificiale in momente cand erau singuri pe piata...acum apeleaza la resurse din afara ca sa mai supravietuiasca
Nu exagerati, eu cunosc bine Greaca si dl. Mateianu a cazut pe unul dintre cele mai bune locuri de unde a batut doar 7 ecipe.andrei vladeanu scrie:cat despre succesul lui vladut la greaca iti reamintesc o postare de-a ta facuta pe 12 mai 2011
timpul lor a trecut repede, au fost un foc de paie cu palalai mari si artificiale in momente cand erau singuri pe piata...acum apeleaza la resurse din afara ca sa mai supravietuiasca