O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de Costel Stanila »

oanavictor scrie:
AM DREPTUL LEGAL SA STIU CE SE FACE SAU CE SA FACUT CU BANII MEI .
.
la ce lege se face referire?
Costel Stanila
A.P.C.R.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU :!:
pai normal ca trebuie sa ti-o stergi din minte pt ca altfel iti amintesti cum ai decontat tu 2200 de euro cu bonuri fiscale, bani pe care i-ai primit de la rosioru (in 2009, pentru transport duba).
n-ai decontat nimic, la tine un decont insemna o adunare facuta pe o agenda.

stai linistit ca acum lucram numai cu documente justificative, nu mai e ca pe vremea ta.
EU NU AM PRIMIT NICI UN BAN DE LA ROSIORU,PRIN URMARE NU AM CE SA DECONTEZ ,NU EU AM FOST CU DUBA ,NU EU AM CARAT BAGAJELE .
EU AM PUS LA DISPOZITIE LOTULUI DUBA GRATUIT ,DUBA CE APARTINE LUI IRINEL IAR CHELTUIELILE AU FOST JUSTIFICATE DE IRINEL DIRECT LUI ROSIORU ,ASA CA LASA-TE DE INTOXICARI SI NU INCERCA SA ABATI DISCUTIA .
VAD CA IN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET PE ANUL 2011 ESTE TRECUT TRANSPORTUL ECHIPAMENTULUI PENTRU SUMA DE 2000 EURO LA MODUL IN CARE NUMARUL DE KILOMETRI CARE AU FOST PARCURSI IN 2009 ESTE CU APROXIMATIV 2000 KM MAI MARE ,KM PARCURSI IN FRANTA UNDE NUMAI AUTOSTRAZILE COSTA CAM 500 EURO .ASA CA NU INCERCA SA ARUNCI PISICA ........NU TINE !!!!
KM PARCURSI IN 2009 ............APROXIMATIV 6000KM ..............COST 2200 EURO
KM DE PARCURS IN 2011..........APROXIMATIV 3800KM .............COST 2000 EURO .....CAM MARE DIFERENTA CARE VA TREBUI SA O JUSTIFICI DIN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
oanavictor scrie:
.
ORICE INSTITUTIE DIN ROMANIA SAU DIN LUME CARE LUCREAZA CU BANI PUBLICI -PRIVATI ESTE OBLIGATA SA JUSTIFICE TOATE CHELTUIELILE FACUTE CELOR CE AU CONTRIBUIT CU BANI LA ACEL FOND .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???
expresia "sa dati dracului" o scoti din context, fiindca fiind vorba de "o amarata de cifra" se intelege clar ca altu-i sensul !
pai tocmai asta-i problema, ca nu discutam de o simpla (sau amarata) de cifra. ci de un pachet de cheltuieli.

din moment ce tu ai solicitat banii pentru ca apoi lotul sa sa deplaseze cu caruta si sa manace caviar, este clar ca avem o problema de perceptie a problemei.

iar o simpla cifra nu ar fi rezolvat nimic. de ce? pentru ca in vizunea ta suma respectiva urmeaza sa fie predata lotului castigator cu mentiunea - fir intins in italia!

ei bine, lucrurile nu stau asa.

sper ca m-ai inteles.
maestre, n-ai tu de unde sa stii cum stau lucrurile in viziunea mea si asta pentru ca te tot legi de exemplul cu caruta si caviarul pe care am incercat sa-ti explic ca-i o stupizenie, poate chiar mai mare decat felul cum vreti voi sa explicati lucrurile...rezuma-te simplu la motivul pentru care nu vreti sa dati o cifra si nicidecum predarea catre lotul castigator a banilor respectivi...o cifra, atat, ca sa stie si echipa care va castiga pe ce se bazeaza, ca de vorbele apcr-ului s-a cam saturat lumea...o simpla cifra rezolva totul, dar voi n-o dati fiindca va e frica de ceva probabil...
si ca sa nu incepi iar cu complexitatea unui buget care-i format din aia si ai si aia, ti-o spun raspicat pentru a nu stiu cata oara, vrem doar o cifra aproximativa de care pote dispune lotul calificat, bine-nteles numai prin marea voastra bunavointa pe care imi pare rau sa ti-o spun, dar nu aveti niciun drept sa v-o alocati atata timp cat ati cerut taxa de participare

de data asta, sper eu ca tu sa nu te mai faci ca nu m-ai inteles :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:
oanavictor scrie:
.
documenteaza-te, ca tot freci duda... :D :D :D :D

apropo...tine-te bine, azi s-a terminat concursul de la greaca pe care l-a castigat cineva iubit de tine...cred ca a ajuns acasa si-ti pregateste ceva misto... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: apropo...tine-te bine, azi s-a terminat concursul de la greaca pe care l-a castigat cineva iubit de tine...cred ca a ajuns acasa si-ti pregateste ceva misto... :lol: :lol: :lol:
va urez distractie placuta!
(cu asta ati mai ramas...)
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: apropo...tine-te bine, azi s-a terminat concursul de la greaca pe care l-a castigat cineva iubit de tine...cred ca a ajuns acasa si-ti pregateste ceva misto... :lol: :lol: :lol:
va urez distractie placuta!
(cu asta ati mai ramas...)
merci frumos...e totusi mai bine sa ramai cu distractia decat cu suspiciunile care planeaza deasupra capului matale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cat despre succesul lui vladut la greaca iti reamintesc o postare de-a ta facuta pe 12 mai 2011

timpul lor a trecut repede, au fost un foc de paie cu palalai mari si artificiale in momente cand erau singuri pe piata...acum apeleaza la resurse din afara ca sa mai supravietuiasca
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:cat despre succesul lui vladut la greaca iti reamintesc o postare de-a ta facuta pe 12 mai 2011

timpul lor a trecut repede, au fost un foc de paie cu palalai mari si artificiale in momente cand erau singuri pe piata...acum apeleaza la resurse din afara ca sa mai supravietuiasca
sufletel, imi mentin afirmatiile, dar din pacate pentru tine si stanila, aici e vorba de bani, de bani stransi de voi ca taxa de participare si pentru care trebuie sa dati socoteala...n-ati vrut sa spuneti o cifra, ceea ce era foarte simplu, nu-i nimic, veti spune mai multe cat de curand, asa ca de acum incearca sa-ti cauti chitante si facturi nu postari vechi de ale mele...

si un sfat prietenesc, nu mai lasa vanitatea si orgoliul sa-ti acopere luciditatea din gandire...regretele vor fi ale tale.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

nicu formescu

Mesaj de nicu formescu »

andrei vladeanu scrie:cat despre succesul lui vladut la greaca iti reamintesc o postare de-a ta facuta pe 12 mai 2011

Nu exagerati, eu cunosc bine Greaca si dl. Mateianu a cazut pe unul dintre cele mai bune locuri de unde a batut doar 7 ecipe.
sorry off topic.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”