O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Hopa, iată deranjul. Si vocabularul de intelectual ar unuia din impricinați. Domnule Oana, cereti domnule numai documentul prin care NexGen a achitat taxa de participare si sunt în stare să pariez că acest document nu există. Probabil s-a plecat de la premiza că, dacă tot s-a decis ca acest mutant să câstige Campionatul, i se va scădea taxa din cheltuielile de deplasare în Italia. :lol: :lol: :lol: :lol:
E o posibilitate?
nea fane,
am sa scanez chitanta pe care am primit-o la achitarea avansului (cs imperial pt lot nexgen) si am s-o postez aici.

lasa pariurile. ai uitat ca de asta ne ocupam tot noi?!?!
:D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:In contul APCR trebuie sa fie minimum 30.000 euro ( taxa participare + sponsorizari), 135 de milioane taxele platite de cluburi( 15 x 9 milioane) + banii ramasi de anul trecut (circa 150 de milioane).
Daca adunam, ajungem la aproape 40.000 euro. Bani care se inmultesc lunar( datorita dobanzii de la banca).

In numele a 4 cluburi din APCR, cer public lista cu cheltuielile de anul acesta. Si anunt inca de pe acum ca eu cred ca stanila costel nu va putea arata niciodata aceasta lista, deoarece scopul lui este sa musamalizeze aceste cheltuieli, ca sa poata sa isi traga cat mai mult...... :twisted: :twisted:

Asteptam.
vladut,
evident ca anul acesta la apcr va avea loc un control riguros al banilor si documentelor justificative. si o analiza la sange a activitatii lui costel stanila.
te intreb un singur lucru.
ce atitudine ai sa adopti daca toate lucrurile sunt in regula?
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Hopa, iată deranjul. Si vocabularul de intelectual ar unuia din impricinați. Domnule Oana, cereti domnule numai documentul prin care NexGen a achitat taxa de participare si sunt în stare să pariez că acest document nu există. Probabil s-a plecat de la premiza că, dacă tot s-a decis ca acest mutant să câstige Campionatul, i se va scădea taxa din cheltuielile de deplasare în Italia. :lol: :lol: :lol: :lol:
E o posibilitate?
nea fane,
am sa scanez chitanta pe care am primit-o la achitarea avansului (cs imperial pt lot nexgen) si am s-o postez aici.

Am impresia ca nu pricepi ce am scris. Citeste regulamentul si in special pasajele subliniate. Nu scrie nicaieri ca un club plateste pentru alt lot, ci in nume propriu. Cine va fi echipa campioana? Nexgen sau Imperial Oradea?
PS Iti dau un sfat. Daca tot a apărut și chitanța, faceți-vă reprede si legitimatii cu CS Imperial Oradea pentru lotul botezat Nexgen..
PPS Lotul asta are personalitate juridică sau sunt persoane fizice care isi iau de capul lor denumiri?

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:
andrei vladeanu scrie:
E o posibilitate?
nea fane,

Am impresia ca nu pricepi ce am scris. Citeste regulamentul si in special pasajele subliniate. Nu scrie nicaieri ca un club plateste pentru alt lot, ci in nume propriu. Cine va fi echipa campioana? Nexgen sau Imperial Oradea?
PS Iti dau un sfat. Daca tot a apărut și chitanța, faceți-vă reprede si legitimatii cu CS Imperial Oradea pentru lotul botezat Nexgen..
PPS Lotul asta are personalitate juridică sau sunt persoane fizice care isi iau de capul lor denumiri?
aha, te-ai lasat de pariuri si te-ai apucat de sfaturi. tot e bine.
cs imperial oradea a inscris in campionat un lot de 11 pescari.
noi putem sa ne numim cum dorim, nicio lege sau regulament nu ne impiedica sa facem acest lucru.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

evident ca banii vor fi toti ........problema va fi cu documentele alea justificative

tarusi stand...........16.000.000.
3 cupe .................10.000.000
alte 3 cupe ...........10.000.000
alte 3 cupe si 12 tricouri ....20.000.000
protocol ................10plus 10plus10=30.000.000
oficial apcrsi agvps....10 plus5 plus20=35 milioane
reprezentanti cluburi ...3 etape ori 30.000.000.=90.000.000
si muuuuuuuuulte altele neprevazute ........30.000.000.

poate astazi se posteaza cheltuielile primelor 2 etape !!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

:lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Vin Iun 10, 2011 9:23 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Popescu Stefan

AV,
Te opreste tocmai regulamentul pe care l-am citat. Este declarat castigator asociatia sau clubul care s-a înscris în campionat. Ori CS Imperial Oradea apare doar in agenda ta personală, nu in Campionat.
Nu ai raspuns la întrebarea esențială; Nexgen are personalitate juridică? Sau tu și ceilalți sunteți legitimați la CS Imperial Oradea?

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie: Nexgen are personalitate juridică? Sau tu și ceilalți sunteți legitimați la CS Imperial Oradea?
nexgen se afla in curs de dobandire a personalitatii juridice.
in acest campionat, 11 persoane au fost inscrise nominal in campionat de catre cs imperial oradea. pe baza de tabel, asa cum zice regulamentul nostru.
la noi, in competitia apcr, nu apare nicaieri in regulamente termenul legitimare.

asa cum am mai zis, in ceea ce priveste titulatura de concurs (echipament, sigle, etc) ne putem numi cum dorim. nu e neregulamentar si mai exista situatii similare in cn 2011.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

ps ai terminat de rezolvat toate problemele federatiei, iar acum te ocupi de lotul nexgen?

sau ai o problema personala cu mine?
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
E o posibilitate?
nea fane,

Ar fi normal sa postezi chitanta cu achitarea sumei integrale si sa vii cu ea si in original sa nu fie ca cea de la casa de pariuri transmisa prin mail

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”