O noua oferta ptr APCR -manasa 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

O noua oferta ptr APCR -manasa 1

Mesaj de Vladut Mateianu »

O noua propunere ptr mansa I, lacul Cernica de langa BUCURESTI cu densitate asemanatoare cu lacul din Italia, multe sute de hectare si sprijinul patronului ! Mansa joi-duminica, poate si o posibile sponsorizar ptr APCR .......

Astept informatii despre balta de la cei care au pescuit acolo......
George, Iulian...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Re: O noua oferta ptr APCR -manasa 1

Mesaj de Vali Vesa »

Fratilor, poate sunt eu mai greu de cap, gandesc mult si pricep greu. Poate imi explicati si mie de ce nu ramanem la varianta votata la Sinaia ?

De ce ne scremem sa gasim alta balta ? Macar daca aveam una... dar toate propunerile de pana acum... sucks... mai putin Tancabestiul dintr-un punct de vedere - ca are peste.

In rest, scuze, Iezer, Tasaul, Corbu mare, Gostilele. Cand s-a propus Milotina acum 2 ani am ras toti. Astea nu sunt de ras???

Ce cautam de fapt? Sa tragem de timp, sau ce?

PS Ma bucur NESPUS ca a "iesit" Napoli :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

am pescuit pe Cernica dar numai "plantat" la 400 de metrii . Trebuie mers si vazut unde poti face standuri ca nu prea sunt multe locuri de pescuit chiar daca este mare . La 300 ron 12 ore este o balta mai selectiva :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Si eu cred ca nu ar trebui facuta asemenea schimbari. S-a stabilit ceva, pai sa dam semne de constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Adunarea Generala a APCR de la Sinaia a stabilit
- lacurile pe care se vor desfasura mansele 1 si 3, respectiv Fantanele si Bunget.
- in ceea ce priveste mansa secunda, deoarece nu s-a gasit atunci un lac pe care sa incapa 36 echipe pe 3 sectoare, s-a gasit o solutie de compromis cu impartirea pe 3 lacuri mici - Chiroiu, Horgesti, Cetariu.
deoarece s-a considerat ca varianta cu toate loturile pe o singura balta este mai buna (pt diminuarea non combatului si a jocurilor de culise), AG a stabilit prin vot ca daca pana pe 5 martie se gaseste o balta pt mansa 2 aceasta va fi introdusa in campionat.
acestea sunt deciziile AG APCR, iar orice alte variante sunt can can.

pana in acest moment exista 3 variante pt mansa 2
- Iezer
- Tancabesti
- Darvari ( eventual cu un sector pe Gostilele)

in scurt timp se va decide prin vot.

ps (lamurire) presedintilor cluburilor APCR li s-a cerut saptamana asta votul in ceea ce priveste Tancabestiul. a fost vorba de un vot preliminar deoarece in varianta Tancabesti exista 2 nepotriviri (ca sa le zic asa) - mansa ar urma sa se desfasoare marti - vineri, iar profilul este unul cu peste f mult.
ati observat ca si la prima problema din chestionar s-a votat daca este cazul sa luam in discutie decalarea cu 24 h a primei etape, nu o decizie definitiva.
lucram democratic

sper ca am fost clar.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dani Hentiu scrie:..... pai sa dam semne de constanta
semne de "constanta" poate da doar vali vesa, ptr ca este de-acolo ! :lol:

PS sunt zvonuri si informatii ( 2 dintre ele primite de mine pe pm de la 2 pescari doljeni) ca balta fantanele nu ar avea peste nici macar ca sa puncteze toate echipele ! de aceea trebuie propusa si o alternativa, o varianta de rezerva ! planul b.......(cum ar zice octavian cotescu, dar b-ul nu vine de la bucuresti.....) :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

si inca ceva

varianta darvari a aparut in mod oficial ieri, cand in urma discutiilor telefonice cu 2 presedinti de club din liga (serbu si oana v) am inteles ca structura din care fac parte accepta si recunosc apcr-ul ca organizator de cn in 2011. va exista in curand si o conventie scrisa in acest sens.

personal m-am saturat de sedinte saptamanale la agvps, de raspunsuri oficiale la memorii, petitii si plangeri.
ba cere liga organizarea, ba soimul, ba acvila.

vreau sa devina clara structura acestui cn si pana pe 5 martie o sa existe datele si baltile, regulamentul si bugetul. apoi o sa-si vada costel stanila de treaba.
personal, m-am saturat de atatea cacaturi (discutii sterile si interminabile pe forum care nu fac altceva decat sa bulversesze lumea).
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...balta fantanele de... aceea trebuie propusa si o alternativa, o varianta de rezerva !
Vladut, sper ca e o gluma :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Vladut Mateianu scrie:
Dani Hentiu scrie:..... pai sa dam semne de constanta
semne de "constanta" poate da doar vali vesa, ptr ca este de-acolo ! :lol:

PS sunt zvonuri si informatii ( 2 dintre ele primite de mine pe pm de la 2 pescari doljeni) ca balta fantanele nu ar avea peste nici macar ca sa puncteze toate echipele ! de aceea trebuie propusa si o alternativa, o varianta de rezerva ! planul b.......(cum ar zice octavian cotescu, dar b-ul nu vine de la bucuresti.....) :mrgreen:
balta fantanele are peste, nu foarte mult dar are . nu mai lua in considerare parerile unor frustrati care nu stiu sa prinda pestele din fantanele. :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

Lazar Mihai

Mesaj de Lazar Mihai »

Ma scuzati ca intervin , insa, la Greaca v-ati gandit? sau cautati balti cu peste putin pentru a fi in ton cu ce este in Italia. Nu am nici o intentie sa supar pe nimeni insa Greaca eu cred ca poate sa faca diferenta. Numai bine
Primavara toti suntem pescari incepatori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”