Organizarea carpfishing-ului românesc

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Organizarea carpfishing-ului românesc

Mesaj de Val »

D-le Popescu , de mult vroiam sa va scriu chestia asta , dar uite ca acum simt ca a venit momentul . Mie imi place sa studiez un pic omul si sa incerc sa aflu ce este in capul lui , atunci cind port o discutie sau incerc sa dezbat o problema . Recunosc ca mi-ati atras atentia de la o vreme si pot sa incerc sa va explic de ce nu veti reusi niciodata in demersul Dvs . Sunt trei variante

1. Fie sunteti o persoana super capabila , fin cunoscator al legilor , care luptati pentru un crez propriu si tot ce ati facut si veti face va fi numai si numai in folosul organizarii acestei Federatii , legalizarii ei si recunoasterii internationale . Ati fost jignit , sunteti contestat , dar luptati ca la Revolutia franceza pentru un crez . Accept si o iau ca premisa de lucru . Never say never .

Acum reversul ! V-ati pus un singur moment intrebarea daca pescarii isi doresc asa ceva ? Adica aceste regulamente si reguli sportive , pe mine unul ma sperie si ma fac sa cred ca palatul din str. Vasile Conta va fi mic pentru staff-ul Dvs , necesar pentru munca asta ! Nu cumva puneti carul inaintea boilor ? Nu cumva tocmai acest desis de legi si legislatie pe care il fluturati aici , creaza repulsie in loc de respect ? E lumea pregatita pentru asa ceva ? Isi doreste cineva cu adevarat ca dintr-un pescar liber sa ajunga sportiv cu carnet de sanatate ? E pregatita lumea pescuitului sa isi asigure finantare la acest nivel ?
Nu imi raspundeti ca daca tot ati facut Federatia , de acum trebuie sa venim ca vita la belire si sa ne inregimentam , ca cel putin in cazul meu nu tine !
Sa fim seriosi , pot apare idei si de infiintare a unor federatii de lapte gros sau de fugit cu nevasta in spate ... idei sunt multe , dar in cazul Dvs ideea precede nevoia reala . Intai ati facut-o asa cum ati dorit-o si dupa aia va intrebati de ce nu vine lumea ca la stup ? Nu vine lumea din cauza ca nu asa ceva isi dorea ! Oamenii isi doreau un pic mai multa independenta fata de AGVPS si un sistem propriu de a lua decizii de catre cei care realmente fac competitie . Si daca era sa se cheme Federatie OK , daca nu - puteau sa ii spuna si Ceaiul de la ora 5 - important era isi rezolvau probleme .
Hidra asta facuta de D-ta sperie lumea , asta e clar ! Cind te mai apuci si de amenintari si de penal , esti gata ! I-ai convins pe toti .

2. Fie sunteti o persoana bolnava si nu faceti altceva decit sa aveti o forma rara de paranoia , care sa va faca sa acceptati toate aceste jigniri si raspunsuri si Dvs inca sa continuati sa le raspundeti . Nu va suparati , nu vrea sa jignesc , dar o explicatie medicala trebuie sa existe si nu o spun la modul ironic .

3. Sunteti un escroc si de aici nu mai comentez ca au facut-o altii inaintea mea .

Concluzia o trageti Dvs .

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Asa cum ti-a mai spus si Tataie,tu nu ai dobandit decat un drept de a te afilia la CIPS,nu si acceptul CIPS.
Asa cum Romania acorda dreptul la libera circulatie a cetatenilor acestei tari,nu inseamna ca SUA iti va permite sa intri pe teritoriul ei.
Te agati cu disperarea unui muribund de orice copy paste gasesti si crezi ca va convingele pescarii sa adere la federatia ta,ai dat in trei sute si ceva de postari,peste 200 de copy paste-uri cu legea de care te folosesti.Gunoiule ,stai sa vina concursul de la Doripesco sa vezi ce federatie ai si daca ai sa ai curajul sa apari in fata noastra

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:D-le Popescu , de mult vroiam sa va scriu chestia asta , dar uite ca acum simt ca a venit momentul . Mie imi place sa studiez un pic omul si sa incerc sa aflu ce este in capul lui , atunci cind port o discutie sau incerc sa dezbat o problema . Recunosc ca mi-ati atras atentia de la o vreme si pot sa incerc sa va explic de ce nu veti reusi niciodata in demersul Dvs . Sunt trei variante

1. Fie sunteti o persoana super capabila , fin cunoscator al legilor , care luptati pentru un crez propriu si tot ce ati facut si veti face va fi numai si numai in folosul organizarii acestei Federatii , legalizarii ei si recunoasterii internationale . Ati fost jignit , sunteti contestat , dar luptati ca la Revolutia franceza pentru un crez . Accept si o iau ca premisa de lucru . Never say never .

Acum reversul ! V-ati pus un singur moment intrebarea daca pescarii isi doresc asa ceva ? Adica aceste regulamente si reguli sportive , pe mine unul ma sperie si ma fac sa cred ca palatul din str. Vasile Conta va fi mic pentru staff-ul Dvs , necesar pentru munca asta ! Nu cumva puneti carul inaintea boilor ? Nu cumva tocmai acest desis de legi si legislatie pe care il fluturati aici , creaza repulsie in loc de respect ? E lumea pregatita pentru asa ceva ? Isi doreste cineva cu adevarat ca dintr-un pescar liber sa ajunga sportiv cu carnet de sanatate ? E pregatita lumea pescuitului sa isi asigure finantare la acest nivel ?
Nu imi raspundeti ca daca tot ati facut Federatia , de acum trebuie sa venim ca vita la belire si sa ne inregimentam , ca cel putin in cazul meu nu tine !
Sa fim seriosi , pot apare idei si de infiintare a unor federatii de lapte gros sau de fugit cu nevasta in spate ... idei sunt multe , dar in cazul Dvs ideea precede nevoia reala . Intai ati facut-o asa cum ati dorit-o si dupa aia va intrebati de ce nu vine lumea ca la stup ? Nu vine lumea din cauza ca nu asa ceva isi dorea ! Oamenii isi doreau un pic mai multa independenta fata de AGVPS si un sistem propriu de a lua decizii de catre cei care realmente fac competitie . Si daca era sa se cheme Federatie OK , daca nu - puteau sa ii spuna si Ceaiul de la ora 5 - important era isi rezolvau probleme .
Hidra asta facuta de D-ta sperie lumea , asta e clar ! Cind te mai apuci si de amenintari si de penal , esti gata ! I-ai convins pe toti .

2. Fie sunteti o persoana bolnava si nu faceti altceva decit sa aveti o forma rara de paranoia , care sa va faca sa acceptati toate aceste jigniri si raspunsuri si Dvs inca sa continuati sa le raspundeti . Nu va suparati , nu vrea sa jignesc , dar o explicatie medicala trebuie sa existe si nu o spun la modul ironic .

3. Sunteti un escroc si de aici nu mai comentez ca au facut-o altii inaintea mea .

Concluzia o trageti Dvs .
La punctul unu rămâne să apreciați dacă sunt capabil, plecând de la ideea că am făcut totul aproape singur, pe timpul, munca și banii mei.
La punctul doi, vă asigur că sunt perfect sănătos, trăind și într-o familie de medici (soția și cumnatul).
La punctul trei, trageți concluzia singur. Mulți m-au acuzat de excrocherie, mi-au făcut plângeri penale pentru te miri ce și toate s-au soldat cu NUP. Așa că....

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Care NUP escrocule ,ca tu esti penal de la picioare pana la un metru deasupra capului !
Stai sa vezi de acum plangeri penale, sa te saturi si sa-ti iasa pe nas

Iar cu sanatatea psihica , stai linistit ca oricine isi poate da sema ca ai grave probleme

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Alba Iulia – 1 iunie 2013
NOTĂ Probele care nu au stabilite locațiile pentru desfășurare vor fi finalizate săptămâna viitoare, după stabilirea exactă a locațiilor, fiind mai multe propuneri.
La competiții vor fi și invitați sportivi de peste hotare. Lista acestora va fi publicată după confirmarea de participare a federațiilor sportive care vor fi invitate.

Este o postare din data de 1 Iunie prin care se anunta cele de mai sus,la tine saptamana este confundata cu luna???
Care sunt competitiile bai escrocule?
Care sunt aia care participa bai escrocule?
Traiesti intr-o familie de medici?Te iubesc prea mult saracii oameni si te asigura ca esti perfect sanatos insa numai D-zeu stie ce este in sufletul lor.
Din aceasta cauza te-au asigurat ca esti sanatos deoarece stiu ca te vei duce cat de curand la balamuc sau la parnaie.
Cumpoti tu sa afisezi cu mare fast si mandrie,amenintari si lista cu cei care sunt deferiti justitiei pentru ca ti-au incalcat tie aberatiile?
Bai baiatule,mai am foarte putin sa nu incep sa te injur.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-le Popescu , francezul spune cherchez la femme.
Sigur ca in cazul de fata intrebarea se pune la modul , care e motivul real ?
Sincer va spun , eu inca nu v-am citit pe deplin si pentru asta pe undeva meritati fi felicitat .
Sunteti in acceptiunea mea un bizar amestec de legislatie si golanie , de martir si escroc , de comunist si vizionar , de despot si sluga , si pot continua exemplele . Bizar !
Cheia problemei sta in raspunsul la intrebarea - care e motivul ?

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Val, popescu este ce este, cred că nici nu contează în economia acestui topic.

Important este aspectul pe care l-ai sesizat foarte bine, anume acela că pescuitul competiţional la crap din România se află într-unul din momentele sale de vârf.
Acest lucru poate fi valorificat în favoarea celor care au clădit, prin munca, talentul şi banii lor acest fenomen.
Accentuez, în favoarea celor care au construit fenomenul!
Meritele AGVPS sunt infime (dacă sunt), ale "federatiei" sunt zero.
AGVPS a fost şi este profitorul, "federaţia" vrea să devină profitor.
Dacă cei care duc în spinare fenomenul nu înţeleg asta, este spre răul lor.

Povestea asta " eu mă antrenez,concurez, câştig" etc...restul trebuie să intereseze pe alţii ,nu ţine.
Acei "alţii" vor binele lor, nu al crăparilor.

Pentru că AGVPS este membru CIPS şi asigură înscrierea la CM, trebuie negociat strâns, strâns de tot.
Şi nu trebuie întârziat.
Acum carpfishing-ul românesc este în vârf, acum este implicat dl.Fl.Cârstocea, acum AGVPS-ul este atacat şi are nevoie de susţinere, deci va negocia cu flexibilitate.

Altfel, va fi un mare pas înapoi!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cezar.ch scrie:Val, popescu este ce este, cred că nici nu contează în economia acestui topic.

Important este aspectul pe care l-ai sesizat foarte bine, anume acela că pescuitul competiţional la crap din România se află într-unul din momentele sale de vârf.
Acest lucru poate fi valorificat în favoarea celor care au clădit, prin munca, talentul şi banii lor acest fenomen.
Accentuez, în favoarea celor care au construit fenomenul!
Meritele AGVPS sunt infime (dacă sunt), ale "federatiei" sunt zero.
AGVPS a fost şi este profitorul, "federaţia" vrea să devină profitor.
Dacă cei care duc în spinare fenomenul nu înţeleg asta, este spre răul lor.

Povestea asta " eu mă antrenez,concurez, câştig" etc...restul trebuie să intereseze pe alţii ,nu ţine.
Acei "alţii" vor binele lor, nu al crăparilor.

Pentru că AGVPS este membru CIPS şi asigură înscrierea la CM, trebuie negociat strâns, strâns de tot.
Şi nu trebuie întârziat.
Acum carpfishing-ul românesc este în vârf, acum este implicat dl.Fl.Cârstocea, acum AGVPS-ul este atacat şi are nevoie de susţinere, deci va negocia cu flexibilitate.

Altfel, va fi un mare pas înapoi!
Habemus papam !!! Eu nu am putut-o spune asa cum ai scris tu aici ! Asta e cheia jocului .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:D-le Popescu , francezul spune cherchez la femme.
Sigur ca in cazul de fata intrebarea se pune la modul , care e motivul real ?
Sincer va spun , eu inca nu v-am citit pe deplin si pentru asta pe undeva meritati fi felicitat .
Sunteti in acceptiunea mea un bizar amestec de legislatie si golanie , de martir si escroc , de comunist si vizionar , de despot si sluga , si pot continua exemplele . Bizar !
Cheia problemei sta in raspunsul la intrebarea - care e motivul ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai scăpat din vedere esențialul și, pentru niște oameni care nu văd realizarea unui obiectiv decât din perspectiva câștigului, nu ați înțeles corect demersul făcut.
Este evident că federația nu este doar o persoană juridică oarecare, ci o necesitate, având în vedere că este singura abilitată de lege să organizeze, conducă, controleze și supravegheze activitățile și competițiile oficiale pe ramura de sport pescuit sportiv. Din păcate (și aveți experiență în acest sens) ea nu s-a putut constitui de jos în sus, așa cum ați încercat dumneavoastră și cei cu care ați colaborat, întrucât în pescuitul sportiv există prea multe pasiuni și, din păcate, prea multe interese. Ați remarcat corect că pe AGVPSR a durut-o în cot de pescuitul sportiv, iar apariția unui for de reprezentare legal constituit era mai mult decât necesar. Acesta este de acum constituit și un altul nu se mai poate constitui. Mulți au înțeles acest lucru și au urmat drumul corect, legitimându-se la cluburile deja membre ale federației.
Nu sunt niciun amestec bizar. Sunt (după părerea mea) un om normal și cei care mă cunosc pot să o confirme. Sunt poate puțin coleric în a susține afirmațiile pe care le fac (având în vedere că cunosc foarte bine legile și știu ce spun) și nu suport prostia. Iar atunci când cineva încearcă să facă pe deșteptul pe motiv că așa crede el că este bine, îi spun în față ce cred despre el.
Și ca să punctez definitiv, motivul pentru care am contribuit la constituirea acestei federații a fost să demonstrez că aceasta se putea face. Știți toate piedicile care s-au pus în calea constituirii ei și cu atât mai mult ar trebui (după părerea mea) să fie apreciat efortul făcut. Vă garantez că nu a fost ușor, având în vedere că lupta a fost cu un sistem, nu cu o persoană și a fost cu atât mai greu pentru că acesta nu s-a arătat la față ci a lucrat prin interpuși. Însăși această campanie de denigrare a persoanei mele a fost bine direcționată și cu un scop precis; să bagatelizeze importanța și rolul federației sportive. Cam atât.
Important este că ea există, iar de acum încolo depinde cum evoluează de cei care vor să facă ceva cu adevărat pentru pescuitul sportiv din România. Știți, poate la fel de bine ca și mine, de ce potențial uriaș beneficiază acesta. De aceea apreciez gestul făcut de Andrei Vlădeanu.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mentin intrebarea - care e motivul ? Sigur ca dau dovada de retorica aici , dar argumentatia dvs nu ma satisface .
Tata are o vorba - nu iti da nimeni azi un mar , sa nu se astepte sa ii dai inapoi macar o portocola .
Asa merge lumea de mii de ani . Nu pot sa o inghit pe asta cu Ioana D Arc de Alba Iulia , chiar daca in orasul Dvs s-au facut lucruri minunate ale acestui neam . Din pacate eroismul , vitejia , samd nu sunt boli contagioase si nu cred ca v-ati imbolnavit de vreuna dintre ele doar pentru ca prin urbea dvs a trecut Mihai Viteazu si s-a facut Marea Unire .

In continuare cherchez la femme

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”