Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

andrei vladeanu scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie: (...) ar trebuii sa-l afle persoanele care au încredere in ei nu noi (...) [/b]
ce inseamna EI si NOI, vali simescu?
Lumea care cred in voi poate noi nu credem sau este delict ca nu cred Zi ca atunci cred si eu
lacul Draghiceni jud. olt

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

SIMESCU VALENTIN scrie:despre ce intalnire e vorba? directorul executiv este de la bet cafe arena?

tu in ce calitate o organizezi si mai ales pe ce te bazezi cand lansezi vorbele fara nicio acoperire de mai sus?
Andrei eu am câștigat , câștig si voi câștiga din pariuri sportive
Ce vorbe ți-am aruncat eu sau ce nai înțeles , eu pers știu toată conbinatia care a fost dar eu nu trebuie sa demonstrez nimic si din acest motiv nu mă bag , dar aveți mare tupeu cu NU ȘTIU
Eu dacă vreau sa înțeleg ceva înțeleg din prima , o sa-ți scriu cu litere mari
ACEASTA COMBINATIE SA FĂCUT CU VOIE NU DIN ÎNTÂMPLARE SAU POATE SAU DUS 2 INSI SI LEA SPUS LA CASA DE PARIURI CA SE PESCUIESTE PE DARVARI SI BAGATIL LA PARIURI , asta vrei sa înțeleagă lumea care nu știe de pariuri ,DIR EXECUTIV NU ESTE CA DIR GENERAL ESTE OMUL CARE SE OCUPA DE TOATE COMBINATIILE INTRUN PROGRAM DE PARIURI , ca nu se pariază ca in filme trece unul si strânge bani , sunt niște bilete cu coduri care nici nu pot fi falsificate EU PERSONAL AJUNG SA CRED CA VOI SUNTEȚI NAIVI IN FINE ANDREI
2 CUVINTE conbinatia este siguranță maxima este o singura problema , a fost foamea prea mare de sa pus cu 500 dacă era maxim 20 se paria si azi
Da cu un DIR executiv de la bet cafe doar nu te duceam la uzina sa te prezint
[/quote]

merg!
sa vedem a cui e combinatia.
The One Team

SIMESCU VALENTIN

[/b]tu in ce calitate o organizezi si mai ales pe ce te bazezi cand lansezi vorbele fara nicio acoperire de mai sus?[/quote]
Ca mă cunosc cel Putin 4 DIR de la agenți diferite
Am înțeles nu îți mai organizez nici o întâlnire , poate vii cu DIR de la alimentara si cu textul memorat , gata sa rezolvat nu se poate
Andrei este vrajala ieftină testele astea , dar îți pun o întrebare . Cum a fost un pont aceasta COMBINATIE dacă pariau 10 indivizi câte un miliard fiecare ce mai faceati Andrei , raspundemi pe privat ca vede lumea

SIMESCU VALENTIN

Andrei
Nu ATI fost voi pers , știu treaba asta , dar ai știut ca sa discutat de COMBINATIE asta , raspundemi decât cu da sau nu si mă jur ca nu îți mai răspund la nici un mesaj

SIMESCU VALENTIN

merg!
sa vedem a cui e combinatia.[/quote]
Mai Andrei tu nu intelegi ca este ca in armata , dar tu știi dar o tii langa
Știi bine ca nici militia nu are treaba cu casa de pariuri sau cu cine a pariat ( nelu din Spania) are treaba cu cine face blatul
ADICA CU XXXXX nu exista

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

andrei vladeanu scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:despre ce intalnire e vorba? directorul executiv este de la bet cafe arena?

tu in ce calitate o organizezi si mai ales pe ce te bazezi cand lansezi vorbele fara nicio acoperire de mai sus?
Ce vorbe ți-am aruncat eu sau ce nai înțeles , eu pers știu toată conbinatia care a fost dar eu nu trebuie sa demonstrez nimic si din acest motiv nu mă bag , dar aveți mare tupeu cu NU ȘTIU
ACEASTA COMBINATIE SA FĂCUT CU VOIE NU DIN ÎNTÂMPLARE SAU POATE SAU DUS 2 INSI SI LEA SPUS LA CASA DE PARIURI CA SE PESCUIESTE PE DARVARI SI BAGATIL LA PARIURI , asta vrei sa înțeleagă lumea care nu știe de pariuri ,DIR EXECUTIV NU ESTE CA DIR GENERAL ESTE OMUL CARE SE OCUPA DE TOATE COMBINATIILE INTRUN PROGRAM DE PARIURI , ca nu se pariază ca in filme trece unul si strânge bani , sunt niște bilete cu coduri care nici nu pot fi falsificate EU PERSONAL AJUNG SA CRED CA VOI SUNTEȚI NAIVI IN FINE ANDREI
2 CUVINTE conbinatia este siguranță maxima este o singura problema , a fost foamea prea mare de sa pus cu 500 dacă era maxim 20 se paria si azi
merg!
sa vedem a cui e combinatia.[/quote]

Maestre, de ce-ti strici buna dispozitie de la Maconcka cu prostii tipic romanesti. (gaseste pasajul din agonie si extaz ce ti l-am recomandat) nu te incarca negativ, concentreazate pentru frumoasa Italie.

Pasa

Mesaj de Pasa »

George Tite scrie:
andrei vladeanu scrie:

De ce Tite ai deschizi lui Vladeanu magazin SBS in Italia de tot al trimiti acolo
De ce Tite ai deschizi magazin SBS lui Vladeanu prin Italia
merg!
sa vedem a cui e combinatia.

Maestre, de ce-ti strici buna dispozitie de la Maconcka cu prostii tipic romanesti. (gaseste pasajul din agonie si extaz ce ti l-am recomandat) nu te incarca negativ, concentreazate pentru frumoasa Italie.[/quote]
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Pasa

Mesaj de Pasa »

De ce Tite al trimiti in Italia Pe Vladeanu deschizi Magazin SBS si acolo
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Costel Stanila scrie:Deoarece semifinala CN 2011 poate fi grav perturbata de eventualele pariuri la cote astronomice ale casei Bet Cafe Arena, nu voi organiza si da startul acestui concurs de pescuit non-profit in cazul in care toate biletele jucate la respectiva casa nu vor fi anulate.

Siguranta participantilor la concurs este pusa grav in pericol din cauza eventualelor sume mari de bani care s-ar fi pariat.

Am discutat cu Senior Trader Romania (BCA) Andrei Popa - autorul mailului postat de mine azi dimineata - care mi-a comunicat ulterior ca a anulat evenimentul de pe lista de pariuri BCA. Maine urmeaza sa-mi comunice decizia lor definitiva - dupa consultari cu conducerea companiei - in legatura cu soarta biletelor jucate.

Daca Bet Cafe Arena va anula respectivele bilete semifinala de la Darvari se va desfasura in conditiile anuntate initial, cu suplimentarea numarului de arbitri.

In caz contrar, concursul va fi suspendat si reprogramat dupa ce institutiile abilitate ale statului roman vor face lumina in acest caz suspect din punctul meu de vedere.

APCR nu isi asuma riscul organizarii semifinalei sub actualele presiuni financiare, care pot conduce pe balta la fapte reprobabile si periculoase.
Costele dar o adresa scrisa, semnata, stampilata din partea APCR crezi ca se impunea sa faci catre Bet Cafe?

De curiozitate AGVPS-ului, sub al carui INALT PATRONAJ organizeaza APCR acest campionat...i-a fost adusa la cunostinta situatia creata?

P.S. Ce mai zice Bet Cafe? Anuleaza..nu anuleaza... Hai sa iti zic eu cum sta treaba...baietii aia nu sunt deloc fraieri, acum probabil ca fac stenograme cu ce scrieti voi pe aici, si analizeaza optiunile..ce optiuni au? pai e simplu...au atatea brese legale incat isi permit sa anuleze pariul cand vor ei..dar nu o vor face decat daca in urma analizei banilor incasati vs premii de dat ies iei in pierdere. Si atunci se vor folosi de toate mijloacele LEGALE pe care le AU (si le au) sa anuleze biletele...doarn nu crezi ca vor iesi in pierdere :))

Pe de alta parte insa, daca va castiga campionatul o echipa care are cota mica si nu au premii mari de dat...nu vor anula nimic! Cu alte cuvinte...ACUM ei nu vor anula nimic..paote la final de campionat :wink:
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei I

dragul meu , tu ai fost cumva implicat in acest CN ? Vad ca scrii mult si din clasici .
Nu e atac la tine , cu toate ca stii ca imi esti drag :wink: , dar prea scriu multi pe aici si citim 20 pagini de Forum , de "calareti" , de anulari de bilete , de una si alta , DEPARTE de APROPIATA etapa 2 a CN . Parerea mea este ca organele legale ( DNA , Politie , samd ) trebuie sa fie sesizate LEGAL si sa aiba un punct de vedere , RAPID daca se poate . Cineva isi merita "bratari" in chestia asta , dar asta trebuie sa o lamureasca cei abilitati si cu putere de investigatie .
Acum serios , fie Stanila "a predat" CN la pariuri ( cu cote , smenuri , si dracu mai stie ce ) fie sunt alte facaturi si nu suntem noi in stare sa le lamurim aici . Inca o data , cineva abilitat trebuie sa faca lumina in chestia asta . Altfel ne certam precum chiorii ... Dar daca Stanila nu are amestec , ce sa mai raspunda si cui ? Tu cum ai gestiona "pleasca" asta venita de nicaieri pe capul tau ? Te ingropi ? Stanila ce sa faca ? Sa raspunda tuturor aici sau sa ceara ajutorul justitiei si celor abilitati sa faca investigatie ? Orice ar scrie la ce atmosfera ii face Mateianu , recte cel care l-a promovat in APCR !!! , nu are vreo sansa sa isi spuna necazurile si proiectele , fara sa fie contestat grobian . In schimb , daca e vinovat , sa fie BELIT ! la fel si daca se dovedeste ca altcineva si-a bagat coada !! Teapa , lanturi , la lei ....
Precizez , nu faptul ca CN este la pariuri ma deranjeaza ( pina la urma si AV , e o chestie misto , la niste cote normale , te simti bagat in seama la nivel sportiv , e misto oricine ar zice altceva ) in schimb cotele aberante si SECRETUL pariurilor propuse .... sunt suspicioase si TREBUIE SA FIE JUSTIFICATE , de cineva !!!!! E clar ca exista un interes cind pui cota de Nexgen - 500 la 1 !!!!
Fie ii dai afara nevinovati ca au cota prea mare si iese razboi la pariu - fie Patriciu vrea sa sponsorizeze echipa Nex Gen cu ceva sute de mii de lei !!!! :twisted: :twisted: :twisted: Sincer pot multe , dar sa ii scoti bani din buzunar lui Dinu , nu imi permit !
VA ROG DISCERNAMINT SI MINTE !
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 16:11 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”