PARTENERIAT F&H - APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PARTENERIAT F&H - APCR

Mesaj de oanavictor »

Daca apcr se va transforma intr-o asociatie a cluburilor unde un club va avea un vot ,cu ce drept andrei vladeanu care este suspendat din orice functie doreste sa faca un contract cu f&h fara acordul viitoarelor cluburi care se vor asocia in vederea formarii noului apcr . :lol: :lol:

Petarde .........gogosi ..............rahat .......aburi...........ceata ......... :? :? minciuni .....

APCR nu poate semna absolut nimic cu f&h fara acordul viitorilor asociati .
CLUBUL SENIOR POATE SEMNA ABSOLUT ORICE CU F&H.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

PvTv scrie:Doeat...aici e vorba despre fostul Fishing and Hunting nu despre actualul PVTV...mai citeste odata articolul.

...la intrebarea ta ..da ...PVTV va intra in grila de baza RCS in cursul acestei luni, cel tarziu in luna ianuarie
am presupus ca toata lumea stie ca F&H a devenit PVTV ... multumesc de raspuns si astept cu nerabdare
Roland K.
KRap-Baits RO

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

poate ne spune si noua andrei pentru ce multumeste APCR lui F&H?...
Domnul presedinte interimar Val Pangica..dvs. ce parere aveti despre acest " articol" ?

cu stima,
Victor Hodorog

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

claudiue scrie:
PvTv scrie:Doeat...aici e vorba despre fostul Fishing and Hunting nu despre actualul PVTV...mai citeste odata articolul.

...la intrebarea ta ..da ...PVTV va intra in grila de baza RCS in cursul acestei luni, cel tarziu in luna ianuarie
Ne poti spune te rog si in cazul UPC cand va fi disponibil PVTV? Momentan nu se receptioneaza decat F&H.

F&H ( reprezentat de ???) si Pvtv reprezentat de mine ..sunt doua posturi tv diferite.
F&H se distribuie pe UPC in pachet digital ( 150.000 abonati in Romania si cam atat)
PVTV se distribuie prin RCS ( DIGI, RCS Digital i curand RCS baza cablu + 150 de retele mici de cablu in tara, totalizand peste 2 milioane de abonati..in curand peste 3 mil ~65% din piata de cablu din romania)

si ca sa-ti rasp la intrebarea ta :..imediat ce F&H isi va da obstescul sfarsit adica nu in mult timp :lol:

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

rog insistent pe toata lumea ,lasati clubul senior crap in pace,nu il mai amestecati in diverse contexte.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

PvTv scrie:
si ca sa-ti rasp la intrebarea ta :..imediat ce F&H isi va da obstescul sfarsit adica nu in mult timp :lol:
ca orice firma unde se implica andrei vladeanu :!: :!: vezi cazul aventuri la pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

PvTv scrie:poate ne spune si noua andrei pentru ce multumeste APCR lui F&H?...
Domnul presedinte interimar Val Pangica..dvs. ce parere aveti despre acest " articol" ?

cu stima,
Victor Hodorog
Sincer nu am nici o parare - ce a fost anul trecut legat cred ca este clar - turneul s-a chemat "Aventuri la Pescuit + Fishing & Hunting Chanel" - poate denumirea nu e chiar cea corecta si imi cer scuze . Vladeanu a multumit unui sponsor , care apare in denumirea turneului si atit .
Ce va fi la anul , trebuie judecat de APCR , prin Consiliul de Administatie , sa vedem si noi cine si ce ofera , in ce conditii , sa se respecte un caiet de sarcini pentru promovarea AGVPS si Campionatului National , samd - nu ma intreba acum despre nimic , nu eu hotarasc , orice hotarire tine de viitori membrii ai consiliului de administratie .
Sigur ca voi incerca sa fac si eu lobby fata de acest consiliu de administratie , prezentind si anumite lucruri care tin de "ajutorul" dat de anumite persoane in formarea noii structuri APCR , dar hotarirea va fi a NUMAI a lor in ceea ce priveste suma si conditiile .
Sincer , strict personal , prefer un operator maghiar , lui Florentin Iuga ....... , dar asta e numai optiunea mea , repet strict personala .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

val,
lasa-l in pace ca iar a inceput cu textele sale ieftine (ma refer la v.o.). intreaba cu ce drept fac eu contract. de parca am afirmat eu ca fac vreun contract...
ai observat f bine rostul anuntului. am multumit pt colaborare si am sugerat ca exista si varianta continuarii colaborarii printr-o exclusivitate de care se pare ca F&H sunt interesati.
desigur ca presedintii vor decide care va fi soarta Campionatului National din punct de vedere mediatic.
The One Team

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Val Pangica jr scrie: Sincer nu am nici o parare - ce a fost anul trecut legat cred ca este clar - turneul s-a chemat "Aventuri la Pescuit + Fishing & Hunting Chanel" - poate denumirea nu e chiar cea corecta si imi cer scuze . Vladeanu a multumit unui sponsor , care apare in denumirea turneului si atit .
Sigur ca voi incerca sa fac si eu lobby fata de acest consiliu de administratie , prezentind si anumite lucruri care tin de "ajutorul" dat de anumite persoane in formarea noii structuri APCR , dar hotarirea va fi a NUMAI a lor in ceea ce priveste suma si conditiile .
Sincer , strict personal , prefer un operator maghiar , lui Florentin Iuga ....... , dar asta e numai optiunea mea , repet strict personala .
Cred ca se face o mica confuzie si voi incerca o explicatie:

Licenta audiovizuala a F&H a apartinut companiei Tematic Cable. In urma schimbarii denumirii canalului in PVTV ( inregistrat la Cna) F&H devine PVTV.
Pe aceasta baza PVTV sau TC (reprezentata de victor hodorog) a facut sponsorizarea catre lotul national de 3000 euro de anul acesta. PVTV a filmat competitia de anul acesta si o difuzeaza pe post cu toti sponsorii si partenerii fiecarei etape fara a face rabat la toate inscriptiile publicitare. PVTV a filmat Campionatul mondial din Franta si il va emite in cursul acestei luni pe post. PVTV si F&H sunt doua posturi diferite.
Avand in vedere cele de mai sus, draga val, mai intreb inca o data(cu toate ca andrei stie foarte bine situatia): "pentru ce multumeste Apcr-ul lui F&H?...cand ar trebui sa multumeasca PVTV-ului?"

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

tematic sau nu :D desigur ca multumirile noastre se indreapta in primul rand catre victor hodorog, fost manager F&H, actual manager PVTV.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”