Moderator: gor965
Oltenii sunt ori foarte destepti ori foarte prosti. Aia destepti s-au mutat in Ardeal. Prostii au ramas pe loc.dragos2710 scrie:A.V. nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita !![]()
![]()
eu zic ca e foarte clar daca se citeste atentoanavictor scrie:cam alambicat si fara a pune punctul pe i .
ce sa intelegem din asta ........ca esti de acord temporar cu preluarea prerogativelor de catre FPSR a drepturilor AGVPS sau ca doresti [sau crezi ca asa e bine asa] abstinenta de la competitii a pescarilor reali pana ..............pana cand !!!!si ca sa se faca ........ce si cum !!!!!!!!!
doamne Andrei poate acum realizezi ce ai gresit atunci .......si ce se poate intampla acum !!!!!!!!
Ma distreaza. Am si eu dreptul sa rad, nu?buhac constantin scrie:Domnul Popescu dumneavoastra sunteti Presedintelor Federatiei care cuprinde toata Romania nu va lasati atras in cursa de catre cei ce va invidiaza pentru reusita si intrati in scimburi de replici cu Olteni Munteni,Moldoveni si alte nationalitati .Daca nu va abtineti gresiti si pierdeti din simpatia pescarilor care se bucura de succesul dumneavoastra .
Decat sa purtati discutii fara rost mai bine postati formularele de aderare pentru pescari si Cluburi .
Daca Federatia nu este facuta decat pentru Ardeal atunci tratatii pe toti pescarii in mod egal .
ce rau imi pare ca te-ai mutat.gsg scrie:Oltenii sunt ori foarte destepti ori foarte prosti. Aia destepti s-au mutat in Ardeal. Prostii au ramas pe loc.dragos2710 scrie:A.V. nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita !![]()
![]()
PS Sunt gorjan.
subiect inchis, pe dracu...asculta la mine, desteptuleandrei vladeanu scrie:subiect inchis