Te fura Stanila ??? Pai nu l-ai propus tu in sedinta publica , ca mare generator de sponsorizari si i-ai dat public , in sedinta , target de 10.000 EUR / an sponsorizari cind eu am spus oricum ca nu vreau presedinte APCR , sub nici o forma si Cezar s-a retras cind a auzit targetul impus de tine ???? Cine l-a ales pe Stanila ????? Nu tu ????
Nu e Stanila omul care iti face concursurile bugetate in contul tau , de vreo 2 ani de zile ?
Ce dracu ai frate ???? Chiar nu ai nici o relatie dreapta cu nimeni ? Cu varul te certi , pe Stanila il faci praf , dar ce Doamne iarta-ma te crezi ????? Sau cine sa mai aiba incredere in tine ?
Tu chiar crezi cind iti spune lumea Mussolini sau altfel ??? Cu riscul de a ma certa cu tine , te rog din suflet sa iti revii ....... Nu esti acel Vladutz pe care eu l-am cunoscut - acum ai pe dracu in tine ...si vad ca nu iti revii ....
Si nu imi raspunde cu abureli de genul - eu stiu ceva ce tu nu stii - o sa vezi tu ce se intimpla , astea merg la Myagi sau altii - macar aici sa ma respecti , nu ca pescar ci ca om !