PRECIZARE PARTICIPARE SENIOR CRAP

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Val
Pescar de competitie

Re: PRECIZARE PARTICIPARE SENIOR CRAP

Mesaj de Val »

Mai Vlade , tu stii ca ne stim de vreo 10 -12 ani , prin prisma lui nasul Dulau ... Ce dracu ai de impartit si cu cine ? Inteleg si apreciez sa ai un punct de vedere , oricare ar fi el , dar sa il exprimi punctual si la concret . Adica frate , daca ai ceva de spus chiar impotriva lui AV - spune !!! nu o mai da de gard - vin , nu vin , particip , nu mai particip , nu imi convine , ma retrag , imi place sustin ...... Stii bine ca eu mi-am luat leapsa rau de tot , cu Forumul asta , anul trecut cind incercam sa te conving pe tine si pe altcineva ( nu dau nume , cu toate ca ar trebui , ca nici "buna ziua" nu mai da :roll: ) , cind ati inebunit ca va fura AVPS -urile , cu 2 luni inainte de concurs ..
Te fura Stanila ??? Pai nu l-ai propus tu in sedinta publica , ca mare generator de sponsorizari si i-ai dat public , in sedinta , target de 10.000 EUR / an sponsorizari cind eu am spus oricum ca nu vreau presedinte APCR , sub nici o forma si Cezar s-a retras cind a auzit targetul impus de tine ???? Cine l-a ales pe Stanila ????? Nu tu ????
Nu e Stanila omul care iti face concursurile bugetate in contul tau , de vreo 2 ani de zile ?
Ce dracu ai frate ???? Chiar nu ai nici o relatie dreapta cu nimeni ? Cu varul te certi , pe Stanila il faci praf , dar ce Doamne iarta-ma te crezi ????? Sau cine sa mai aiba incredere in tine ?
Tu chiar crezi cind iti spune lumea Mussolini sau altfel ??? Cu riscul de a ma certa cu tine , te rog din suflet sa iti revii ....... Nu esti acel Vladutz pe care eu l-am cunoscut - acum ai pe dracu in tine ...si vad ca nu iti revii ....

Si nu imi raspunde cu abureli de genul - eu stiu ceva ce tu nu stii - o sa vezi tu ce se intimpla , astea merg la Myagi sau altii - macar aici sa ma respecti , nu ca pescar ci ca om !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Baietii din lotul meu au fost alaturi de mine cand am renuntat. Si nu numai baietii din lotul meu stiu ca tot ce s-a intamplat era stabilit de dinainte, la o partida de poker......
Sa memorezi posturile astea Vali (chiar sa le salvezi) ptr ca va veni momentul cand o sa imi dai dreptate.... :wink:
Am citit si mai sus si nu pot sa ma abtin .... baietii din lotul tau , se concretizeaza si in bunul meu prieten Cezar Bibu , pe care vad ca il citezi in anumite postari . Nu vreau sa ma apuc sa il intreb pe Cezar ce stie despre partida de poker , una alta , samd .... sunt convins ca habar nu are de nimic ... dar tu il pui la gramada si postezi ...si postezi ..... De aia eu am si plecat din Senior , pentru ca am inteles cine e Mussolini si nu avea rost sa ma cert cu tine pe chestii de nuanta ...si de personalitate . UN HAOS !
Eu chiar i-am spus o gluma astazi - trebuia sa il pui in echipa cu Claumar .... nu aveau motive sa se ia de par si Cezar saracu nu avea de ce sa apuce .... :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, nu este treaba ta ce fac eu. Nu ti-a cerut nimeni parerea, te rog sa te abti.
Daca vezi ca nu te bag in seama , incearca sa intelegi mesajul.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Bai esti copil ???? Dar cind ai avut nevoie , sub orice forma , m-ai bagat in seama ????? Acum te-ai trezit cu personalitate si replica ?????? Nu mai accepti sa iti spuna un PRIETEN ca ai inebunit cu totul ??? Sau macar asa lasi impresia ...

Atentie - observ total neutru - chiar daca sunt listat in lotul AVBD . Pesemne ca nu voi avea timp sa ajung pe balta nicaieri - nici la Lates , nici la Aurel Vlaicu si nici la Tincabesti ...sau Darvari , Fantanele sau alte alte balti pe care le-ati mentionat pe aici . Nu neg , ca este posibil sa ma bag macar 24 ore pe undeva , daca este nevoie ... dar nu am nici un fel de optiune ... , deci nu ma freca cu interese sau altceva , ca sunt departe de mine .
Hai sa-ti spun pe romaneste - mai bine platesc la un lot COMPLET ( 12 pescari ) o taxa similara unui concurs Senior - si pescuiesc posibil , sau macar ma implic si ma intereseaza - adica am emotii - la 2-3 manse ... etc , etc - nu dezvolt ca nu te avantajeaza si te stiu de multa vreme ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Este ultimul raspuns pe care ti-l dau, poti sa faci 20 de posturi toata noaptea !

Daca doreai sa-mi comunici ceva, in calitate de prieten, cum te dai, a fi facut-o pe PM.....
Iar pe forumurile de pescuit ar fi bine sa citesti mai mult si sa postezi mai putin...... nu de alta, dar nu este punctul tau forte. :wink:

pa.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie: Daca doreai sa-mi comunici ceva, in calitate de prieten, cum te dai, a fi facut-o pe PM.....
Iar pe forumurile de pescuit ar fi bine sa citesti mai mult si sa postezi mai putin...... nu de alta, dar nu este punctul tau forte. :wink:
pa.
Ma asteptam la acest raspuns draga Vlad !! Dar tu postezi pe PM sau prin e-mail ??????? Tu scrii ce vrei , pe crapmania , pe feuda personala , pe care daca stiam ca se ajunge aici - mai bine imi taiam o mina , acum ceva vreme !!
Poate lumea nu stie , dar acest site este brandul meu , eu l-am gandit , eu l-am promovat si administrat ceva vreme ( vreo 2 ani ) - si l-am cedat APCR sau Senzor , habar nu am cui , pe ceva articole de pescuit in valoare de 1000 USD , platite de magazinul Senzor . Pentru mine , la timpul liber pe care il am, in plus vanatorul.ro , devenise prea presant prin multimea utilizatorilor care scriau !!
Nu esti TU persoana care sa imi spui sa tac ! Si nici sa imi gasesti punctele forte .... te bagi aiurea in seama , prin perspectiva unei combinatii de lot Senzor , in care in nici un caz tu nu ai fost MIEZUL ! Si nu ma starni aiurea ... prea multe se intimpla in pescuitul crapului si fiecare "p....." are un punct de vedere .....de asta e haosul asta de care tu oricum nu ai habar , pentru ca nu il intelegi ! , dar in continuare vei "naste" pescari de crap ( am zeci de exemple ... plecind de la baiatul ala de pe Peris ( scuze - Terente ? ) si pina la .....ultimele tale recomandari ...)

Important este sa mai lasi un pic populismul asta pe care il preferi , si sa intelegi ca valoarea pe care o ai , trebuie exprimata altfel .... concret , firesc si pe termen lung . Din pacate esti departe de ati asuma ceva din ceea ce faci - vezi cazul Stanila ....si renuntatrea lui Cezar ! Cu Cezar pe APCR eram departe acum .....
Nu stiu cum dracu ai facut dar la pesemne singura sedinta serioasa a APCR l-ai promovat pe Costel ....si acum iti pare rau ???????????

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si Filimoane iti mai zic ceva --- ca tot te-ai bagat in seama cu ceva vreme in urma , legat de sponsorii cu numerele 9-12 de pe lista ta de echipa si ai jignit la greu pe oricine nu sta capra la frana ta !!!
Prefer sa incurajez prieteni buni , cu redundanta dovedita pe termen lung , decit sa imi pun sperantele in cineva care te arde in candela la primul obstacol ......Iar tu Vlade , esti campion la acest ultim aspect ... Nu te supara , chestie valabila si pentru mine si pentru toata lumea , sa stii ca soarele rasare si maine si apune la fel .. chiar daca unul dintre noi nu mai este .

mircea pancu

Mesaj de mircea pancu »

Vladut Mateianu scrie:PRECIZARE

Clubul Senior a anuntat ca se retrage de dinainte sa inceapa acest circ, la care se stia de dinainte ca finala va fi la Tancabesti. ( de altfel o balta fara mult peste si cu latimi de sute de metri, asemanatoare cu cea din Italia :oops: )
Si s-a retras fara mari regrete. Poate doar cu pareri de rau din partea pescarilor deoarece au asistat neputinciosi cum le-a fost ingradit dreptul de a participa la un CN cinstit.

In alta ordine de idei, cinstitul conducator Stanila a gasit de cuvinta sa nu ii primeasca pe colegii nostri de la Natural Carp la CN, motivand ca sunt infractori si ca nu au platit la timp taxa.... :roll: :oops:
Asa ca , lotul Natural Carp va participa in locul nostru, pe locul achitat inainte de data anuntata ca termen limita.

Si ca sa va dati seama cat de disperat era Stanila sa iasa finala la Tancabesti, azi, dupa ce i-am explicat ca un vot corect se desfasoara ca in politica ( adica daca sunt mai multe candidate si niciuna nu obtine peste 50% din primul tur, primele 2 clasate intra in turul 2) a hotarat (fara sa intrebe pe nimeni !) ca cine are voturi mai multe sa castige din prima ! :oops: Logic, deoarece stia ca votantii Tancabesti sunt aceiasi, iar restul voturilor adunate iar fi invins..... Si nu mai avea de incasat prima de victorie ! :mrgreen:

Asa ca, refuz sa mai fac parte din aceasta asociatie (si asta datorita conducatorilor ), va asigur ca acesta este doar inceputul, sa nu va mire nimic din ce va urma.....

Fir intins la CN celor corecti , celor care vor doar sa pescuiasca si sa castige pe balta.
Foarte bine argumentata este postarea ta Vladut, intradevar Tancabestiul n-are nimic in comun cu balta din Italia decat faptul ca in ambele balti exista crap. Este pacat dupa parerea mea ca si prima etapa cat si finala sa se dispute pe Tancabesti din acest punct de vedere. In rest, mi se pare ciudat faptul ca la celelalte nemultumiri si acuze pe care le aduci v.a.v. de diversi din A.P.C.R., nu vine nimeni cu comentarii care sa sustina cele spuse de tine. Atunci intrebarea mea este: chiar spui baliverne sau chiar n-are nimeni tupeu, dintre cei in cunostinta de cauza, sa sustina ceea ce susti tu? Este o situatie foarte ciudata, deoarece in cazul in care ai avea dreptate, si nu ia nimeni atitudine dintre cei in cunostinta => o mocirla de CN la care sincer n-as mai vrea sa fiu partas. Iar daca nu este adevarat ceea ce spui, atunci al tau sa fie pacatul.
Sarbatori fericite!
CSP FREECARP DEVA

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Foarte bine argumentata este postarea ta Vladut, intradevar Tancabestiul n-are nimic in comun cu balta din Italia decat faptul ca in ambele balti exista crap. Este pacat dupa parerea mea ca si prima etapa cat si finala sa se dispute pe Tancabesti din acest punct de vedere. In rest, mi se pare ciudat faptul ca la celelalte nemultumiri si acuze pe care le aduci v.a.v. de diversi din A.P.C.R., nu vine nimeni cu comentarii care sa sustina cele spuse de tine. Atunci intrebarea mea este: chiar spui baliverne sau chiar n-are nimeni tupeu, dintre cei in cunostinta de cauza, sa sustina ceea ce susti tu? Este o situatie foarte ciudata, deoarece in cazul in care ai avea dreptate, si nu ia nimeni atitudine dintre cei in cunostinta => o mocirla de CN la care sincer n-as mai vrea sa fiu partas. Iar daca nu este adevarat ceea ce spui, atunci al tau sa fie pacatul.
Sarbatori fericite![/quote]

La ce agurmente te referi MIRCEA , crezi ca cineva vorbeste de dragul de a vorbi , sunt lucruri care se petrec in acest fenomen si deocamdata nu exista un sef sau o persoana sa faca numai lucruri bune si toate decizile sa fie luate in interesul pescarului .Eu nu spun ca nu sunt oameni care fac lucruri bune inclusiv stanila dar daca faci una buna si 15 rele nu se compeseaza ar trebuii sa fie 15 bune si una rea .Nu te poti baza pe tupeu ca nu ajuti cu nimic , stai linistit ca sunt multe pers cu tupeu dar nu ajuta pe nimeni . Cu mocirla nu stiu ce sa-ti spun dar te asigur ca vladut este in masura sa vorbeasca de acest fenomen .
lacul Draghiceni jud. olt

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Simescu

pesemne ca il cunosti de multa vreme pe Vladut .... :roll: Cind zic multa vreme inseamna ceva ani multi , nu 5-6 luni ... de cind scrii tu pe aici pe Forum .
Ca sa vorbesc pe limba ta - inteleg ca pariezi toti banii pe el ... ( gen braila sau cum dracu se mai cheama liniutzele astea .. ) . Poti dezvolta tu competentele lui Vladut cu privire la subiectul in speta ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”