Ești sigur? Clubul din care faci parte este afiliat la federație. Te retragi?Madalin007 scrie: ...eu nu mi-as calca pe orgoliu,restul e treaba lor!!!

Moderator: gor965
Ești sigur? Clubul din care faci parte este afiliat la federație. Te retragi?Madalin007 scrie: ...eu nu mi-as calca pe orgoliu,restul e treaba lor!!!
Nici eu.Popescu Stefan scrie:Ești sigur? Clubul din care faci parte este afiliat la federație. Te retragi?Madalin007 scrie: ...eu nu mi-as calca pe orgoliu,restul e treaba lor!!!
Da' auz popescule..ia zi tu o competitie d-aia siinternationala si oficiala unde sa te intereb aia de federatie cu cis, club cu cis, balastiera cu cis, bambina cu cis si ce cis..masii iti mai trebe tie ca sa fii oficial.Popescu Stefan scrie:cei care vor să participe la competiții oficiale interne și internaționale.
Popescu Stefan scrie:Nu-mi fac griji din această cauză. Pescarii de crap o să mă caute ei pe mine. Bineînțeles, cei care vor să participe la competiții oficiale interne și internaționale. Dacă vă veți menține pe această poziție, veți deveni niște simple amintiri. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre voi.
da,si care-i treaba daca este afiliat la federatie?daca va fi nevoie ma retrag(sa tineti minte ca pe mine in acest club nu ma tine o hartie ci colectivul lui) ...............v-am cunoscut personal la Doripesco si mi-a fost de ajuns.Popescu Stefan scrie:Ești sigur? Clubul din care faci parte este afiliat la federație. Te retragi?Madalin007 scrie: ...eu nu mi-as calca pe orgoliu,restul e treaba lor!!!
Ai nevoie de medicamente,medicamente ,pastileeee,pastilee mai tare ca VadimPopescu Stefan scrie:Nu-mi fac griji din această cauză. Pescarii de crap o să mă caute ei pe mine. Bineînțeles, cei care vor să participe la competiții oficiale interne și internaționale. Dacă vă veți menține pe această poziție, veți deveni niște simple amintiri. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre voi.
O rugaminte :Popescu Stefan scrie:Asta e. Dragoste cu forța nu se poate. Dar am așa o presimțire că pescarii de crap o să-și calce pe orgolii.Madalin007 scrie:........dar nici cu dumneavoastraPopescu Stefan scrie:Nu-mi fac griji din această cauză. Pescarii de crap o să mă caute ei pe mine. Bineînțeles, cei care vor să participe la competiții oficiale interne și internaționale. Dacă vă veți menține pe această poziție, veți deveni niște simple amintiri. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre voi.![]()
![]()
Crezi?
PS Se pare că totuși pescuitul sportiv oficial începe cu mine. Indiferent ce se va întâmpla. Nimeni nu-mi poate contesta dreptul de a fi fondatorul federatiei sportive de pescuit. Mă înșel?