Moderator: gor965
eu de 3 ani astept sa reusesti ce ti-ai propus - un club reprezentativ, care sa ia campionatul, pe care sa-l conduci la mondiale si cu care sa reusesti ce nu am reusit eu. cel putin asa mi-ai promis.Vladut Mateianu scrie: Altfel, vom vedea daca pot sau nu sa fac ce mi-am propus....
cunoscand semnificatia cuvantului, am folosit acel "putin"...poate am exagerat, mai bine spuneam ca exista o neconcordanta intre ce spui aici si ce ai scris acolo...andrei vladeanu scrie:cornel
demagogia este o metodă de înșelare a publicului prin promisiuni mincinoase și discursuri bombastice
nu se pune aici problema de asa ceva, pentru ca proiectul de buget prezentat la agvps nu a ajuns (trimis de noi) decat la teodor bentu, seful de la competitii.
prin urmare, nu se pune problema de vreun demers de influentare a votului.
impreunna cu stanila costel am trecut tancabestiul in mansa a 2 a, ca CEA MAI IEFTINA VARIANTA dintre cele existente.
asta este adevarul.
costurile etapei sunt cele mai mici datorita distantei fata de bucuresti - in primul rand - (este vorba de costuri deplasare arbitrii si oficiali) si a facilitatilor de acolocornelserbu scrie: cunoscand semnificatia cuvantului, am folosit acel "putin"...poate am exagerat, mai bine spuneam ca exista o neconcordanta intre ce spui aici si ce ai scris acolo...
raspunsul tau, ca tancabestiul e cea mai ieftina varianta, nu-l inteleg...poate daca ai dezvolta putin as fi lamurit.
care este filozofia (pt ca vorbesti de idei) amenintarii tale potrivit careia ca o sa vedem daca reusesti tu ce ti-ai propus, ca mie imi scapa?!Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva Andrei. Scopul acestui topic era sa discutam idei, nu persoane......
Altfel , ii tavaleam eu putin pe cei care inca mai cred in mos craciun si asculta comenzile de la "centru"....E Cornele ?
cunosti pe naibaVladut Mateianu scrie: Iar despre sustinerea ta ptr Tancabesti(sau nu), las-o moarta..... te cunosc prea bine.