PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Mesaj de Gabi Tomulescu »

oanavictor scrie:
in mod clar o selectionata cu cei mai valorosi pescari din primele 3 locuri ar aduce romaniei medalia de aur

1 PARASCHIV EMILIAN -NELU CAPITANU
2 SORIN RUDEANU -VASILE IVAN
3 VALI MARTOIU -CLAUDIU LUCACS
4 DAN MITRANESCU -FLORIN MIREA
5 GABI TOMULESCU .......... singur ,el nu are nici un contracandidat ,uitativa numai la semnatura :lol:
Asta doar in conditiile de anul acesta ......unde lacul corbu le cade ca o manusa celor mai sus mentionati ........daca se vrea .......poate se .........poate !
ia uitati-va ma cine a ajuns sa faca propuneri de selectionate...stai bre frumos ca te apuca vreun junghi.

o mai ti minte p'aia ; "aruncati tot in apa"...nada, corturi, scaune...tot. pana maine sa nu mai ramana nimic. :D :D :D :D

cat despre participarea mea la Campionatul Mondial de anul asta nu-ti face probleme...merg cu Carping.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

Vladut Mateianu scrie:Pai de unde bani mai George ? De la escroc ? :roll: :lol:
Normal de cel care a incasat bani :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Care era problema daca toate cluburile de la locul 5 in sus primeau 5 puncte ?

Acum ce facem ? Obligam abuziv cel putin 12 cluburi sa participe fara nicio sansa ! Ba mai mult ii pui sa scoata zeci de milioane din buzunar sa se lupte pentru titlul de "capra" sau " disperat". Atat timp cat nu ai nimic de castigat orice rezultat asa iti este interpretat.

Stau si ma intreb de cateva zile : Daca la urmatoarea etapa cad langa Capitanu sau Paraschiv ce fac ? Daca cumva ma depasesc, toate forumurile vor avea o noua "capra" , iar daca le iau puncte am sa fiu un "disperat" pentru tot lotul Baricada unde absolut toti imi sunt amici si prieteni .

Sunt situatii asemanatoare pentru multi pescari ( cluburi) prietene ... ( Varianta mea a fost un simplu exemplu pentru ca nici nu ii cunosc pe cei de la Baricada ... 8) )

Cu ce inima pot sa pregatesc eu concursul asta ?

Daca noi "gloata" aveam 5 puncte , toti ne prezentam fara sa mai inventeze organizatorul forme de constrangere , toti pescuiam la cel mai puternic nivel pentru ca se puteau intoarce rezultate. Acum , datorita motivarii ,vom avea aceleasi trei loturi pe primele pozitii, eventual cu schimbari intre ele in functie de ce "capre" sau "disperati" au avut in standurile vecine .

Mai bine era o singura etapa si gata ... :?

florian

Mesaj de florian »

trebuia facut de la inceput sistemul eliminatoriu,in finala sa ramana un nr de echipe cu sanse reale l-a castigarea CN.Acum cu sistemul asta de punctaj cu singuranta o sa fie mai rau ca la inceput.treaba cu divizia A si divizia B nu tine.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

shimanobig scrie:
oanavictor scrie:
matei1971 scrie:Raman la parerea ca lotul national trebuie sa aiba un selectioner care sa faca echipa in urma desfasurarii campionatului national, la fel ca in toate sporturile de echipa! Nu cred ca Africa de Sud sau Anglia procedeaza altfel! Dar noi vrem neaparat sa reinventam apa calda sau mersul pe jos. Ia ganditi ce echipa am avea in urma unei selectii de la echipele clasate pe primele locuri!
in mod clar o selectionata cu cei mai valorosi pescari din primele 3 locuri ar aduce romaniei medalia de aur

1 PARASCHIV EMILIAN -NELU CAPITANU
2 SORIN RUDEANU -VASILE IVAN
3 VALI MARTOIU -CLAUDIU LUCACS
4 DAN MITRANESCU -FLORIN MIREA
5 GABI TOMULESCU .......... singur ,el nu are nici un contracandidat ,uitativa numai la semnatura :lol:
Asta doar in conditiile de anul acesta ......unde lacul corbu le cade ca o manusa celor mai sus mentionati ........daca se vrea .......poate se .........poate !
AHHHHHHHH NEA VICTORE, PE MIYAGI IL UITI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SAU SECTANTII NU AU VOIE? :roll:
Cum sa ma uite Mah?! Sau tu vezi acolo la pozitia 5 doar Gabi Tomulescu si dup-aia puncte, puncte?:)
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Eu m-as baga la un CN, posibil in viitor in urmatoarele conditii:
1. Sa debuteze cu pescuitul individual. Gen "Rezistenta" de la Doripesco care sa se desfasoare pe mai multe etape prin eliminare, in prima faza, iar in cea de-a doua cei ce vor ramane sa intre pe grile in loturi decise de consiliul de management al CN-ului respectiv. La modul asta se vor vedea in mod real si absolut valorile pescuitului. Si la individual si pe echipe, unde cei mai buni cu adevarat vor fi uniti, competitivi, morali si direct interesati de finalizare. Tot la modul asta se vor exclude si suspiciunile brailelor, non combaturilor, favoritismelor, excrocheriilor etc.
2. In conditiile in care voi avea un sponsor absolut determinat sa investeasca in participarea si implicit castigarea CN-ului, ba chiar si a CM-ului ( doar in situatia asta imi voi schimba si semnatura ) :roll: .
Sa nu-mi sariti la grumaz ca am vazut astfel de cazuri.
3. Atata timp cat se va mentine sistemul asta de departajare a pescarilor performanti de cei mai putin potenti :mrgreen: . Aduceti-va aminte ca cu propunerea asta mi-am pus eu streangul de gat inca de la inceput aici pe forum in urma cu vreo 3 ani, dar iata ca acum se joaca pe ea. :wink:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Altfel ma voi lovi la un moment dat sau altul de ceea ce a zis Dan. Din cauze financiare sa nu mai aiba rost sa continui o implicare gata aprofundata si sa pun in dificultate siuatia de ansamblu a competitiei. De-asta trebuie mentinuta departajarea pe divizii fiindca odata ajuns in Divizia granzilor mai greu se pune problema sa te lase bugetul.
Intr-o alta ordine de idei uitati-va inca odata la spinning. De cand au adoptat sistemul asta, in urma cu cativa ani, avem lot national care puncteaza tot timpul pe unde merge. Sunt vicecampioni mondiali en titre :wink: .
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Cornele,mai usor ca te pun astia pastor peste pescuit :D
si sa vezi atunci salam......
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:
Dan Badarcea scrie:Selectioner, Oana Victor :lol: :lol:
daneee.......iti arde de caterinca iar purceaua e moarta in cotet ......si cu curu in usa :lol:
manager nu poate fi decat cristi rudeanu .......vorbeste el cu niste matematicieni ...........mai scoate c18,a 7 si b 17 din joben si de antrenor nu avem nevoie ca avem valoare !
Nea Victore nu-mi prea arde de caterinca,numai ca in momentul asta nu se pune problema unei selectionate sau a unui selectioner.
CN-ul asta a avut o singura miza,locul unu la CM.
Cata materie cenusie sa ai,sa poti gandi o aberatie asa mare,sa faci o selectionata din primele trei clasate,sau ma rog,unii numara din doi in doi. :?:
Dpmdv as vrea sa mearga cei mai buni sa reprezinte Romania la CM,numai ca dupa sistemul gandit de niste minti luminate nu se mai poate acum.
Daca CN-ul ar fi avut o miza,sa spunem premii in bani,sau nada sau ce dracu ar mai fi putut fi pus ca miza....da, s-ar fi putut pune problema unei selectionate,dar in situatia noastra de acum,LA revedere!!! va spunem la revedere!!! :D
Si in situatia de mai sus nu stiu cate loturi s-ar fi inscris. :wink:
Iar pentru selectioneri astia ocazionali,o echipa nationala nu se face doar din jucatorii primelor trei cluburi clasate. :wink:
In rest, va pup pe portofele,ca unele or sa se ingroase zilele urmatoare :lol: :lol:
Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Badarcea scrie:Cornele,mai usor ca te pun astia pastor peste pescuit :D
si sa vezi atunci salam......
Acolo in mod sigur n-am s-ajung. Asta garantat. Nu ca n-as fi-n stare, da` cat timp sunt "legat" n-am voie :roll: , iar salamu` nu merge cu vin :wink: si pentru palinca am clisa cu shoru` moale, nu prea tare afumata, in podu` casei :D .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”