E simplu. Si pe mine m-ai diclit ca si pe Val. De ce nu mi-as folosi capu` can` dau de senatori?Andrei I scrie:Chiar nu inteleg cum te-ai gandit tu BAH ca as putea sa fac aluzie la tine...te pomenesti ca ... ti-ai folosit capul?!

Moderator: gor965
E simplu. Si pe mine m-ai diclit ca si pe Val. De ce nu mi-as folosi capu` can` dau de senatori?Andrei I scrie:Chiar nu inteleg cum te-ai gandit tu BAH ca as putea sa fac aluzie la tine...te pomenesti ca ... ti-ai folosit capul?!
Io as prefera sa fiu mercenar decat traseist. De ce iti faci griji de masa de manevra? Vrei calitate? Cumperi lucruri bune.RSC scrie:Trecerea la 2 divizii o sa duca la migrarea pescarilor din cluburile retrogradate catre cluburile din prima divizie. Anul urmator o sa fie o migrare de la cluburile retrogradate catre cele promovate: deci o sa avem aceeasi pescari, dar in cluburi diferite , in fiecare an. In felul acesta multe cluburi o sa dispara si, implicit, numarul pescarilor de competitie poate sa scada....SE URMARESTE OARE REDUCEREA NUMARULUI DE PESCARI DE COMPETITIE??!!
Reglementati intai statutul pescarului de competitie si apoi introduceti diviziile valorice,altfel osa ingropati jumatate din fenomen.
miyagi scrie:Cine ejti tu sa-mi ceri mie socoteala?vioril scrie:pt Miyagi :
Ce ai facut tu in pescuitul de competitie din Romania in comparatie cu Florentin ?
Dovedeste ca esti cu mult superior lui ! poti ?
Si aici nu incerc sa-i i-au apararea
A dormit si la un arbitraj.Razvan Ulmeanu scrie: Lasa ca ai dormit la un concurs, altceva......
Daca n-ai fost acolo Ionut nu faci altceva decat sa raspandesti niste barfe. La primul concurs in care ma vei arbitra o sa-ti spun povestea deciziei mele de a renunta la arbitraj, in acel moment. Da` ai dreptate. E destul de savuroasa.Sionut scrie:A dormit si la un arbitraj.Razvan Ulmeanu scrie: Lasa ca ai dormit la un concurs, altceva......
Cam asa e Razvane. Am mai multe interese personale care ma fac sa postez pe-aici. Pentru ca sunt personale n-am sa dau socoteala nimanui. Daca n-as fi vrut la cn n-as fi postat. Destul de logic si-ntr-un limbaj adecvat? Daca nu zi-mi si ma mai straduiesc atata timp cat interlocutorul merita. Daca vreau la concursuri?!!!!!!!! Am participat la acel concurs despre care s-a facut tam tam pe banii mei, iar daca as fi dormit as fi facut-o pe banii mei. Tu ai fost acolo? Bineinteles ca nu ca ai alt nivel. Te felicit si invidiez pentru asta, dar la fel cum i-am spus si lui Ionut, arunci si tu cu niste vorbe auzite ca sa-ti aperi colegul. Iarasi punct pentru tine. De data asta, insa. Pana atunci mai participasem la cateva concursuri de casa. De atunci incerc "sa ies din casa" ca sa joc si eu intr-o oarecare liga. "Divizia B" sa-i zicem. Pentru asta: anul asta am participat si eu la Castingul Hakuyo, in iarna. Sa vad cam ce presupune lansatul de performanta. Apoi am participat la Crapmania unde, multumita partenerului meu care a fost leader am avut si sansa la un moment dat sa conducem balta totodata sa detinem si captura baltii. Uita-te pe topicurile respective daca nu esti la curent cu asta. Bine! Au fost niste simple experiente in viziunea unora, dar pentru un debutant ca mine conteaza la fel cum conteaza absolut toata viata competitionala de la noi din tara. Au mai fost inca vreo 3 concursuri, dar tot de casa si nu le mai detaliez, dar la fel, pe mine ma dezvolta ca pescar de competitie.Razvan Ulmeanu scrie:miyago,
Sa imi vada postarea Ionita, daca inteleg de ce postezi tu pe aici.
Ai vreun motiv ascuns? Vrei la cn? Vrei la concursuri? Care o motivul pentru care postezi intr-un dialect de kakat ideii si solutii?
P.S. Faptul ca ai baut un sprit la copca cu baietii, nu inseamna absolut nimic. Ca sa stii asa.... Iar Iuga a facut ceva in pescuit. Tu ce dreaku ai facut? Lasa ca ai dormit la un concurs, altceva......
Sunt mai limitat decat atat "prietene". Sunt limitat la propriile mele interese in pescuitul asta competitional, iar daca tu esti la un nivel superior mie te felicit. La timpul potrivit poate voi invata ceva de la tine in mod direct si nu de la cei carora le iei tu apararea, indiferent de motivele pe care le ai. Nu ti-am zis degeaba ca nu-ti dau socoteala chiar daca esti membru CarpZone.vioril scrie:miyagi scrie:Cine ejti tu sa-mi ceri mie socoteala?vioril scrie:pt Miyagi :
Ce ai facut tu in pescuitul de competitie din Romania in comparatie cu Florentin ?
Dovedeste ca esti cu mult superior lui ! poti ?
Si aici nu incerc sa-i i-au apararea
Prietene , sincer nu-mi permit sa mai continui acest dialog cu tine si sa ma cobor la nivelul tau . Cu tot respectul : esti limitat la calculatorul tau . Fire intinse in cazul in care te apuci de pescuit ! ! !
shimanobig scrie:Myiagy te sustin neconditionat.
Vioril :ESTI UN SECTANT TU SI SECTANTII TAI DE LA CARP ZONE IN FRUNTE CU MAXX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In rest......NUMAI DE BINE