Moderator: gor965
gabi scrie:@ Alexandru
salutul este o dovada de respect nu de bun simt...
e afla ca eu nu te respect absolut deloc...deci sa nu te mai obosesti.
Vladut Mateianu scrie:@gabi
Vad ca te activezi din ce in ce mai tare, cu cat se face mai tarziu..... si risti sa transformi topicul intr-un monolog, stiu ca ai timp mult liber, dar cam exagerezi ! Nu uita o vorba : respecta ca sa fi respectat. Sau ti-a injectat creierii escrocul Rudeanu ?
PS Banii i-am lasat la camping, la receptie. Si acum te las, ma asteapta baietii sa facem planul ptr mansa 3, venim toti sa te felicitam la final.
gabi scrie:@ Alexandru
nu mai insista...nu trebuie sa te respect, corect, nici nu ai nevoie de respectul meu.
dar gestul meu a fost ca sa te faca sa intelegi ca imi esti indiferent.
si acum in scris iti spun acelasi lucru...iar daca nu vrei sa te mai simti jignit alta data nu mai intinde mana...la mine.
nu e simlu?
declarat ...totul pe fata.
Alexandru Mihai scrie:gabi scrie:@ Alexandru
nu mai insista...nu trebuie sa te respect, corect, nici nu ai nevoie de respectul meu.
dar gestul meu a fost ca sa te faca sa intelegi ca imi esti indiferent.
si acum in scris iti spun acelasi lucru...iar daca nu vrei sa te mai simti jignit alta data nu mai intinde mana...la mine.
nu e simlu?
declarat ...totul pe fata.
...pai de unde ai dedus tu ca eu as mai intinde a doua oara mana unuia care mi-a refuzat salutul o data...
...stai calm ca nu esti atat de important cum te crezi...daca e totul pe fata...
ps: nu te mai obosi sa imi raspunzi...am inteles mesajul tau...
pa