Moderator: gor965
Corect . B-urile mici sunt slabe, C-urile mici la fel, ia C17 poate fi cotat ca si cap de sector !barbumarius scrie:@George
Parerea mea ca Varianta 1-Grila 1, este mult prea dezechilibrata. "B"-urile mici in acceasi grila cu "C"-urile din golf nu pot merge impreuna.
Pai eu trebuie sa fac sectoarele?Sunt eu organizator?Sa le faca organizatorul in baza regulamentului CIPS care nu cred ca spune 4 standuri da apoi facem pauza un stand ca nu ne place locul.Vladut Mateianu scrie:Ce treaba are regulamentul CIPS cu efectuarea sectoarelor ?
Faci tu sectoarele atunci si iti asumi consecintele ?
Felicitari......cand se respecta regulamentul nu au cum sa apara discutii.Vladut Mateianu scrie:Maine dimineata trebuie sa trimit la Corbu varianta finala, sa pregateasca standurile.
Ideea cu spargerea sectorului in 2 este buna dpdv al pescuitului, dar nu este legala. Trebuie sa fie 3 sectoare, cu distante intre 40 si 100 m intre standuri.
Deci, varianta finala nu are cum sa fie decat varianta 1. Regulamentar.
Varianta finala :
A8-A9-A10-A11-A12-A13-A14-A15-A16-A17-A18-A19
B4-B5-B6-B7-B8-B9-B10-B11-B12-B13-B14-B15
C13-C14-C15-C17-C18-C19-C20-C21-C22-C23-C24-C25
Mai exact, care nu merg impreuna ? ... sa incerc sa schimb standurile sa vad daca se poate (fara sa am duble invecinari).barbumarius scrie:@George
Parerea mea ca Varianta 1-Grila 1, este mult prea dezechilibrata. "B"-urile mici in acceasi grila cu "C"-urile din golf nu pot merge impreuna.
Pai dupa mine C15 cu B4 si C14 cu B6. Dar am vazut ca le-ai combinat altfel in grila 2gor965 scrie:Mai exact, care nu merg impreuna ? ... sa incerc sa schimb standurile sa vad daca se poate (fara sa am duble invecinari).barbumarius scrie:@George
Asta cum t-i se pare (am dat ptr. B-uri mici niste C-uri mai mari):barbumarius scrie:
Pai dupa mine C15 cu B4 si C14 cu B6. Dar am vazut ca le-ai combinat altfel in grila 2
E cap de sector, nu ai cum sa-i dai alta valoare. Noi stim ca unele standuri sunt bune si altele sunt slabe dar pe criteriu zonal, folosit de CIPS, standurile isi au valoarea in functie de pozitia in sector !ENERGY CARP scrie:La grila 1 C 13 E O MARE PROBLEMA COTATA CU 1 PUNCT