Moderator: gor965
Salut Vladut.Cine a hotarat sa se prelungeasca termenul de achitare a taxei si de ce?Nici noi nu am vrut C.N. cu patru echipe in toamna cand am votat sa se tina anul asta campionatul.Poate e mai bine sa se tina cu 2 echipe sa se invete lumea minte, sa nu mai facem campionate pe genunchi.Cei care au hotarat si votat acest campionat ce scuza au de a nu plati?Nu poti sa spui ca nu au stiut ca doar ei au hotarat detaliile.Vladut Mateianu scrie:Sunt convins ca multi au uitat, dar haideti sa lasam carcotelile si sa rezolvam situatia. De joi pana duminica sunt la targ, se poate plati acolo !
Rog cluburile sa achite toata suma pana pe data de 25.03.2015.Vladut Mateianu scrie:Avansul necesar inscrierii unui lot la prima etapa este de 500 de lei. Data limita de achitare a avansului este 1 februarie 2015 (plata avansului tine loc si de inscriere). Avansul nu este returnabil. Data limita de achitare a diferentei taxei de participare este 15 martie 2015.
Pana pe 15 martie, nu au achitat decat CS Carp United si CS Senzor taxa completa.
Nu vreau sa dau nastere unei polemici, nici nu vreau ca CN-ul sa se joace in 2, dar nici nu putem continua in modul acesta !
Asa ca trebuie repede gasite solutii, eu as propune prelungirea perioadei pana pe 25 martie, cu amendamentul ca loturile care nu fac plata sa fie considerate neinscrise.