PROGRAM PRIMA MANSA A C.N. 2012 AGVPS - 14.06 - 17.06

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: PROGRAM PRIMA MANSA A C.N. 2012 AGVPS - 14.06 - 17.06

Mesaj de Marian Constantin »

Intrebarea ar fi .... daca se mai poate schimba sistemul de punctare si dupa aia vedem de voturile capitanilor ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Marian Constantin scrie:Intrebarea ar fi .... daca se mai poate schimba sistemul de punctare si dupa aia vedem de voturile capitanilor ...
Schimbarea este benefica pentru toate cluburile, nu vad de ce nu se poate schimba.Nu exista motiv intemeiat de a nu se schimba ceva ce este in folosul tuturor.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

marin laurentiu scrie:
In ansamblu :
ECHIPA A 2-3-3 2-3-3 4-4-4
ECHIPA B 4-4-4 4-4-4 1-1-1
Mi se par destul de ..egale valoric cele 2 loturi...si nu vad de ce nu ar fi corect sa castige echipa care reuseste acel 1-1-1 :wink:
Aparent sunt egale cu un mic avantaj pentru echipa B care conform actualului sistem de punctare castiga , dar echipa A este batuta o singura data in 3 manse de o singura echipa , pe cand echipa B este batuta de pana la 7 echipe in aceleasi etape ! :wink:
marin laurentiu scrie:mergand mai departe si simuland si c punctaj pe fiecare etapa in parte ar putea exista cazul urmator,pastrand aceleasi linii de clasament:
ECHIPA A cu linia de clasament 2-3-3 in prima etapa ar putea obtine un locul 2 pe etapa siimplicit 2 puncte...in a doua etapa idem,iar in a 3 etapa cu 4-4-4 sa zicem un loc 3 si implicit 3 puncte...in total ar avea 2+2+3 = 8 punte
ECHIPA B cu 4-4-4 in prima etapa,locul 3 si 3 pct..in a doua idem,iar in a treia etapa cu 1-1-1 in mod cert locul 1 si implicit 1 punct...in total ar avea :3+3+1 = 7 puncte si tot ECHIPA B iese in castig! :wink:
Chiar daca exista o mica gresala in exemplu ( 2+2+3 ) am inteles ideea . Numai ca acest caz nu elimina situatiile de mai sus total nejustificate.
marin laurentiu scrie:cu toate astea ,eu personal as merge pe criteriul punctajului in functie de locul ocupat in fiecare etapa in parte...pana la urma sant 3 concursuri distincte ,fiecare cu podiumul lui...nu ar fi rau sa existe si niste cupe :wink:
Corect ... si se elimina situatiile care pot dezavantaja sau avantaja unele echipe fara logica .
marin laurentiu scrie:ps: am auzit ca te pricepi la sah...poate te prind pe balta in vreo pasa cand nu ai activitate sa te provoc la o partida...nu am mai jucat de vreo 10 ani dar cred ca tot te bat grav :lol: :lol: :lol:...macar la sah daca la pescuit n-am sanse :lol: :lol: :lol:
In pescuit macar aveai sansa locului ... :wink: :D
Cu cea mai mare placere joc. :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: Si mai sunt cateva puncte de regulament care trebuiesc discutate, trebuie sa iasa cel mai bine organizat CN de pana acum.
Sincer, dupa cum vad totala lipsa de comunicare, ma indoiesc. Pe cine sa intrebam? Ca vad ca organizatorul (AGVPS prin presedintele subcomisiei de crap) nu raspunde.

Era mai bina in anii precedenti. Sedintele si certurile incepeau din Decembrie, si toata lumea injura APCR-ul. Acum pe cine injuram??? Ca n-avem pe cine. Dl Orhei, cu toata stima, nu prea se ocupa de bunul mers al competitiei.

O sa ajungem la sedinta capitanilor care o sa se incheie mai mult ca sigur dupa miezul noptii :evil:

Nu inteleg la ce te referi. La sedinta tehnica de la Agvps am discutat cam despre toate problemele, multe puncte rezolvandu-se pe loc. Clubul Ovidius a fost reprezentat de Dan Badarcea. Deci ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Dan Mitranescu scrie:
marin laurentiu scrie:
In ansamblu :
ECHIPA A 2-3-3 2-3-3 4-4-4
ECHIPA B 4-4-4 4-4-4 1-1-1
Mi se par destul de ..egale valoric cele 2 loturi...si nu vad de ce nu ar fi corect sa castige echipa care reuseste acel 1-1-1 :wink:
Aparent sunt egale cu un mic avantaj pentru echipa B care conform actualului sistem de punctare castiga , dar echipa A este batuta o singura data in 3 manse de o singura echipa , pe cand echipa B este batuta de pana la 7 echipe in aceleasi etape ! :wink:
2 x 1, 3 x 2, 3 x 3, 3 x 4, 3 x 5

2 + 1 + 2 = 5 puncte

1 + 4 + 3 = 8 puncte

3 + 2 + 4 = 9 puncte

4 + 3 + 5 = 10 puncte

1 + 5 + 5 = 11 puncte

Echipa B nu are cum sa fie pe locul 8 cu un punctaj de 12 puncte. Iar echipa A cu 2-3-3 puncte nu este neaparat pe locul 2. :)

Desi amandoua par egale ca sistem de punctare, mai corecta mi se pare abordarea cu clasamente separate.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Pe Liga de Crap este prezentat modul in care se face punctajul.
Nu se schimba nici o prevedere a Regulamentului CIPS/FIPS.

Presedinte Subcomisie de pescuit sportiv la CRAP - AGVPS
Oliviu Orhei

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Ar fi bine sa-l postezi si aici, pescarii de competitie sunt prezentiin proportie de 99% pe acest site ! :wink:
Iar Agvps-ul ar trebui sa informeze din timp competitorii asupra deciziilor luate. Si cat mai public cu putinta.... :wink:
CS SENZOR

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Modul de punctare :

"MODUL DE PUNCTARE SI DE INTOCMIRE AL CLASAMENTULUI – conform Regulament FIPS-CIPS, cu acumularea punctelor din fiecare mansa. Lotul care va acumula cele mai putine puncte va fi declarat CAMPION NATIONAL urmand a reprezenta ROMANIA la Campionatul Mondial 2012"

Daca lotul x(PESCAR) termina in prima etapa pe sectorul A -loc 5 ,sector B -LOC 4 -sector C-loc 15 are 24 puncte
Daca lotul x(PESCAR) termina in etapa doi pe sectorul A -loc 2 ,sector B -LOC 6 -sector C-loc 4 are 12 puncte
Daca lotul x(PESCAR) terminain etapa trei pe sectorul A -loc 9 ,sector B -LOC 1 -sector C-loc 2 are 11 puncte

la final lotul X(PESCAR) are la final 24 + 12 + 11 = 47 puncte acumulate si cei cu punctajul cel mai mic sunt castigatori.

Presedinte Subcomisie de pescuit sportiv la CRAP - AGVPS
Oliviu Orhei

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Ok, foarte clar. Multumesc.
CS SENZOR

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Am inceput sa citesc mai atent noul regulament OFICIAL CIPS ed pentru competitii pe natiuni si pana acum mi/a sarit in ochi :

Putem pescui si cu mai mult de 4 lansete simultan ca nu este pe lista de sanctiuni

punctul 18 nu este sanctiune .

si punctul 35 cartonas rosu -eliminare pentru ce ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”