Moderator: gor965
Schimbarea este benefica pentru toate cluburile, nu vad de ce nu se poate schimba.Nu exista motiv intemeiat de a nu se schimba ceva ce este in folosul tuturor.Marian Constantin scrie:Intrebarea ar fi .... daca se mai poate schimba sistemul de punctare si dupa aia vedem de voturile capitanilor ...
Aparent sunt egale cu un mic avantaj pentru echipa B care conform actualului sistem de punctare castiga , dar echipa A este batuta o singura data in 3 manse de o singura echipa , pe cand echipa B este batuta de pana la 7 echipe in aceleasi etape !marin laurentiu scrie:
In ansamblu :
ECHIPA A 2-3-3 2-3-3 4-4-4
ECHIPA B 4-4-4 4-4-4 1-1-1
Mi se par destul de ..egale valoric cele 2 loturi...si nu vad de ce nu ar fi corect sa castige echipa care reuseste acel 1-1-1![]()
Chiar daca exista o mica gresala in exemplu ( 2+2+3 ) am inteles ideea . Numai ca acest caz nu elimina situatiile de mai sus total nejustificate.marin laurentiu scrie:mergand mai departe si simuland si c punctaj pe fiecare etapa in parte ar putea exista cazul urmator,pastrand aceleasi linii de clasament:
ECHIPA A cu linia de clasament 2-3-3 in prima etapa ar putea obtine un locul 2 pe etapa siimplicit 2 puncte...in a doua etapa idem,iar in a 3 etapa cu 4-4-4 sa zicem un loc 3 si implicit 3 puncte...in total ar avea 2+2+3 = 8 punte
ECHIPA B cu 4-4-4 in prima etapa,locul 3 si 3 pct..in a doua idem,iar in a treia etapa cu 1-1-1 in mod cert locul 1 si implicit 1 punct...in total ar avea :3+3+1 = 7 puncte si tot ECHIPA B iese in castig!![]()
Corect ... si se elimina situatiile care pot dezavantaja sau avantaja unele echipe fara logica .marin laurentiu scrie:cu toate astea ,eu personal as merge pe criteriul punctajului in functie de locul ocupat in fiecare etapa in parte...pana la urma sant 3 concursuri distincte ,fiecare cu podiumul lui...nu ar fi rau sa existe si niste cupe![]()
In pescuit macar aveai sansa locului ...marin laurentiu scrie:ps: am auzit ca te pricepi la sah...poate te prind pe balta in vreo pasa cand nu ai activitate sa te provoc la o partida...nu am mai jucat de vreo 10 ani dar cred ca tot te bat grav![]()
![]()
...macar la sah daca la pescuit n-am sanse
![]()
![]()
Vali Vesa scrie:Sincer, dupa cum vad totala lipsa de comunicare, ma indoiesc. Pe cine sa intrebam? Ca vad ca organizatorul (AGVPS prin presedintele subcomisiei de crap) nu raspunde.Vladut Mateianu scrie: Si mai sunt cateva puncte de regulament care trebuiesc discutate, trebuie sa iasa cel mai bine organizat CN de pana acum.
Era mai bina in anii precedenti. Sedintele si certurile incepeau din Decembrie, si toata lumea injura APCR-ul. Acum pe cine injuram??? Ca n-avem pe cine. Dl Orhei, cu toata stima, nu prea se ocupa de bunul mers al competitiei.
O sa ajungem la sedinta capitanilor care o sa se incheie mai mult ca sigur dupa miezul noptii
2 x 1, 3 x 2, 3 x 3, 3 x 4, 3 x 5Dan Mitranescu scrie:Aparent sunt egale cu un mic avantaj pentru echipa B care conform actualului sistem de punctare castiga , dar echipa A este batuta o singura data in 3 manse de o singura echipa , pe cand echipa B este batuta de pana la 7 echipe in aceleasi etape !marin laurentiu scrie:
In ansamblu :
ECHIPA A 2-3-3 2-3-3 4-4-4
ECHIPA B 4-4-4 4-4-4 1-1-1
Mi se par destul de ..egale valoric cele 2 loturi...si nu vad de ce nu ar fi corect sa castige echipa care reuseste acel 1-1-1![]()
![]()