La noi nu rezultatele sunt problema, ci interpretarea lor ! Cand ajungi sa preferi un mod de calcul al clasamentului care sa favorizeze si echipele cu sanse mai mici dupa o etapa sau doua, sunt ceva neconcordante in a aprecia care-i cel mai bun lot ! Parerea mea e ca doar prin sistemul eliminatoriu ajungi sa vezi care-i cel mai valoros lot !...ca sa nu mai spun ca, ca si suporter, ptr. CM, mi-i se parea mai normal sa avem o selectionata nationala , nu un lot de club care sa ne reprezinte !gabisandu scrie:Cum stabilesti valoarea unui lot daca nu prin prisma rezultatelor?gor965 scrie:Valoarea unui lot trebuie urmarita a fi scoasa la inaintare, nu constanta lui
Echipa de fotbal cu cele mai multe rezultate de egalitate n-are nici o sansa sa faca cele mai multe puncte...poate sa faca cel mult acelasi numar de puncte cu alte echipe. De constanta nu se mai pune problema... doar ca n-o sa fie niciodata cea mai valoroasa echipa. Legat de pescuit, loturile care castiga o etapa (sau o mansa eliminatorie) trebuiesc ferite de riscul de a lua bataie in final de la loturile clasate mai slab. In actualul sistem de calcul, cred ca o finala intre cele mai bine 3 clasate din cele 3 manse, ar da cel mai valoros lot ... dintre cele mai constante !gabisandu scrie:Daca acea echipa obtine cele mai multe puncte facand doar rezultate de egalitate, atunci merita sa castige CN. In cazul nostru lotul care obtine cele mai putine puncte chiar daca nu castiga nici-o etapa merita sa ne reprezinte la CM. Parerea mea.gor965 scrie:La fotbal daca s-ar premia constanta, ar iesi capioana echipa care face cele mai multe rezultate de egalitate...nu bate pe nimeni, dar nici nu ia bataie...e cea mai constata echipa !