Moderator: gor965
eu nu am fost in pescuitul sportiv decat pescar , iar ca participant in competitii am obtinut 4 medalii cu sigla FIPS-ed , 11 cupe la competitii interne , 3 cupe la competitii externe si vreo 30 de diplomeStefan Popescu scrie: , tu în afară de pescuit și beții la brăilele la care ai participat, ce ai făcut pentru pescuitul sportiv?
PS Las-o pe aia cu medalia la mondiale, că dacă nu ți-o recunoaște federația, poți face poze cu ea!
Anti FRPS scrie:Faptul ca tot AGVPS organizeaza anul viitor CM de crap ,asta spune multe despre credibilitatea latrinei tale la nivel international , iar cand vei fi luat la bani marunti si tras la raspundere pentru toate "realizarile" tale , ca o sa vina si momentul ala , este doar o chestiune de timp , atunci isi vor da seama toti ca esti un pacalici troglodit
Nu e nicio lupta Cristi. Fortele sunt inegale, iar domeniile de functionare sunt: unul obiectiv si celalalt abstract. Adica cainii latra ursul mergeCristi Y scrie:Anti FRPS scrie:Faptul ca tot AGVPS organizeaza anul viitor CM de crap ,asta spune multe despre credibilitatea latrinei tale la nivel international , iar cand vei fi luat la bani marunti si tras la raspundere pentru toate "realizarile" tale , ca o sa vina si momentul ala , este doar o chestiune de timp , atunci isi vor da seama toti ca esti un pacalici troglodit
lupta este dusa intre :
AGVPSR - presedinte MUGUR CONSTANTIN ISARESCU
frps - presedinte fane ( fecalom ) popescu
Stefan Popescu scrie:Câteva fapte:
- Înființarea FRPS; Incorect. FRPS este rezultatul unui concurs de imprejurari. Vrei sa-ti spun eu ce acte ai bagat pentru decizia de infiintare?![]()
- Autorizarea si obtinerea Autorizatiei de afiliere la CIPS; AVIZAREA. Dar afilierea o faci? Cum?
- Inființarea corpului federal de arbitrii calificati; Le-ai platit salariile? Au contracte de munca pe perioada nedeterminata?
- Infiintarea primei serii de scolarizare antrenori calificați pentru pescuit sportiv. Are drept meseriasu de libera practica? E singuru` cu drept de libera practica di FRPS? Ai contract cu el?
Măi nea Potaie, tu în afară de pescuit ........ ce ai făcut pentru pescuitul sportiv? Muoamaaaaa ce urat suna asta! Cu-i i-o spui lui Cristi? Tataie te rog eu frumos fa o sesizare si trimitei-o ministrului pe mail. Invoca art 37 litera i din l 69 / 2000. Presedintele federatiei nu numai ca nu ia masuri impotriva violentei, dar le si genereaza. Dupa inca cateva sesizari o sa se aprinda beculetul rosu la Banicioiu in birou.![]()