Moderator: gor965
Da Andrei inteleg ce vrei sa zici :andrei vladeanu scrie:ionut,
cateodata, frf apeleaza la arbitri straini la anumite meciuri. acestia vin, arbitreaza, incaseaza banii pt serviciul prestat si pleaca.
ulterior, nu intra pe forumurile fotbalistice din romania sa polemizeze cu fotbalistii sau suporterii.
si - cel mai important - nu cer socoteala pentru meciurile la care frf apeleaza la brigazi din tara.
Ionut nu intelege gresit , din cate stiu eu nimeni nu ar fi avut nimic impotriva sa arbitrati tot voi , eu personal as fi fost chiar bucuros , sa nu crezi ca e usor sa formezi un lot cu care sa participi cel putin onorabil , sa i-ti asumi organizarea unei etape , cu toate costurile aferente , si sa mai aduci si arbitri care sa stie despre ce e vorba , dar asta e ne-am asumat toti aceasta misiune , si ce este mai important ne-am asumat-o toti care participam si eu am convigerea ca o sa fie bineSionut scrie:Claudiu,CLAUDIU COZMA scrie:arbitri care i-i aduc eu vin gratis![]()
imi doresc s fie cazul, dar te poti baza pe ei 5 etape (adica 5 etape gratis ) ?
poate vrei sa fii mai clar , sa inteleg si eu ce vrei sa spuiGabi Milea scrie:E un "fonomem" cu arbitri de la "concusurile" de pe doripescoCLAUDIU COZMA scrie:Adi , era doar o curiozitateZarguzon Adi scrie:@ Claudiu Cozma: daca erati curiosi cat costa arbitrajul APS trebuia sa le cereti o oferta ,cluburile vor trebui sa plateasca cei 2 arbitrii deoarece nu vine nimeni gratis. Criza este in toate sporturile dar nu renunta la arbitrii impartiali
@Vladut Mateianu :si la Tancabesti s-a pescuit pe directii date de "demisionar",se intampla acelasi lucru si la Lates daca ne bazam pe cuvantul lui Gabi Sandu .![]()
arbitri care i-i aduc eu vin gratis, si vorbesc de arbitri care au arbitrat la concusurile de pe doripesco , deci nu sunt straini de fonomem .
in rest dupa cum vezi , nimic nu e perfect
Corect ,ai dreptate .andrei vladeanu scrie:... se zice jigniri
e clar ca nu e usor si probabil vor fi probleme dar asta a fost solutia aprobata de toti , noi vrem sa incercam dar alti nu vor sa na lase in paceSionut scrie:Claudiu,
sincer va doresc succes in ceea ce va doriti.
Am o experienta in spate si stiu ca nu o sa va fie usor.