Regulament Oficial CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Regulament Oficial CN 2010

Mesaj de petre iulian »

costica buhac scrie:Iulian
Am vorbit cu un membru al echipei care sa clasat pe locul 18 si a spus ca a prins 4 kg de peste si a lasat 6 kg de plumbi in apa pe durata concursului .
Stiu eu o balta unde peste 900 kg prinde o echipa la un concurs si nu trebuie sa aiba TURNATORIE !
----------------

Frate Buhac pescarul "sfinteste" locul. Membrii Green Lake (Sandu Podaru-Marian Constantin ) pe acelas loc in concursul sportiv in 48 ore a prins 45 kg ......dar e greu ca nu prinzi cu monturi de 6 cm si naditor .De ponton 3 (unde a fost Baboierul)ca a prins 100 kg Cristi Trofim in 48 ore ce sa mai zic .Cine trage haotic de peste nu o sa prinda niciodata mult dar e greu.....ca trebuie putina tehnica moderna :lol: Eu unul va doresc sa cadeti la noi pe balta sa vedeti cat caras are lacul :lol: :lol:

Scuzee off topic .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

petre iulian scrie: Eu unul va doresc sa cadeti la noi pe balta sa vedeti cat caras are lacul :lol: :lol:

" LA NOI PE BALTA" :!: :roll:

lacul are mai mult caras decit balta?... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Frate Buhac pescarul "sfinteste" locul. Membrii Green Lake (Sandu Podaru-Marian Constantin ) pe acelas loc in concursul sportiv in 48 ore a prins 45 kg ......dar e greu ca nu prinzi cu monturi de 6 cm si naditor .De ponton 3 (unde a fost Baboierul)ca a prins 100 kg Cristi Trofim in 48 ore ce sa mai zic .Cine trage haotic de peste nu o sa prinda niciodata mult dar e greu.....ca trebuie putina tehnica moderna :lol: Eu unul va doresc sa cadeti la noi pe balta sa vedeti cat caras are lacul :lol: :lol:

adevarul este ca nu stiu sa prind peste in agataturi ,nici pe vaci 0 nu am stiut ,bine ca stii tu .Ai noroc ca nu mai vin pe balta voastra decat constrans.ca te provocam la o braila :wink:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

dan _city_center

@ Baboieru,
stiam eu ca nu te incurci cu marumtisuri :lol:

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Iulian
Cum ai fost ferit de necazuri asa vei fi ferit si de etapa de pe Chiroiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu cred ca o sa reusiti sa va clasati in primi 3 pe Floreasca !
Mai este o problema pentru tine " iti este frica de BUTELII " :lol: :lol:
Am auzit ca te descurci de minune cu organizarea si protocolul :lol:

tite

Mesaj de tite »

dan _city_center scrie:@ Baboieru,

Dane, plec la Haromfa duminica pentru o saptamana nu vii???? pe pontonul 11

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Costel Buhac,

Este pentru prima oara cind imi permit sa comentez despre CN, sper ca nu inoportunez :)
Nu crezi c-ar fi mai bine sa lasi comentariile despre alte balti ? Mai ales ca nu prea v-ati inghesuit la vreo organizare ? Ba dimpotriva...
Macar baietii astia de la Green Lake incearca ceva, nu numai sa spurce forumurile cu intrigi si sushanele !

Si daca tot a venit vorba de Chiroiu (unde fie vorba, am lasat si eu prin balta vreun sfert de magazin :lol: ), cred ca se preteaza la o mansa de CN, pentru 3 loturi, mai ales pentru sectoarele echilibrate care se pot face. Ca e dificila, asta e alta problema...N-ar fi rau ca pe viitor dl. Valer Russu si echipa de linga el sa se gindeasca sa incerce sa mai curete ce se poate , nu de alta, dar nu vad prea bine integritatea pestilor. :( Una peste alta, felicitari pentru aceasta balta , care este altceva decit suntem obisnuiti, o balta grea, dar o adevarata provocare !

dan _city_center

tite scrie:
dan _city_center scrie:@ Baboieru,

Dane, plec la Haromfa duminica pentru o saptamana nu vii???? pe pontonul 11

@George Tite,
ai grija sa nu cazi in apa!
la Haromfa pontonul 11 nu exista. :lol:

ps.ai fost la service?....nu de alta dar ai vazut cite probleme pot aparea la Toyota. :roll:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cezar Bibu scrie: Mai ales ca nu prea v-ati inghesuit la vreo organizare ? Ba dimpotriva...
ba s-a inghesuit. a vrut sa organizeze el CN.
The One Team

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Vladeanu
De unde ai inteles ca am vrut sa organizez eu [noi ] C.N ?
P.S -daca vroiam il organizam !
Daca continui o sa vezi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”