Moderator: gor965
...iar varianta propusa de d=voastra nu cred ca le poate indeplinii...buhac constantin scrie:...Stiti ca se cer niste conditii ...!
Ai pescuit acolo anul asta? Pescuit la fata locului, nu pe net.....arsinel scrie:Ar fi chiar frumos sa se organizeze la noi si cred in varianta Sarulesti .A fost si in 2002 si tot din mana sa pescuit daca mai tin eu bine mine . Care este problema ca unele echipe este posibil sa nu puncteze sau sa puncteze slab ? Asta este viata cine se pricepe si are si o doza de noroc puncteaza .NU POATE SA ZICA NIMENI CA Sarulesti NU ARE PESTE .
ai protestat o jumatate de an impotriva tancabestiului cum ca ar fi INEGALA in regim de concurs cips. intre timp a devenit egala.Vladut Mateianu scrie:Trebuie in primul rand sa ne vedem interesul national. Si anume, sa ajutam echipa Romaniei sa castige CM, prin alegerea unei piste cat mai cunoscuta si cat mai egala. Tancabesti ar fi o pista excelenta.:
serios? afla ca in toamna anului trecut regretatul kurt grambayer organiza un concurs international in care s-a pescuit din mana.Vladut Mateianu scrie: Pe Sarulesti castiga cine trage mai bine la sorti, plus ca pescuitul din mana nu s-a practicat deloc in ultimii 15 ani !:
si? care e problema ta? a fost antamata vreo lucrare de viol sau talharie?Vladut Mateianu scrie:PS Oricum, CM se va tine la Sarulesti daca tot Apcr va fi desemnat cu organizarea.....deja a fost antamata "lucrarea" ....