Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Este în fapt o tristă realitate. Am mai relatat faptul că moda cluburilor sportive a fost, după părerea mea, o asociere de prieteni, pentru că dă bine, nu pentru a înființa (cum era normal) o federație sportivă. Astfel, mare parte din ele nu au CIS-uri (și am nominalizat câteva), multe au statute care trebuie modificate, multe nu se știe dacă mai există (dacă mai au membri, sportivi legitimați, etc.)
poate ca nu au cis-uri si statute bine facute. dar lucrurile astea se pot rezolva.

au insa ceva ce d-ta si cele 10 cluburi fantoma nu puteti rezolva in niciun fel. sute de concursuri, palmares, medalii interne si internationale. istoric si traditie intr-o disciplina de care nu ai habar si in care ai navalit cu bocancii.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Este în fapt o tristă realitate. Am mai relatat faptul că moda cluburilor sportive a fost, după părerea mea, o asociere de prieteni, pentru că dă bine, nu pentru a înființa (cum era normal) o federație sportivă. Astfel, mare parte din ele nu au CIS-uri (și am nominalizat câteva), multe au statute care trebuie modificate, multe nu se știe dacă mai există (dacă mai au membri, sportivi legitimați, etc.)
poate ca nu au cis-uri si statute bine facute. dar lucrurile astea se pot rezolva.

au insa ceva ce d-ta si cele 10 cluburi fantoma nu puteti rezolva in niciun fel. sute de concursuri, palmares, medalii interne si internationale. istoric si traditie intr-o disciplina de care nu ai habar si in care ai navalit cu bocancii.
Fă-le omule publice. Vreau să văd și eu palmaresul cluburilor cu care te tot lauzi. Postează-l aici. Negru pe Gri. Chiar nu vezi că ești penibil? Care cluburi au participat la competiții? Și la care competiții?
Poate publici actul de inființare al clubului NEXGEN care a câstigat Campionatul național organizat de tine înainte să se inființeze. E ca și cum un copil ajunge academician încă din burta mamei sale.

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie: Fă-le omule publice. Vreau să văd și eu palmaresul cluburilor cu care te tot lauzi. Postează-l aici. Negru pe Gri. Chiar nu vezi că ești penibil? Care cluburi au participat la competiții? Și la care competiții?
la competitii, desigur, in viziunea d-tale, ilegale si lovite de nulitate.
poate rezolvi si la cips (pentru ca - nu-i asa? - e o chsetiune de zile pana rezolvi afilierea) sa stergi de acolo medaliile pe care le-am trecut in dreptul Romaniei.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Popescu Stefan scrie:
andrei vladeanu scrie:

Fă-le omule publice. Vreau să văd și eu palmaresul cluburilor cu care te tot lauzi. Postează-l aici. Negru pe Gri. Chiar nu vezi că ești penibil? Care cluburi au participat la competiții?
MUSO unde ești?????
Spune-i șefului palmaresul tau, cum poți sa taci?
Știu ca asta de deranjează, când cineva se leagă de performanțele tale...
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Scurt istoric al CM de pescuit- PERIOADA SENZOR
[ Du-te la pagina: 1 ... 4, 5, 6 ]
Vladut Mateianu
Lun Sep 05, 2011 9:06 am
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

nu de asta e vorba, genes.

cluburile de crap au inceput sa se infiinteze in 2008.
iata campionii nationali
2008 - senzor
2009 - ovidius c-ta
2010 - planet p. neamt
2011 - imperial oradea (lot nexgen a fost inscris in cn de clubul din oradea)

cam asta e istoricul de cand au aparut cluburile sportive.

ps desigur, campioni nationali ilegali si loviti de nulitate, pescari de autogara...
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D-le Claudiu am glumit [ am revenit la patul de nada era prea liniste AICI ].
Nici vorba de amenintare .
Felicitari pentru minunatele strofe ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Genes Florin scrie:MUSO unde ești?????
Nu ma mai intereseaza subiectul... si te-as sfatui si pe tine sa stai deoparte , lasa-i pe cei care au ceva de castigat sa se certe....este mult mai bine ! :wink: Si nici cu "seful" nu ai nimerit-o, nu am avut niciodata asa ceva....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Val a fost doar pentru prietenul Cozma .Uite asa dumnealui a facut o poiezie frumoasa inchinata celei ce a fost APCR !

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:
Genes Florin scrie:MUSO unde ești?????
Nu ma mai intereseaza subiectul... si te-as sfatui si pe tine sa stai deoparte , lasa-i pe cei care au ceva de castigat sa se certe....este mult mai bine ! :wink: Si nici cu "seful" nu ai nimerit-o, nu am avut niciodata asa ceva....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
esti de-al meu
hai mai Muso ca-ti revi... :lol: :lol:
pai nu ma bag dar o ia pe aratura omu.
Balta Puiesti

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”