Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Avatar utilizator
zoitadaniel
Mesaje: 71
Membru din: Sâm Iul 18, 2009 20:56
Puncte: 0
Localitate: Suceava

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de zoitadaniel »

andrei vladeanu scrie: domnule avocat,
cu tot respectul, dar nu cred ca citati din legea 69/2000, adica legea sportului
aveti grija ca aici discutam de federatii sportive
asa este domnu vladeanu :D. aveti perfecta dreptate. doar ca citind cel juma din postarile dlui popescu, vorbeste incontinuu de og 26/2000 :mrgreen:
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

gabisandu scrie:@ Popescu
Esti pe langa rau. Sa te cred pe tine sau pe Mateolli. :roll:
În general nu iau în serios discuțiile la sprițuri. Îți recomand același lucru. De ce te grăbești. Dacă ești prieten cu Mateoli, zi să dea răspunsul. Ce nu știi (sau te faci că nu știi) este că Mateolli este președintele FIPS, iar solicitarea de afiliere se adresează CIPS, unde respectivul este doar membru. Din câte știu, bordul CIPS decide prin vot. Și nu avea grijă, am toate documentele pentru a demonstra că FRPS este reprezentantul legitim al pescuitului sportiv din România.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:
Val scrie:Intram in prea multe amanunte .....Si aici ma refer numai la Andrei Vladeanu ... cind ai avut nevoie si in 2004 si in 2010 , de consiliere juridica m-ai sunat , si am rezolvat , PE LEGE ! Acum ce vrei sa mai spui ??? E tirziu ...... are acte .....e un comunist cu documente .... Ai uitat sa ma suni cind vroiai sa faci federatie , acum vreo 2-3 ani . De aia s-a ales praful ....si ne supune acum unul care nu a prins un peste in viata lui ....
VAL,
Comunist, necomunist ( după tine ) ești singurul care a priceput că federația are acte. Și sunt beton. Asta nu pricepe AV. Ai putea să-l consiliezi asupra acestui aspect pentru că e pierdere de vreme pentru el.
Cât despre dispariția federației, aceasta nu se va produce. Știi foarte bine de ce. Ți-aș cita 2 articole:
Art. 2 pct. 6 din Legea 69/2000
Art. 48 din aceeași lege.

PS Nu am contabilizat, dar dacă ne numărăm peștii, s-ar putea să nu mă depășești.
Stii o chestie , nea Popescu ? Te bagi singur in gura lupului .

Daca vrei sa ma bag - dupa iarna , te trezesti membru SIMPLU - UN PESCAR - la sectiunea la care te-ai inscris ca pescar . Si in mintea mea iti spun eu ca iau si federatia , ca presedinte , cu majoritate .... Numai sa nu ai vreo cheie in statut - precum matale esti pe viata .... Si daca ai prevederea asta , SCRIE AICI ! Nu e alta , dar sa vedem ce democratic esti . Si ii schimb si sediul in Mosilor nr 2 ..... Nu ma agita , ca am mult timp liber .... Eu vreau sa mi-l dedic familiei , dar vad ca stai pe capul meu - si sa stii ca daca insisti , te ard !!
Ultima oară modificat Lun Noi 07, 2011 17:32 de către Val, modificat de 4 ori în total.

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

zoitadaniel scrie:
Popescu Stefan scrie:REf. pct. de vedere avocat
AV,

Mă pregăteam să spun același lucru. Probabil dl. avocat este specialist în divorțuri. Și dacă citea statutul federației, observa că este înscrisă în statut această precizare privind utilitatea publică.
Probabil te refereai la procesul cu tine, nu cu voi. Înțeleg că ai luat decizia de unul singur. Citește art. 244(1) CPC și spune ce ai înțeles. Dacă vrei, îți explic pe pași:
1. Am făcut cerere în intervenție în dosarul 7224/2/2011.
2. Primul termen se amână ca să-mi pui la dispoziție actele de chemare în judecată.
3. Voi cere suspendarea până la judecarea cererii de dizolvare a APCR. Rămâne să-ți spună d.na Angelica ce înseamnă asta ca timp.

Începi să devii distractiv. Îmi pare rău, nu mă pot abține. Care cluburi, că jumătate nu au CIS-uri. Spunei asta și lui Gabi Sandu și avocatului lui.

Gabi Sandu,
Eu vreau acest punct de vedere în scris, nu la beție. L-am și solicitat de altfel.
dl popescu, lasati mistourile, ca nu tine. is specialist in penal si ma pun pro bono la dispozitia dvs :mrgreen:
cand o sa fie federatia de utilitate publica, mai vorbim.
si cand o sa va dea CIPS voie sa organizati CN. pana atunci, mai usurel. nu v-am jignit si nici dvs nu aveti dreptul sa o faceti

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

Să vă dau câteva articole și să le comentați:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
e) exercita puterea disciplinara in termenii prevazuti de prezenta lege si potrivit statutelor si regulamentelor proprii;
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

In ce privește referirea la OG 26/2000, trebuie să vezi prevderile de mai sus. Te vei lămuri singur. Și ca un argument în plus, îți mai dau un art. din Legea 69/2000:
Art. 95
Dispozitiile prezentei legi se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Decretului nr.31/1954 privind persoanele fizice si persoanele juridice.
Acum ai înțeles?

Restul sunt povești.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Val »

zoitadaniel scrie:dl val, pai legea suna cam asa:
Art. 35.
(1) Doua sau mai multe asociatii sau fundatii se pot constitui in federatie

pot fi multe federatii
care federatie a luat-o?
de aici si pana la utilitate publica e cale lunga:

art. 45 alin. 2
O federatie poate fi recunoscuta de Guvernul Romaniei ca fiind de utilitate publica daca cel putin doua treimi din numarul asociatiilor si fundatiilor care o alcatuiesc sunt recunoscute ca fiind de utilitate publica.
si daca tot e la moda din parte lu domn popescu, postez si eu texte de lege:
Art. 381. - In sensul prezentei ordonante, prin utilitate publica se intelege orice activitate care se desfasoara in domenii de interes public general sau al unor colectivitati.
Art. 39.
(1) Recunoasterea unei asociatii sau fundatii de utilitate publica se face prin hotarare a Guvernului. In acest scop, asociatia sau fundatia interesata adreseaza o cerere Secretariatului General al Guvernului, care o inainteaza, in termen de 15 zile, ministerului sau organului de specialitate al administratiei publice centrale in a carui sfera de competenta isi desfasoara activitatea.
are guvernul romaniei ministerul pescarilor sportivi ? n-ar fi rau, dar n-are :(
Nu ma face sa scriu aiurea ...esti in greseala ... asociatia vs federatie nu au utilitate publica ....simultana . Hai bai ce dracu - vreti sa ii dau mereu apa la moara frantului .... Scrieti bazat si cind stiti despre ce e vorba . Fara gluma si nu dezvolt ca dau deja din casa .
AGVPS este de utilitate publica .... dar Federatia e legal constituita si AGVPS nu a contestat NIMIC la chestiA ASTA . In schimb contesta LIga vs APCR , contesta APCR cind vrioa sa o faca .... samd . Hai sa fim uniti in fata pacaliciului si sa gasim inadevrtente in discursul lui Popescu - nici el nu a facut federatia asta - cool si fara greseala . Ma interesez si sa vad dosarul ..
Ultima oară modificat Lun Noi 07, 2011 17:47 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Și te întrebi de ce Planet carp nu are CIS.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Val »

gabisandu scrie:@ Val
Lucrurile sunt simple. AGVPS este MEMBRU FONDATOR a unui for care se considera stat in stat. Cand vreodata ceilalti membrii vor renunta la ei? Doar daca AGVPS renunta benevol la acest drept, asa cum spune Andrei.
Nu este membru fondator .

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de gor965 »

Val scrie:
gabisandu scrie:@ Val
Lucrurile sunt simple. AGVPS este MEMBRU FONDATOR a unui for care se considera stat in stat. Cand vreodata ceilalti membrii vor renunta la ei? Doar daca AGVPS renunta benevol la acest drept, asa cum spune Andrei.
Nu este membru fondator .
Dar cine este membru CIPS : ROMANIA sau AGVPS ? ...nu de alta dar citind prima oara statutul CIPS, la articolul legat de membrii sai intalnim niste termeni mai "ciudati" ! :|
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

gor965 scrie:
Val scrie:
gabisandu scrie:@ Val
Lucrurile sunt simple. AGVPS este MEMBRU FONDATOR a unui for care se considera stat in stat. Cand vreodata ceilalti membrii vor renunta la ei? Doar daca AGVPS renunta benevol la acest drept, asa cum spune Andrei.
Nu este membru fondator .
Dar cine este membru CIPS : ROMANIA sau AGVPS ? ...nu de alta dar citind prima oara statutul CIPS, la articolul legat de membrii sai intalnim niste termeni mai "ciudati" ! :|
Asta tot încerc și eu să le demonstrez că membrii sunt națiunile, iar acestea își desemnează reprezentanții. Este scris și în lege, dar unii nu o baga în seamă:
Art. 38
(1) Federatiile sportive nationale se inscriu in Registrul sportiv, pentru obtinerea Certificatului de identitate sportiva.
(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Dar cui să spui ceva logic?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”