Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:
gor965 scrie: Dar cine este membru CIPS : ROMANIA sau AGVPS ? ...nu de alta dar citind prima oara statutul CIPS, la articolul legat de membrii sai intalnim niste termeni mai "ciudati" ! :|
Asta tot încerc și eu să le demonstrez că membrii sunt națiunile, iar acestea își desemnează reprezentanții. Este scris și în lege, dar unii nu o baga în seamă:
Art. 38
(1) Federatiile sportive nationale se inscriu in Registrul sportiv, pentru obtinerea Certificatului de identitate sportiva.
(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Dar cui să spui ceva logic?
Eu nu la ce spune legea de la noi fac referire ci la ce spune CIPS cu privire la membrii sai ! Sunt convins ca CIPS nu da 2 bani pe legile vre-unui stat, dar cu privire la membrii sai spune asa :

ARTICLE 3


Members


1. Membership to the F.I.P.S.e.d. shall be opened to any National Federation practising angling in fresh waters on condition that it acknowledges the C.I.P.S. and the F.I.P.S.e.d. statutes and provided that its admission shall have been approved by the majority of the General Assembly of the member National Federations and then ratified by the C.I.P.S. Congress.

The statutes of the concerned National Federations must clearly state that each and every citizen of the state belonging to such federation may become a member thereof regardless of their political or religious creed or the colour of their skin. To this end, all Federations shall be caused to lodge their own statutes with the C.I.P.S. and F.I.P.S.e.d. Directing Committee.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Val »

Nu te arunca d-le Popescu - Romania in clipa de fata , ca natiune , are o asociatie generala de inters public LEGIFERATA , membra a CIPS de vreo 40-50 ani si o federatie cf legilor noi constituite , care isi doreste sa le traga la astia vechi painea de la gura pe plan international .
La AGVPS presedinte de onoare este Mugur Isarescu . Dar cine nu a auzit de Bildeberg - poate crede si altceva.... acum depinde ce timp avem si noi . Si pentru ce ?
90 % pe plan international federatia ta nu va avea succes .... din pacate dialogul tau aspru este bun pe plan intern si este de scoala veche ...de cind rog eu AGVPS-ul sa aiba acelasi dialog - adica esti cu noi sau impotriva ? Tu il practici - eu ii rog sa il aiba de vreo 5-6 ani si degeaba ....
Cum va iesi ? Nu stiu - poate pe plan international stai mai bine cu lobby-ul .....si vei bate clasicii . Ma indoiesc ... si am argumentatie .
Ideea este sa nu promiti nimic din ce nu ai in maneca !!!

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

Spune-mi si mie legea respectivă. Dacă nu stii care este, ți-o spun eu; Legea 103/1996. Are și o Decizie a curții sesizate pe o exceptie de neconstituționalitate. Decizia nr. 156/1999. Citeștele și o să ai o surpriză.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:Spune-mi si mie legea respectivă. Dacă nu stii care este, ți-o spun eu; Legea 103/1996. Are și o Decizie a curții sesizate pe o exceptie de neconstituționalitate. Decizia nr. 156/1999. Citeștele și o să ai o surpriză.
Iar ma bagi la legi - nu am pretentii de judecator ! In schimb sa-mi raspunzi la intrebarea pe care am pus-o mai sus ! Ai asa lobby international daca ai macar vreo idee de speranta ca o institutie a statului , de utilitate publica , membra a CIPS de 40-50- ani , sustinuta OK si chiar super OK , va capata reject de la CIPS si matale cu federatia din Renasterea , Reinviierea si Bibanul umflat , vei fi recunoscut ca reprezentant al Romaniei ???
Stiu ca sunt aspru si bulangiu ... dar eu te intreb cinstit si realist !! Vreau sa vad cat esti de ancorat in realitatea zilei de astazi si in lumea in care traim . Nu imi spune ca ai incredere in legea din Romania si vei accesa pe plan international orice institutie pe baza a doua - trei hotaririri judecatoresti ....din Romania . Inseamna ca de abia acum te pierzi cu mintea si nu mai gandesti limpede . Nu a sosit vremea aia ....mai sunt vreo 10 ani .
Repet - daca mi-as propune , ce dosar frumos ar iesi din federatia asta a matale ... Dar la cati bani si timp , plus m..e multa pe Forum , am bagat pina acum in chestia asta , nu ma mai simt dator sa fac nimic . In schimb cine vrea , stagiar avocat - e o paine frumoasa de mincat - inclusiv dosar penal la ANS ....conflict de interese ...., prin lege de interes national , Romania vs Romania , deciziii care se bat cap in cap , coruptie la accept la ANS imoptriva unei entitati a statului , samd . Eu unul mi-as face doctoratul in drept pe aceasta tema si am doi - sau trei prieteni care imi cer detalii mereu . Ard de nerabdare , pentru ei este o sansa de afirmare profesionala .

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de Popescu Stefan »

Val,
Tu zici că AGVPSR este o instituție a statului? Păi atunci cum s-a înscris în RAF?
Curios este că și eu susțin același lucru. AGVPSR este înființată de comuniști prin lege (Decretul 211/1948). Dar printr-o inginerie (pe care eu mă lupt să o demontez) s-a înscris în registrul persoanelor non profit de drept privat. Dacă tot cunoști așa bine legile, cum probabil că le cunosc și eu, o să observi că există nominalizate în Legea 69/2000 și astfel de persoane juridice. Ele însă sunt asimilate cluburilor sportive, așa că s-ar putea că într-un interval de timp rezonabil, AGVPSR să solicite afilierea la federație.

Și ca să nu crezi că-ți vând brașoave, iată proba:

Art. 26
(1) Cluburile sportive sunt structuri sportive cu personalitate juridica, constituite in conditiile legii.
(2) Cluburile sportive pot fi:
a) persoane juridice de drept privat, structuri fara scop lucrativ sau societati comerciale sportive pe actiuni;
b) persoane juridice de drept public.
Art. 29
(1) Cluburile sportive de drept public sunt persoane juridice, infiintate ca institutii publice in subordinea organelor administratiei de stat, si au drept obiect de activitate performanta, selectia, pregatirea si participarea la competitii interne si internationale.
(2) Cluburile sportive de drept public mono- sau polisportive se organizeaza si functioneaza dupa regulamente proprii, elaborate conform legii.

Art. 30
Cluburile sportive de drept public pot primi spre administrare sau in folosinta gratuita imobilele care deservesc activitatea sportiva, baze si instalatii sportive. Bazele si instalatiile sportive primite spre administrare si folosinta sunt considerate patrimoniu sportiv si nu isi vor schimba destinatia sportiva fara aprobarea Ministerului Tineretului si Sportului.

Ori, AGVPSR s-a înființat prin lege și s-a înscris în registrul persoanelor de drept privat. Lămurește-mă tu, cum să ies din această dilemă. :lol: :lol: :lol: :lol:
Și ca să-ți dovedesc că AGVPSR va trebui să se afilieze la federație, iată ce zice legea:
Art. 22
(1) In sensul prezentei legi, structurile sportive sunt asociatii de drept privat sau institutii de drept public, constituite sau infiintate, dupa caz, in scopul organizarii si administrarii unei activitati sportive si care au drept obiectiv promovarea uneia sau mai multor discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii lor si participarea la activitatile si competitiile sportive.
(2) Pentru scopurile si in conditiile stabilite prin lege pot functiona cluburi sportive, persoane juridice de drept public organizate in subordinea organelor administratiei publice centrale sau locale.

Art. 23
Toate structurile sportive, indiferent de scopul lor specific si de forma juridica, se inscriu in Registrul sportiv. Procedurile de inregistrare si de atribuire a Certificatului de identitate sportiva si a numarului de identificare se stabilesc prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.
(AGVPSR nu s-a inscris in Registrul sportiv)

Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Tare, nu? :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar utilizator
buhac constantin
Mesaje: 791
Membru din: Joi Iun 17, 2010 14:36

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de buhac constantin »

D-le Cozma eu va multumesc pentru poeziile facute in care ati reusit foarte bine si frumos sa va spuneti parerile dv .in versuri si care consider ca au fost apreciate de majoritatea cititorilor .Cred ca toate postarile dv au fost facute doar pt mine si in contul anilor trecuti de cand ne cunoaste , a zilelor petrecute cat de cat impreuna la diferite concursuri si a meselor festive aranjate de Tata Nitu cu prilejul concursurilor organizate la Doripesco .
Eu personal consider ca trebuie sa fim bucurosi ca putem discuta AICI si sa spunem fiecare ce gandim bine pt noi, rau pt altii ,interesati ,neutri etc . La pescuit ne intalnim cu doua ore inainte intram in atmosfera concursului cu trageri la sorti ,brailute ,pregatiri pana se da startul daca avem norocul sa cadem pe locuri bune nu mai avem timp de discutii daca avem locuri mai putin bune atunci nu mai avem chef de discutii si uite asa se termina concursul.
Eu prefer cu mine sa vorbesti AICI si cu dl Popescu cand va intalniti la pescuit .
Te rog sa accepti scuzele mele pentru postarea d-lui Popescu pe care o consider nefireasca atata timp cat dv . in frumoasa poezie va refereati la mine .
Va multumesc anticipat !

Avatar utilizator
buhac constantin
Mesaje: 791
Membru din: Joi Iun 17, 2010 14:36

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de buhac constantin »

Draga frate Val eu sunt combinator ?

Avatar utilizator
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 550
Membru din: Mar Iun 05, 2007 14:56
Puncte: 0
Localitate: BRASOV
Contact:

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:D-le Cozma eu va multumesc pentru poeziile facute in care ati reusit foarte bine si frumos sa va spuneti parerile dv .in versuri si care consider ca au fost apreciate de majoritatea cititorilor .Cred ca toate postarile dv au fost facute doar pt mine si in contul anilor trecuti de cand ne cunoaste , a zilelor petrecute cat de cat impreuna la diferite concursuri si a meselor festive aranjate de Tata Nitu cu prilejul concursurilor organizate la Doripesco .
Eu personal consider ca trebuie sa fim bucurosi ca putem discuta AICI si sa spunem fiecare ce gandim bine pt noi, rau pt altii ,interesati ,neutri etc . La pescuit ne intalnim cu doua ore inainte intram in atmosfera concursului cu trageri la sorti ,brailute ,pregatiri pana se da startul daca avem norocul sa cadem pe locuri bune nu mai avem timp de discutii daca avem locuri mai putin bune atunci nu mai avem chef de discutii si uite asa se termina concursul.
Eu prefer cu mine sa vorbesti AICI si cu dl Popescu cand va intalniti la pescuit .
Te rog sa accepti scuzele mele pentru postarea d-lui Popescu pe care o consider nefireasca atata timp cat dv . in frumoasa poezie va refereati la mine .
Va multumesc anticipat !
D-le Buhac , intradevar prin prisma celor expuse de dumneavoastra si pentru ca stiu ca sunteti o persoana care stie de gluma mi-am permis sa postez asa cum am postat , mai bine sau mai rau depinde cum considera fiecare , dar pentru ca intradevar ce am scris se dorea un dialog cu dumneavoastra , la care personal am incercat sa-i dau o tenta hazlie , ma bucur ca a-ti apreciat modul in care am dialogat , este important pentru mine ca nu i-mi purta-ti ranchiuna pentru ca nu am avut intentia sa jignesc pe cineva , creda-ma este destul de greu sa scrii ceva in rime ( chiar si aproximative :mrgreen: ) sa scrii la subiect , fara sa jignesti si sa aiba si o tenta umoristica , cel putin asta a fost intentia mea . In rest dialogam cand doriti fara nici o problema , nu am glumit cand am spus ca aveti un umor fin , usor ironic in postarile din ultima vreme , care mie chiar i-mi plac , pacat ca nu prea am fost in aceeasi barca in ultimul timp .

Referitor la scuze , de-si este un gest de apreciat nu dumneavoastra sunteti cel in culpa , iar persoana la care faceti referire nu poate fi numit domn .
Si eu v-a multumesc ca v-ati gandit la mine .
<°))))))><
><((((((°>

Avatar utilizator
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 550
Membru din: Mar Iun 05, 2007 14:56
Puncte: 0
Localitate: BRASOV
Contact:

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

govo scrie:Claudiu, nu te supara....nu merita!!!!!!!!!

traim in Romania unde se aprecieaza cu totul si cu totul altceva decat omenia si caracterul!!!!!!!

din cele peste 1000 de vizualizari pe acest topic, pun pariul ca peste 90% aprecieaza postarile tale....daca vor dovezi, putem face un referendum aici...si or sa fie fff dezamagiti cei te contesta!!!!!!

scuzati greselile gramaticale!!!!!!
Mersi pentru vorbele frumoase , nu intentionez sa i-mi streg contul sau sa nu mai postez , i-mi luasem la revedere de la o singura persoana .
Referitor la greselile gramaticale , asta e una din cauzele pentru care nu mi-am facut cont pe site-ul academiei de lingvistica :D
<°))))))><
><((((((°>

Avatar utilizator
buhac constantin
Mesaje: 791
Membru din: Joi Iun 17, 2010 14:36

Re: Romania-Slovacia la nivel de federatie?!......

Mesaj de buhac constantin »

D-le Cozma nu conteaza ca nu am fost in aceiasi barca dar noi am pescuit si vom mai pescui in aceleasi balti chiar daca nu o vom face in acelasi moment .Nu vreau sa uit trecutul si nici berile brumate care avea grija dl Claudiu sa le scoata cand soarele ardea ingrozitor si termometrul arata mult peste 40 de grade .Sa fim sanatosi ca nu ne poate shimba pe noi cateva opinii diferite .Dupa doua ierni de contraziceri si intepaturi pe AICI cand am fost anul acest la Doripesco dv ati venit cu invitatia sa merg sa dorm la dv acasa .Va dati seama ca nu puteam sa ratez o caterinca incendiara stinsa cu multe carafe de vin care a mohnit pana dimineata cand am fost chemati sa facem noua tragere la sorti !
Va multumesc inca o data pentru invitatie !
Am mai multa traeba in Brasov luna aceasta pe 17 , 22, 23 ,27 poate iesim la un suc .
Am adeziunile tot timpul in geanta ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”