@Andrei Vladeanu
chiar daca sunt plecat din tara urmaresc ce se scrie si ce se intimpla in turneul AVP . Sincer , asa cum scriam si acum citeva saptamini , imi place ca turneul nu este miscat de aceste framintari , lumea pescuieste si se inregistreaza rezultate . Asta este cel mai important lucru si de fapt asa si trebuia sa se intimple pina la urma . Este excelent faptul ca ideea a mers mai departe si putem face ceva logic si pina la urma corect , astfel incit in urma acestor selectii sa avem o echipa nationala - a carei performanta o vom vedea in Franta .
Rugamintea mea era ca din tot ce s-a scris sa iti faci niste extrase , astfel incit , dupa participarea echipei nationale la CM, adica cind lucrurile bune ( le doresc din inima !! ) sau rele - s-au simplificat si orgoliile publicului amortzesc , sa ne aducem aminte de toate neregulile existente pina acum si sa faceti un turneu la anul , mai bun , pe baza experientelor avute pina acum , cu mai multa prestanta , cu mai multa implicare mediatica . Ati castigat un arbitraj de toata lumea laudat , aveti niste repere de balti , puteti pune si voi conditii pentru balti , poate invata si Nea Victor sa isi mai stavileasca avintul , poate invata si Rosioru sa nu mai atace cu "turma" cind el este pregatit sa faca pace , doar sa aiba liniste , samd .
Ramine sa convingeti AGVPS-ul sa duca ideea mai departe . De data asta singuri , adica tu si cu Malin . GRIJA mare la Nea Victor , ca e "suspectul nr . 1 " la AGVPS

, in ciuda intelegerii voastre , care o fi aia nu ma priveste , OK ca le este bine momentan la pescari , dar pregateste-te de atacuri supriza .
Mai am si eu o idee , pe banii mei organizata , dar o voi dezvolta , daca voi crede ca merita ....
Si mai anunt public ca anul acesta nu mai sponsorizez lotul national . Vreau usor - usor sa ies din combinatia asta , care dupa gustul si priceperea mea nu ma mai reprezinta , la varsta si preocuparile mele . Vreau sa pescuiesc de plecere , in competitiile care imi plac , atit ca lacuri cit si ca adversari ( gen Open ) . Excelent ar fi sa iti imaginezi un sistem nu atit de incarcat , in care prezentza unor vechi pescari de crap sa nu fie limitata din motive de timp . Stiu vechea vorba - ca daca vrei poti sa iti faci timp , ca nu este obligatoriu , din rezultatele de pe 3 garle se vede clar ca este nevoie de ceva in plus , macar ca expertiza - dar zau ca nu e cazul sa iti faci probleme ! Imagineaza tu macar 10 concursuri / sezon - in care sa puncteze primele 3 lacuri - si o sa vedem dupa aia ce se intimpla din punct de vedere al "competitiei nationale" .
Stabileste si taxa macar mediu - mare , adica muta presiunea de la cei care nu au bani de cort verde sau camuflaj , de la cei care pescuiesc inca cu "bambine" si nu stiu boiliesul decit la borcan de 10 bile , spre cei care au si expertiza si experienta , dar NU AU TIMP TOATA VARA SA STEA PE GARLA , ca sa se vada la revista ALP sau canalul F&H ( scuze dar trebuia sa o spun ! )
Ei ( Yamaha , Oslobeanu , Maier, Bibu , Pangica , Gogu , Piticu , Nae Badulescu , Sorin Podaru , Darius Handrea , Razvan Pork , samd , samd - imi cer scuze vizavi de cei cu rezultate si nementionati aici ) inca vor sa creada ca au acces la calificarile nationale pe criterii de valoare si nu pe baza TIMPULUI alocat . Noi astia , ne-am alocat timpul asta in ani de zile si am mai crescut pe masura cu trecerea anilor - ne-am dus din 30 ani in 40 ani . Au venit si obligatiile inerente , dar observam ca acum regulile jocului pe care l-am sustinut financiar ani de zile se schimba , punem baza pe timpul alocat competitiei si nu mai punem inainte criterii de experienta si "cort verde" . Adica noua ne-a trecut vremea si tinerii fac regula - asta e o MARE GRESEALA pe care vad ca o perpetuezi ! Tot va plingeti de lipsa de sponsori - toti organizatorii - dar din moment ce v-ati pisat pe aia vechi punind la calificari un concurs de 50 etape

, luati-le banii fratilor - cui ???? - nu ma intrebati pe mine ! Adica pescuiesc , sunt acolo si cu cort si cu nada si cu bani pentru sponsorizare , nu ma fac de cacat nicaieri ( cu 0 pesti - ca altii ) , mai si scriu pe aici sa ma injure lumea , dar uite ca unii isi imagineaza ca acest turneu va fii ASA DE PALPITANT , CU PESCARI NOI , ASTFEL INCIT TOYOTA , DAIWA , SHIMANO , MERCEDES , SBS , SENZOR , SAMD - le vor darima usa cu bani !!! Ma doare burta de ras !!! Zau asa ! De ce nu vin banii ? Din lipsa de timp pentru Spartachiada !
Va urez la
"Godfatherii" ( sic ! ) care ati nasit acest campionat - Oana , Vladeanu , Rosioru , multa minte si intelepciune sa mai ne cititi si pe noi astia vechi si sa va pese de semnalele trase de noi . Altfel , daca noi suntem caraghiosi - voi sunteti macar la fel , in gandirea voastra .