Scurt istoric al CM de pescuit- PERIOADA SENZOR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Scurt istoric al CM de pescuit- PERIOADA SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie:
am avut un lot care putea usor sa ia aurul si fara zig-rig, ii trebuia doar putin noroc, dar eu cred ca vladut a vrut sa spuna ca baietii care au luptat si au incercat tot ce e posibil, nu trebuie ridicati la rangul de eroi cum faceau niste neica-nimeni in alt topic, tocmai pentru faptul ca romania a avut si rezultate muuult mai bune.
Exact. Si eu consider ca pescarii care au reprezentat Romania la acest CM ( Andrei, Bogdan,Gabi,Vasilica,Soare,Cosmin) au facut tot ce le-a stat in putinta sa se impuna, ei fiind de departe printre cei mai buni pescari de crap (de competitie) din Romania !

Scopul postarii, repet, a fost doar un REMEMBER, deoarece consider ca Romania este una dintre fortele carpfishingului mondial actual. Si asta nu o spun eu, ci rezultatele....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornelserbu scrie:discutiile sunt putin "populiste" din partea unora...dupa toate "tiganelile" pe care le invocati si care-si au si ele rostul lor, a plecat in italia cel mai bun lot dupa parerea mea, care chiar am participat la calificari...incercati si nu mai judecati totul de la ce vedeti pe net, in realitate lucrurile stau altfel...
Nea Cornele, cu tiganelile alea, carpfishingul de la noi a pierdut mai mult decat putea castiga daca nu ar fi existat (tiganelile) ! Nu contesta nimeni valoare lotului de pescar, dar e pacat ca mergem mereu la limita !...organizam la limita, alegem balti la limita, facem buget la limita...obtinem rezultate la limita ! Ia sa presupunem prin absurd ca am fi avut sponsorizari si donatii cat sa facem 3-4 antrenamente pe balta din Italia...era mai bine sau era mai rau ?! Dar cine sa sponsorizeze disputele mediatice si teama ca fondurile sunt deturnate ?

p.s.
Totusi, cum nu sunt parte in sistem, nici organizator si nici concurent , e posibil sa am o optica diferita asupra lucrurilor si dvs. sa aveti dreptate ...disputele, discutiile in contradictoriu, certurile, etc., reprezinta sistemul concurential care duce la progres ! Sper ca in iarna asta sa spargem audienta... sa manance si Administratorii si Moderatorii o paine alba ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

george, au fost si sponsorizari substantiale, dar nu stii tu...din pacate, atunci cand au fost, cineva s-a gandit ca lotul are prea mult si a bagat mana-n caraman...cum dracului sa nu existe suspiciuni dupa cele intamplate si intr-un final dovedite, cum sa nu existe pareri diferite, certuri si orgolii ?... suntem latini si probabil ca din natura umana care, sa fim seriosi, are la baza egoismul sau mai frumos spus instinctul de conservare, noi ne aplecam mai mult spre aceasta parte a ei si totusi, suntem mereu in "carti"

acum s-o luam la subiect...lotul nexgen care a castigat de o maniera zdrobitoare finala si si-a aratat valoarea pescarilor din care este compus, nu cred ca ar fi avut mai multe fonduri, daca ar fi existat un consens general demn de generatia mea nu a voastra care, zau, ar trebui sa ganditi altfel acum cand totul se bazeaza pe concurenta...incercati si nu scoateti bulanul din ecuatie, s-a vazut acum ca face mult mai mult decat valoarea pescarilor.
dupa parerea mea, echipa noastra era cam de locul 3...cu putin bulan se clasa unde-i era locul, dar cu mai mult bulan putea face o surpriza care ne-ar fi bucurat pe toti, din pacate, tocmai asta ne-a lipsit :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

Prea multa agitatie, ura, nervi, injuraturi timp de un an pt un concurs( fie el si CM de 3-4 zile) - concurs in care factorul bulan are si el un rol important.

De asta sunt tot mai multi care nu cred ca toata aceasta tevatura este pt mandria de a participa si eventual a castiga la un CM. E facuta din multe interese...

doruletz

Mesaj de doruletz »

@ Dl Serbu :
quote : " lotul nexgen care a castigat de o maniera zdrobitoare finala si si-a aratat valoarea pescarilor din care este compus ! " quote .
De acord , doar ca s-a castigat pe Tancabesti , acolo unde lotul Nexgen poate pescui cu ochii inchisi si cu spatele la balta, la cate zeci , poate sute, de partide de pescuit au pe balta !
Nu contest nici valoarea nici experienta lotului care a reprezentat Romania , insa in ultimii 2-3 ani calitatea organizarii calificarilor reflecta perfect rezultatele obtinute de lotul national la ultimele editii de CM .
Cat despre tot mai des intalnita replica " Bravo baieti ,nu-i nimic, POATE LA ANUL " nici nu mai vreau sa comentez !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

doruletz scrie:insa in ultimii 2-3 ani calitatea organizarii calificarilor reflecta perfect rezultatele obtinute de lotul national la ultimele editii de CM .
Ba eu as sune tocmai invers. Calitatea organizarii a crescut, totodata numarul de loturi aliniate la startul CN este in crestere. Lucru care ofera o baza de alegere mult mai buna a echipei nationale. Mai ia in calcul si faptul ca acum 3-4 ani CM se desfasura intre 12-14 tari. Anul asta au fost 22. Nu mai este usor sa urci pe podium decat investind multi bani in sustinerea echipei nationale, ca talent avem.

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

foarte bine ca cineva ne mai aduce aminte de istoria carpfishingului romanesc.
sunt pescari tineri care trebuie sa stie chestiile astea.
din participantii la campionatul studentesc de la tancabesti , nu stiu cati ar fi stiut aceste informatii daca erau intrebati.
si cine stie ce viitori campioni se ridica dintre ei .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

doruletz scrie:@ Dl Serbu :
De acord , doar ca s-a castigat pe Tancabesti , acolo unde lotul Nexgen poate pescui cu ochii inchisi si cu spatele la balta, la cate zeci , poate sute, de partide de pescuit au pe balta !
Nu contest nici valoarea nici experienta lotului care a reprezentat Romania , insa in ultimii 2-3 ani calitatea organizarii calificarilor reflecta perfect rezultatele obtinute de lotul national la ultimele editii de CM .
Cat despre tot mai des intalnita replica " Bravo baieti ,nu-i nimic, POATE LA ANUL " nici nu mai vreau sa comentez !
nu-i chiar concludent ce spui...multi pescari din finala puteau pescui cu ochii inchisi pe tancabesti si sa nu mai spun ca planetu' a facut 1-1-2 in prima mansa si nu toti baietii lor mai pescuisera pe tancabesti
despre partea a doua, cea cu "replica" sunt intru totul de acord cu tine :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Romania a avut in acest an cel mai mare buget din istoria participarilor la cm .Cand mai luam cate o medalie majoritaea loturilor nu erau foarte organizate

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Eu zic ca va ambalati prea mult in analize si supozitii , priviti un pic peste gard la fotbal , cand existau organizari care aveau interes rezultatele sportive ( cluburi coordonate de federatii supravegheate de " foruri " ... :wink: ) ne bucuram de glorie , acum , de cand au aparut capusele cu bani care folosesc fotbalul pt afaceri si trocuri a ajuns sportul asta de cacat , asa si in pescuit , interesele de toate felurile si in special cele materiale duc la o "crestere" a calitatii produsului finit... :oops: :oops: :oops:

p.s. ca o completare la ce a spus Vladut , echipa Senzor a pierdut printre degete de doua ori titlul mondial la cateva GRAME !!! 600 gr in Serbia ...

si ca sa fiu in trend , lasa ca poate la anul...dar nu pot spune ca poate o fi Dumnezeu roman ca atunci Dumnezeu ne da ceea ce meritam asa ca poate la anul o fi Mamona roman si vedem podiumul :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”