oliviu orhei scrie:Se convoaca pentru data de 18.02.2016 ora 11.00 sedinta Subcomisiei de pescuit sportiv la crap.
La sedinta vor participa numai cluburile care au aderat la AGVPS si asociatiile AVPS.
Ordinea de zi:
1. Informaare cu problemele discutate la sedinta CIPS de la Roma;
2. Informare cu problemele discutate in sedinta Consilului AGVPS;
3. Probleme de organizare a Campionatului AGVPS - 2016.
Multumesc,
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
------------------------
Maine este sedinta . Domnul Orhei ne-a reamintit si telefonic astazi dar ... cum am zis ca anul asta nu participam la CN nu o sa venim la sedinta AGVPS ,ca nu-i corect sa votez la ceva ce nu participam . Reamintesc domnului Orhei ca propunerile facute de mine sunt pentru la anul ....si nu am cerut vre-o schimbare anul asta . S-a votat ceva , nu ne-a convenit si nu venim la CN.....simplu .
Eu nu inteleg rostul regionalelor avand in vedere ca tot trebuie ajuns la o ginala pe corbu, sau pe langa bucuresti.. decat 4 regionale cu 3 4 echipe prin N si prin E, din care se califica 3 pt finala, nu mai bine direct la semifinalele de la corbu cu 3000 lei taxa?
In formatul actual cu 2 etape pare cel mai ieftin.. dar nu cu taxe suplimentare pt castigatori.
Cine participa trebuie sa isi asume cheltuielile pt participarea la cm in caz ca se califuca.
Din pacate serviciul nu imi permite sa ajung la aceasta sedinta, pe scurt, daca va fi o taxa mica si va exista cineva care sa-si asume organizarea(nu ma deranjeaza sa fie platit ptr asta) clubul mea va partcipa 100%.