Du-te uita-te la "Romanii au telent" mai bine !stefanmuraru scrie:toti discuta vorbe!
Nimeni nu zice nimic de teapa de anul trecut?
Unde sunt cele doua divizii? Care e clasamentul final al CN 2012?
Dar cine sunt eu ca sa mi se raspunda.

Moderator: gor965
Du-te uita-te la "Romanii au telent" mai bine !stefanmuraru scrie:toti discuta vorbe!
Nimeni nu zice nimic de teapa de anul trecut?
Unde sunt cele doua divizii? Care e clasamentul final al CN 2012?
Dar cine sunt eu ca sa mi se raspunda.
Pai atunci stai capra .... tu chiar nu intelegi ca scopul acestei ipotetici Uniuni de pescari de crap din Romania , este sa ne scoata de sub judecata AGVPS si sa avem o relatie simpla si protocolara cu ei ? Ce se face acum , este contrariu , sub aceasta forma de Uniune , este o liga cu alta palarie ...ne bagam toti la AGVPS .... si eu iti spun din calitatea omului fript si ars rau de tot in ceea ce priveste judecata de acolo .Vladut Mateianu scrie:Nu este nicio joaca Val, este rezultatul sedintei din 19 februarie ! (titlul topicului)
Nu judec si nu comentez, vreau sa particip platesc, nu vreau stau acasa si gata !
Valerica,Val scrie:Am crezut ca trece de cenzura )))) ( măta , mata - ma gindeam la sensul de dumneata , tine , etc ) Nu a mers ...cu cratima sau fara a inteles tontul ce am vrut sa-i zic .Cristi_Ionita scrie:@ Val
"Mă-ta" are cratima...
Iti multumesc pentru comentariu , era o ocazie sa iti exprimi dragostea pe care familia Ionita mi-o poartă . Este reciprocă !
Bai Dane , nu iti mai cheltuii resursele cu mine . Cu tine am rezolvat de mult problema asta, nu existi pentru mine , daca ai crezut vreodata ca opinia ta inseamna ceva pentru mine , iti rupeam o mana la CN 2011 , la Scaldatoare ( stii despre ce vorbesc si Nea Nitzu m-a oprit ! ) .dan _city_center scrie:Valerica,Val scrie:Am crezut ca trece de cenzura )))) ( măta , mata - ma gindeam la sensul de dumneata , tine , etc ) Nu a mers ...cu cratima sau fara a inteles tontul ce am vrut sa-i zic .Cristi_Ionita scrie:@ Val
"Mă-ta" are cratima...
Iti multumesc pentru comentariu , era o ocazie sa iti exprimi dragostea pe care familia Ionita mi-o poartă . Este reciprocă !
faci ce faci si tot te impiedici de cineva de la noi
daca esti bine...am o surpriza pentru tine
dincolo
pacat ca nu poti scrie deocamdata...ramane doar varianta sa te auzi.
Vali Vesa scrie:Vali Vesa scrie:Dl Orhei,
Ca sa afiliez clubul Ovidius la AGVPS trebuie sa schimb statutul clubului?
nu trebuie schimbat nici un statut ,doar o cerere de aderare si niste copii ale clubului sunt suficiente .Vali Vesa scrie:Vali Vesa scrie:Vali Vesa scrie:Dl Orhei,
Ca sa afiliez clubul Ovidius la AGVPS trebuie sa schimb statutul clubului?![]()